Ευρωλιγκα 2007/2008

ελεος

θα λέμε σε τρια thread για τον Τζίγγερ?

χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα πρωτα διαβασα το αστειακι στο αλλο θρεντ κ εξεπλαγην απο το χιουμορ σου…και τωρα αυτο…#-o #-o #-o :lol: :lol: … θεικο αστειο…συνεχισε ετσι

Hττα παλι για τον Αρη απο την Αρμανι Μιλανο,αλλα χαρη στην ηττα και της Τσιμπονα απο τη Μακαμπι εξασφαλιστηκε για 2η συνεχομενη χρονια η προκριση στο ΤOP 16.
Αντε να δουμε μπας και στρωσει η ομαδα,μες στην ασταθεια ειμαστε.

Για να τα λέμε με το όνομα τους πάντως,ο ΟΣΦΠ τώρα είναι σαν παιδική χαρά έτσι όπως παίζει,και θα είναι θαύμα να πετύχει κάτι πραγματικά καλό.Πιο πολύ σε κάποιες ατομικές εξάρσεις παικτών βασίζεται παρά σε οτιδήποτε άλλο…

όχι και θαύμα…απλά,αν στα κρίσιμα ματς πιάσει την απόδοση που μπορεί,θα πετύχει πολλά:wink:

βασικά αυτό…

Και φέτος καρναβάλι μοιάζουμε, με σκαμπανεβάσματα, άναρχο μπάσκετ, άθλια άμυνα, εμμονές σε παίκτες που δεν ενδιαφέρονται για την υπόλοιπη ομάδα αλλά μόνο στο να φανούν οι ίδιοι καλοί, κλπ. Τα ίδια είχαμε και πέρσι, αλλά πέρσι υποκλίθηκα στον Γκέρσον και στο μπάσκετ που παίξαμε στους τελικούς. Για αυτό φέτος το βουλώνω και περιμένω…

ΥΓ. Πάντως στην Ευρωλίγκα δεν περιμένω πολλά… Αν συνεχίσουμε έτσι, στα σταυρώματα θα μας πέφτουν συνεχώς οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης…

Αυτό το αν είναι πολύ μεγάλη κουβέντα όμως.Άλλωστε,κρίσημο ματς θα είναι οποιοδήποτε ματς στα plaoff Ελλάδας και Ευρωλίγκα.Πόσες πιθανότητες έχει να πιάσει σε όλα αυτά καλή απόδωση?Είναι τόσο ασταθής η ομάδα αυτή που μπορεί και να τα πάρει όλα μπορεί και να αποκλειστεί προτού φτάσει στους τελικούς Ελλάδας(οκ,χλωμό,αλλά όχι αδύνατο).
Πάντως,δεν νομίζω ότι φταίνε τόσο οι παίκτες,όσο ο προπονητής.Karvou,την άμυνα πέρσυ την έπαιξε ο Γκέρσον ή απλά βγήκε στους παίκτες απέναντι σε ένα ψώφιο αντίπαλο που έκανε τη μοναδική του κοιλιά εκείνη την εποχή?

Όλη τη χρονιά, τρώγαμε 80 πόντους, από τον κάθε πικραμένο. Λες η κοιλιά του ΠΑΟ να τον έκανε τόσο χειρότερο που να μη μπορεί να μας βάλει καλάθι?

Μα,αν θυμάμαι σωστά πάνω απο 80 πόντους σας έβαζε:roll: και τουλάχιστον εγώ πέρσυ θυμάμαι,όχι μόνο με τον Ολυμπιακό αλλά γενικά στα playoff ένα ΠΑΟ που έπαιζε πολύ κουρασμένος,και ομ’αδες όπως το Μαρούσι που κανονικά τις νίκαγε εύκολα να τον δυσκολεύουν.Αν θυμάσε καλά σε κανένα απο αυτά τα ματς δεν πρέπει να νίκησε με πάνω απο 9-10 πόντους.Οπότε ναι,απεναντι σε ένα αντίπαλο με πιο δυνατούς παίκτες λογικό είναι να τους δυσκόλεψε η όλη φάση.

Ο περσινός ΟΣΦΠ των τελικών ήταν έργο Σφαιρόπουλου:wink:
πολύ απλά τα πράγματα,μην ψάχνετε άλλες εξηγήσεις.

