χαχα, ότι να 'ναι, μια χαρά λεφτά έβγαζε και βγάζει η ομάδα, απλά τα τελευταία δυο χρόνια που “έσπασε” η πολυμετοχικότητα τα τσέπωνε όλα ο τζίγγερ με σκοπό την οικονομική αφαίμαξη των ταμείων με απώτερο σκοπό τη διάλυση για να πάρει εκδίκηση που άκουγε τα εξ αμάξης. Αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή αποτελεί μια χαρά υγεία, έστω και με ψίχουλα που κινούμαστε αυτή τη στιγμή, η κρίση τελικά έχει και τα καλά της, καθώς αφενός δεν έδιωξαν Φερέϊρα γιατί έπρεπε να τον αποζημιώσουν και αφετέρου του έχουν δώσει εν λευκώ διαχείρηση της ομάδας και γλιτώσαμε μισθούς από τους φούτμπολ μανατζαρέους και κάτι Καραγκούνηδες. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν πάρω φέτος πρωτάθλημα, μου αρκεί να επιδιώκει τα αυτονόητα η διοίκηση και ας μην τα παίρνει λόγω του κόκκινου κατεστημένου, πράγμα που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια και να δω την ομάδα αγωνιστικά να βγάζει υγεία που είπα πριν για να απογαλακτιστούμε πλέον από την μίζερη τζιγγεροποίηση. Με αυτά τα δύο είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν, τον δρόμο μας σίγουρα θα τον βρούμε, εσύ κάτσε να παίρεις πίπες στο λιμάνι και μετά να τους βρίζεις στη τούμπα.
εδιτ. Ελπίζω με Σαββίδη να αποκτήσετε ανεξαρτησία. Πραγματικά
…και ερωτώ ευθύς αμέσως, κατεβαίνω τούμπα τη χρονιά του νταμπλ και είμαι στο συν 5 και χάνω 2-1 και με πιάνουν γαύροι και παόκια στο -2. Υπήρχε περίπτωση σε εποχή Κρόκους και βαγγέλα να συμβεί κάτι αντίστοιχο σε ματσ την τούμπα όπου αντι για μας να υπήρχε ο γαύρος? Ή μήπως ανοίγανε όλες οι ομάδες τα ποδαράκια τους τα δυο εκείνα χρόνια, τη πρώτη χρονιά ένα σωρό όργια έιχαν γίνει πάλι. Πέρσυ δεμένο το είχατε το πρωτάθλημα απ’ την αρχή όπως και φέτος βέβαια και αρκούσε ένας Λέτο όσο άντεξε και ένας τρελός στον πάγκο για να βγάζει αφρούς ο Μαρινάκης και να έχουμε φτάσει τελική ευθεία και να δυσκολεύετε.
ανθρωπος της επο απολυθηκε μετα απο καταγγελια της αελ για τηλεφωνο στον εποπτη του ξανθη αελ και του αελ πανιωνιου. οταν ρωτηθηκε η επο γιατι η απολυση, ειπαν οτι δεν μπορει να βγει ο λογος προς τα εξω.
ο ιδιος ο υπαλληλος που ειχε πει ο πηλαδακης στον ψηλο σισε οτι μιλαει με ολουσ τους διαιτητες στα ματς της αελ. και δεν εγινε τιποτε. και οταν βγηκαν στην φορα μερικα πραγματα ο σισε ειπε οτι την καταγγελια επρεπε να την κανει με επισιμο εγραφο η παε αελ. :lol:
Μωρέ καλά σας λένε γαύρους του βορρά, μυαλό δε βάζετε. Τι δουλειά έχουν τα ύψη των μπάτζετ, ότι έχει ο καθένας δίνει, δεν έχω δεν δίνω, έχω δίνω, απλά πράγματα, εδώ μιλάμε για στήριξη σε καθαρά διοικητικά πλαίσια, οι πατεροβγενόπουλοι τα είχαν τότε τα έδωσαν, μαγκιά τους στ’ αρχίδια μου πόσα χάλασαν ή μήπως φύγανε απ’ την τσέπη σου, ας βάλει τα 5πλάσια ο Σαββίδης εφόσον τα έχει ή γουστάρει, θα σε χάλαγε? όσο για τα σφυρίγματα χαχα, τη πρώτη χρονιά γελάμε τη δεύτερη εφαρμόστηκε το 50-50 και μέχρι και το παοκάκι χτύπησε πρωτάθλημα ή τα ξεχνάς, επί κόκκαλη θα είχες την ευκαιρία αυτή? και επειδή είσαι πάοκ βρες τα αποτελέσματα στην τούμπα από καταβολής πρωταθλήματος εως 1996 και από 1997 έως σήμερα τα μεταξύ μας και τα μεταξύ σας με γαύρο και σύγκρινε.
