Ευρωλιγκα 2007/2008

Δεν καταλαβαινω γιατι μιλατε για σπουδαιους η μη παικτες την στιγμη που στο ευρωπαϊκο μπασκετ σημασια εχει να υπαρχει δεμενη ομαδα.

Επισης, Πυραμιδα, πλεη-μεηκερ του Θρυλου περσι ηταν ο Πεν οχι ο Ακερ…

Ο οποίος Πεν πρόπερσι, ήταν νομίζω πρώτος ή τρίτος στα κλεψίματα στην Ευρωλίγκα και όταν είχε τον Γκέρσον, στην άμυνα έχανε μέχρι και τη σκιά του…

Παντως για μενα αυτο που δειχνει το ποσο καλους (επιθετικα εστω) παικτες εχει ο Ολυμπιακος ειναι οτι η ομαδα ειναι πρωτη σε ποντους αλλα 13η σε ασιστ. Δηλαδη οι περισσοτεροι ποντοι ερχονται απο ατομικες ενεργειες (συγκεκριμενα μονο οι 25 απο τους 85 που βαζει κατα μεσο ορο η ομαδα ειναι απο ασιστ). Φυσικα στα δυσκολα ματς, οσο καλος και να ναι ο παικτης αν πεσει πανω σε προσαρμοσμενες αμυνες δεν θα καταφερει τιποτα…

Και πόσο έχουν προλάβει να δέσουν οι παίκτες σας αλλάζοντας τόσο κόσμο και κοσμάκι κάθε χρονιά?

Και ο Άκερ έπαιζε αρκετές φορές άσσος ή τουλάχιστον έτσι θυμάμαι.

Και σίγουρα μια δεμένη ομάδα χρειάζεται,αλλά και πάλι,αυτό που λέμε σπουδαίοι παίκτες είναι ακόμη πάρα πολύ σημαντικό.

Ξεκιναμε σημερα με Eφες - ΠΑΟ και αυριο Αρης - Φενερμπαχτσε και Ολυμπιακος - Μακαμπι.

Εντωμεταξυ,η CSKA εκανε μεταγραφαρα,παιρνοντας τον Κhryapa για 4,5 χρονια.

Χαχα, ρε ο Σερφ είναι προπονητής της Μακάμπι!!! Είναι νομίζω η 6η φορά που είναι προπονητής της, πρέπει να είναι ρεκόρ!!!

ο παο εχασε 74 - 64…ακουσα τραγικη εμφανιση…μαλλον θα χαμε το μυαλο μας στον πελατη…

Αμα ειχατε το μυαλο σας στον “πελατη” τοτε σας βλεπω να εισπρατετε και απο 'κει καρπαζια…:wink:

τι λες μωρέ κι εσύ#-o

είναι δυνατόν ομάδα του Ζοτς να κάνει τέτοιο πράγμα?δεν ξέρω τίποτα για το ματς,αλλά το τελευταίο που ισχύει είναι αυτό το “μυαλό στον πελάτη”.

Αυτο που εννοουσα ειναι οτι αν πανε με αυτην την νοοτροπια τοτε ειναι πολυ πιθανον να το παθουν αν και δεν ειναι το ποιο πιθανο. Ωστοσο εχει ενα προβληματακι ο Παναθηναϊκος φετος και σε πολλα ματς μπαινει χαλαρος. Σε πολυ λιγα ματς εχει παιξει εστω και το 80% των δυνατοτων του φετος. Παντως πιστευω θα γινει ενα πολυ δυνατο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες, θα παλεψουν σαν λυσσασμενες για την νικη και 'μεις θα το ευχαριστηθουμε απο τον καναπε…8)

Αυτό ακριβώς

Επίσης οι φίλαθλοι του ΠΑΟ δεν θα έπρεπε να ανυσηχούν νομίζω τόσο για τη σημερινή ήττα,μιλάμε για μια ομάδα ικανή για 5 συνεχόμενες νίκες.Το ζήτημα είναι να πάρουν λίγο πρός οι παίκτες γιατί για κάποιο λόγο χημεία σαν την περσινή δεν φένεται να έχουν.