Κρίσιμα ματς είναι τα play off σε Ευρωλίγκα,στην Ελλάδα μέχρι τον τελικό μπορεί να φτάσει και με μια απλά καλή απόδοση.

edit,

ακόμα μια ήττα εκτός…

Δυστυχως αν και ειμαι κατα αυτων των λυσεων, ας φυγει τωρα ο Γκερσον. Τα χει κανει μπαχαλο στην ομαδα…

και στην άλλη μεριά…

Να χες δει και το ματς ε! Τι καλα που θα ταν…

για ποιον θα’τα καλα?:-k

ο Ζοτς φέτος μού φαίνεται περισσότερο σκεφτικός από κάθε άλλη χρονιά…

Καλά,δεν έχει έτσι κι αλλιώς τους παικταράδες,αλλά κρίνοντας απο το τι είδα σήμερα μάλλον έτσι κι αλλιώς πολύ λίγα είναι αυτά που μπορούσε να κάνει ως προπονητής.Βγάζει τον ένα που δεν του βγαίνει και δεν τα πάει καλά ούτε ο άλλος.

Πάντως,θ ήθελα να δώ τι θα γίνει σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τελικά τα πάει καλά,φανεί ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη και έχουμε μια εικόνα σαν την περσινή,να δώ τότε πόσοι θα σνεχίσουν να είναι δυσσαρεστημένοι.

Όσο για ΠΑΟ,ενώ νικάει,υπάρχει μια γενική αίσθηση ότι κάτι δεν λειτουργεί σε φάσεις καλά,και σίγουρα ο Ομπράντοβιτς θα το νιώθει ποιο έντονο.Μένει να προχωρίσει η σεζόν και θα δούμε.

Ρε Πυραμιδα, τι παει να πει δεν του βγηκε ο ενας κι ο αλλος? Το μπασκετ θελει συστηματα να βγει κανα ελευθερο σουτ, θελει παγιδες στην αμυνα, μπλοκ αουτ στα ριμπαουντ, πικ εν ρολ ωστε να φθειρεις τους ψηλους του αντιπαλου κτλ.

Ο Ολυμπιακος εχει πολυ καλους παικτες, οι οποιοι δεν ξερουν ομως τι ακριβως κανουν μεσα στο γηπεδο. Οσο για το πρωταθλημα, ακομα πιστευω οτι ο Ολυμπιακος μπορει να παρει την 1η θεση στην κανονικη περιοδο ετσι ωστε να το χτυπησει. Αλλα δεν νομιζω να ειναι θεμα Γκερσον. Δηλαδη και με υπηρεσιακο προπονητη δεν νομιζω να παιζουμε χειροτερα…

Πάει να πεί ότι συστήματα έστω και λίγα έχει,έχει κάποιες απαιτήσεις συγκεκριμένες απο κάθε παίκτη,αλλά δεν έχω δεί και κανένα παίκτη του Ολυμπαικού φέτος να κάνει πραγματικά καλά παιχνίδια.Το ότι έχει και ο Γκέρσον ευθύνη σε αυτό ναι,αλλά όχι ότι φταίει μόνο αυτός.

Όσο για πρωτάθλημα,μάλλον δύσκολο,μιάς και δεν είναι μόνο στο δικό σας χέρι,πρέπει να κάνοει και ο ΠΑΟ μέτρια συνέχεια.

8O 8O 8O 8O
Ε, τοτε μαλλον δεν εχεις δει καθολου Ολυμπιακο γιατι οι Γκριρ, Ματσε, Γουντς, Τζακσον αλλα και οι Τεοντοσιτς, Μπουρουσης, Πριντεζης εχουν κανει ορισμενα απιστευτα παιχνιδια.

Οσο για το πρωταθλημα αυτη τη στιγμη ο Ολυμπιακος χρειαζεται μια απλη εντος εδρας νικη με 5 ποντους για να πιασει κορυφη και εχει Αρη εντος, ενω ο ΠΑΟ τον εχει εκτος…

Λάθος,βλέπω κάθε αγώνα στην Ευρωλίγκα,κάθε πόσο δείχνει μπάσκετ τέτοιου επιπέδου η τηλεόραση άλλωστε?

Σόρρ,αλλά πέρα απ ένα συγκεκριμένο αγώνα του Τεόντοσιτς με τη ΤΣΚΑΑ δεν συμφωνώ με τους υπόλοιπους,καλούς αγώνες ναι,αλλά καταπληκτικούς δεν νομίζω.

Όσο για το πρωτάθλημα,δεν είναι η διαφορά που το κάνει τόσο δύσκολο,αλλά τα ως τώρα δείγματα που έχει δώσει η ομάδα.Η σεζόν έχει δρόμο ακόμη οπότε λογικά θα δούμε.Πάντως εγώ τον έχω ικανό για το τίτλο αν και δύσκολα,τον έχω ικανό όμως και για τα χειρότερα.