Ξεκινάω από το τέλος:
Οι δυναμικότητες των ομάδων δεν νομίζω να παίζουν και κανένα ρόλο ε; Ότι δηλαδή εσείς μπορεί απλά να είχατε γενικά χειρότερη ομάδα(και διαιτησία δηλαδή αντί 60-40 υπερ σας να ήταν 50-50 ή 50-50 και τα σπόρια δικά σας) από ότι ο γάυρος σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Μπααααα, δεν νομίζω να παίζει κανένα ρόλο ρε.
[SPOILER]καλά εδώ μη χωθείτε γαύροι να πείτε για το παόκι που κλαίγεται για διαιτησία, εννοώ ότι σας ωφελησε χοντρά σε κάποια από αυτά, όταν χρειάστηκε. Στα υπόλοιπα εμείς ήμασταν απλά για τον πούτσο και δεν χρειάστηκε. [/SPOILER]
Όσο για το μπάτζετ, εγώ σου λέω ότι τώρα που δεν έχεις κάποιον να τα χώνει χοντρά κλαίγεσαι σαν μικρό παιδί γιατί είχες καλομάθει στο να μπαίνει η ομάδα μέσα και να την ξελασπώνει ο κάθε μέτοχος. Μην κλαίγεσαι, join the club, υπάρχει και η 3η θέση και η 4η θέση σε αυτό το πρωτάθλημα, αν θες να είσαι υγιής σύλλογος και να βγάζεις ίσα ή περισσότερα από όσα ξοδεύεις. Άντε γιατί
Οι δυναμικότητες παίζουν ρόλο, ΑΛΛΑ η αλληλουχία αποτελεσμάτων στα μεταξύ μας στην Τούμπα έως το 1996 πάνω κάτω διατηρήθηκε και τα επόμενα χρόνια ενώ αυτή με το γαύρο άλλαξε άρδην απ’ την ανάποδη, δεν πιστεύω ότι σε αυτό παίζει ρόλο μονάχα η δυναμικότητα, τα πρώτα χρόνια έπεφτε τρελό σφάξιμο δε λέω, αλλά από ένα σημείο και ύστερα θυμίζετε φιλικά παιχνίδια με εξαίρεση το ματσ κυπέλλου πρόπερσυ.
Επίσης δεν κλαίγομαι το αν μπαίνουνε ή όχι λεφτά, επιδίωκα τόσα χρόνια να φύγουν οι βαρδήδες οι οποίοι μόνο παναθηναϊκοί δεν είναι. Κάτι τέτοιο τώρα φαντάζει ορατό, διατηρώ ακόμα όμως τις επιφυλάξεις μου. Για να δούμε μια αλλαγή προς το καλύτερο θα πρέπει αρχικά να κοπεί η επιχορήγηση της γαμημένης της ουέφα προς τις ομάδες που συμμετέχουν στο τσίρκο του τσου-λου αλλιώς για κάποιους θα αποτελεί αυτοσκοπό η κατάληψη της πρωτιάς με κάθε κόστος καθώς τα λεφτά είναι πολλά. Αν τώρα εσύ είσαι ευχαριστημένος με την τριτοτέταρτη θέση που λες, πρόβλημά σου, εγώ ούτε με την 2η δεν είμαι και θα πολεμάω όπως και όσο μπορώ γι’ αυτό.
Εμείς γτπ ήμασταν μετά το 2003 και μέχρι το 2008. Τώρα αν εσείς ερχόσασταν χεσμένοι και δεν μπορούσατε ή δεν θέλατε να το εκμεταλλευτείτε αυτό, δεν σας φταίμε εμείς. Ο γαύρος το είχε μυριστεί αυτό(είχε καταλάβει ότι δεν ήταν και πολύ ντέρμπι το παιχνίδι λόγω διαφοράς ποιότητας) και ερχόταν και έπαιζε φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό σε κάθε ματς. Και είχαμε και μια 5άρα αυτά τα χρόνια αν θυμάμαι καλά. Όταν είναι μιλημένο ένα ματς, ε, δεν τελειώνει με 5άρα ρε φίλε.