Αυριο εχει επιδειξη τουρκοτιμωρου!:stuck_out_tongue:

Τελεια βδομαδα…

Εφες - ΠΑΟ: 74-64
Αρης - Φενερ: 88-96
ΟΣΦΠ - Μακαμπι: 67-75

Ημουν γηπεδο σημερα. Αμυνα εξαιρετικη (με εξαιρεση το 3ο δεκαλεπτο που φαγαμε 29 ποντους) αλλα τιποτα δεν μας βγηκε στην επιθεση. Δεν πειραζει, την Κυριακη…

Τι εχει παθει ο Παο? Αρκετα πεσμενος ειναι φετος… Με τις μεταγραφες που εγιναν και ειδικα του γιασικεβιτσιους τον περιμενα φετος πολυ καλυτερο. Δεν ειναι τοσο θεαματικος οσο περσι και εχει προβληματα στην αμυνα.

Kαι εγω ημουν γηπεδο…
Εκτος τοπου και χρονου οι περισσοτεροι παικτες εκτος απο εξαιρεσεις…Βρεθηκαμε απο την αρχη με την πλατη στον τοιχο και ηταν δυσκολο να γινει η ανατροπη.

Παλι κακος ο ΠΑΟ , 67-65 με τα χιλια ζορια την Παρτιζαν. Δεν τον βλεπω να εχει τον πρωτο λογο για την ευρωπαικη κουπα φετος. Κακος στην αμυνα και επιπολαιος στην επιθεση, μονο με τριποντα δεν βγαινει.
Δεν μαρεσει ο φετινος ΠΑΟ σε σχεση παντα με τον περσινο, βεβαια καποιοι μπορει να γελανε με αυτο που λεω αλλα οκ, ο καθενας εχει τη γνωμη του.

Ο Αρης ακομη χειροτερος, αυτος ο χερμπετ ειναι πολυ λιγος προπονητης για τον Αρη,ο περσινος Αρης ηταν καλυτερος, εφυγε και ο καστλ και νταξ.

σίγουρα,αλλά το έχεις γράψει άπειρες φορές,και δεν το έγραψες μετά το 2πλο στο ΣΕΦ…
είδες το ματς?:-k

με προβληματίζει η κακή απόδοση (όχι τραγικά όμως,την Κυριακή είδαμε φοβερά πράγματα) αλλά με χαροποιεί ότι μετά την Εφές που ο Ουίνστον έπαιξε 2 λεπτά,στο ΣΕΦ ήταν φωτιά,και ο Χατζηβρέττας που έπαιξε κάτι δευτερόλεπτα στο ΣΕΦ,απόψε ήταν ηγετική φυσιογνωμία.ο ΠΑΟ του Ζοτς!:slight_smile:

Ναι φυσικα το ειδα, κοιτα ΠΑΟ δεν ειμαι αλλα βλεπω τον ΠΑΟ γιατι ειναι απο τις καλυτερες ομαδες και προσφερουν θεαμα , ο Ουιστον οντως εβγαζε φωτιες με τον οσφπ. Ε μα αφου μεσα στο ΣΕΦ ο ΠΑΟ εκανε περιπατο τι να βγω να πω. Νομιζω καταλαβαινεις τι εννοω ετσι, ο ΠΑΟ φετος δεν κερδιζει καποια ματς με την ιδια ευκολια οπως περσι, δλδ πιστευω η περσινη ομαδα θα ειχε ριξει 15 ποντους στην παρτιζαν.

η περσινή ομάδα δεν έκανε περίπατο στο Σεφ όμως και έχασε και στο ΟΑΚΑ…

H φοβερη περιφερεια με τα 16 τριποντα που ηταν σημερα?