έπρεπε να πω inb4 για αυτό το κομμάτι γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα το θίξεις.
Επειδή όμως δεν ζούμε σε ουτοπία, όταν ο ένας παίζει με 50 εκατομμύρια π.χ λέω τυχαίο νούμερο budget γιατί πολύ απλά είναι ο άλλος από πίσω και τα χώνει χωρίς να τα παίρνει πίσω, και εσύ είσαι σφιχτά γιατί δεν έχεις τέτοιον και έχεις 5-10 φορές μικρότερο μπάτζετ, ε σε ένα πέρας 30 αγώνων, θα τον πιείς στο σύνολο, deal with it
Η περσυνή χρονιά άλλα όμως έδειξε και χρειάστηκε αρκετό ανακάτεμα της τράπουλας στο παρασκήνιο για να γίνει. Τέσπα μεγάλη κουβέντα θα τα δει και ο Mule σε λίγο και θα αραδιάζει σεντόνια. Πάω να φάω.
Γαύροι: [I]Με μας συνέχεια σκυλιάζετε, στον βάζελο ανοίγετε τα πόδια σας, αν πάρουμε παίκτη από σας θα γίνει πόλεμος ενώ με τον βάζελο όλα ok, χορηγίες Βγενόπουλου(Μελίσσης, Χριστοδουλόπουλος) και μπλα μπλα μπλα[/I]
Βάζελοι: [I]Στηρίζετε γαύρο στου σούπερ λιγκ, στον γαύρο ανοίγετε τα πόδια σας, Γκαγκάτσης και μπλα μπλα μπλα[/I]
Όταν αποφασίσετε σε ποιανού το άρμα είναι ο Π.Α.Ο.Κ, πείτε το μου να ξέρω τι χρώμα βρακί να φορέσω κάτω από τα ασπρόμαυρα
επιτέλους δικαιοσύνη. η αεκαρα θα διακανονίσει να πληρώσει σε 60 δόσεις τα ηδη διακανονισμένα χρεη που εχουν απομείνει απο το χάρισμα του 91% του συνολικού ποσού.
[B]ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ[/B] δίνει στο ευρο αξία!
[B]Αφεση αμαρτιών στις ΠΑΕ![/B]
Η τροπολογία της ρύθμισης των χρεών θα κατατεθεί την Πέμπτη στη Βουλή και αυτή η εξέλιξη αλλάζει την κατάσταση για όσες ΠΑΕ δεν πήραν άδεια από την ΕΕΑ, καθώς δύσκολα θα τιμωρηθούν.
Οι ΠΑΕ περίμεναν την τροπολογία από το Υπουργείο Οικονομικών για να ρυθμιστεί το θέμα των χρεών του και να πάρουν την άδεια για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Η Βουλή έκλεισε και αυτό δεν είχε συμβεί το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σημείο που είμαστε τώρα και πολλές ομάδες να μην έχουν άδεια.
Ωστόσο η τροπολογία θα κατατεθεί την Πέμπτη στη Βουλή και θα ψηφιστεί την Τρίτη, ως θέμα του Υπουργείου Δικαιοσύνης και όχι του Υπουργείου Οικονομικών.
Έτσι λοιπόν τα πράγματα αλλάζουν για τις ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα μετά την κατάθεση της τροπολογίας, θα μπορέσουν να πάρουν την άδεια χωρίς κυρώσεις λόγω της νέας ρύθμισης. Πολιτικοί και ποδοσφαιρικοί παράγοντες κετιμούν ότι με αυτήν την τροπολογία το θέμα των ομάδων που δεν έχουν φορολογική ενημερότητα (ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανιώνιος) θα κλείσει αφού θα υπαχθούν σε νέα ρύθμιση θα πάρουν ενημερότητα και θα νομιμοποιήσουν την παρουσία τους στο πρωτάθλημα χωρίς να κινδυνεύσουν με επιβολή ποινής αφαίρεσης δέκα βαθμών ή υποβιβασμού.
και όπως είπε και ο ιωαννιδης, εμείς ξέρουμε τον τρόπο. δεν θα ξαναχασουμε ψήφους.