Σουπερλίγκα 2012/2013

Τοσο χαλια ροστερ εχουν Αρης και Οφη , που οντως κινδυνευουν ακομη και με υποβιβασμο ?? :-s

[SPOILER]καλα στον αρη συνηθισμενοι ειναι… :p[/SPOILER]

…υπάρχουν αρκετές ομάδες υποψήφιες για υποβιβασμό, εκτός απ’τον Λεβαδιακό:p :slight_smile: :!:

σιγα μην πεσει ο λεβαδειακος… οποιος ψηφιζει κοντρα στο γαυρο θα πεσει…

[B]Αποσύρθηκε υπέρ Γκαγκάτση ο Ψωμιάδης[/B]

:lol2::lol2::lol2:

Κουβεντιαζουν λεει να υποβιβαστουν 2 ομαδες φετος και να ανεβουν 4…

Οτι να’ναι… #-o

και εσενα το προβλημα σου σε αυτο ποιο ειναι ? :-k

Δηλαδη με 18 oμαδες θα ειναι pio ανταγωνιστικο το δικο μας πρωταθλημα;

Δεν εχουμε την premier league.

Oι Πορτογαλοι αντιθετα εχουν 16 ομαδες στο πρωταθλημα τους.

εμένα ναιτσκαι το πρόβλημα μου είναι ότι χώρια από τις μαλακίες που πληρώνω ήδη με τους φόρους μου θα πληρώνω τον ηρακλή,την καβάλα και τον βόλο επειδή έχουν ψηφοφόρους :slight_smile: για να γίνουν 18 οι ομάδες θα πρέπει κάποιος να δώσει τα έξτρα χρ’ηματα για τα τηλεοπτίκα.και αυτός ο κάποιος θα είναι, ω τι έκπληξη, το κράτος! δηλαδή εγώ (και ο κάθε εγώ) ο μαλάκας!

Τοτε απλα να ριξουν τον αστερα τριπολης οπως ειχε ηδη πεσει αν θυμασαι, και τον λεβαδειακο που τον ανεβασαν απο το πουθενα οντας 7ος στη Β’, ωστε να υπαρχουν οι 16 που πρεπει να υπαρχουν. :wink:

Ο καθε μαλακας Ελληνας σε αλλα κι αλλα σοβαρα και ουσιαστικα δεν εχει προβλημα, στο να γινεται ενα πρωταθλημα με 18 αντι 16 ομαδες θα κολλησει για ελαχιστα τηλεοπτικα παραπανω ?
Συνελθε και μην προσπαθεις να βγαλεις γκρινια απο το πουθενα.

…Και ποιος μιλησε για τον Ηρακλη ?? Δεν παμε να ανεβουμε αλλα να μεινουμε στην κατηγορια με το παρον ροστερ…:stuck_out_tongue:

να πέσει κι ο λεβαδειακός και ο αστέρας, τι μου λες τώρα μωρέ! και όχι τα 5-6 μύρια δεν είναι ελάχιστα φίλε,σόρυ κιόλας!! ΄δεν είναι αυτό σοβαρό πρόβλημα ενώ είναι το που θα παίζει μπάλα η καβάλα ξέρω γω, μείζον πρόβλημα της καθημερηνότητάς και της ζωής μας! να δώσω κι άλλα λεφτά από τον κουμπαρά μου αν είναι να το σιγουρέψω, αν δε φτάνουν αυτά που΄δίνει ο ιωαννίδης για να μη χάσει ψηφουλάκια!

Εισαι υποκριτης, γιατι δεν μιλησες καθολου για το πως φετος εδωσαν αδεια συμμετοχης στις μισες ομαδες χωρις να πληρουν τα οικονομικα και φορολογικα κριτηρια (παναθηναικος, αεκ, παοκ, αρης και ποσοι αλλοι…), αλλα παλι σου φταινε αυτοι που την πληρωσαν αδικα.
Αλλα βεβαια, χωρις Καβαλα και Βολο μπορουν να ξεκινησουν πρωταθλημα, ενω χωρις Παναθηναικο και Αεκ οχι…

ΙΣΟΝΟΜΙΑ. τιποτα περισσοτερο - τιποτα λιγοτερο.

[B]Night*Sky[/B] εισαι εκτός τόπου και χρόνου. αλλά ειναι απο την χαρά , οπότε σε καταλαβαίνω.:stuck_out_tongue:
αντί να γίνει πρωταθλημα με 12 ομάδες, θα γίνει με 18 και πρεπει να χαιρόμαστε ?!

επισης λες ισονομία και βγαίνει ο υπουργός και σου λέει για ψήφους. :lol:

*επισης μια καλή λύση ειναι να μην ξαναγίνει ποτέ.

Εσυ εισαι εκτος τοπου και χρονου γιατι δεν καταλαβες τι λεω.

Αν ειναι να γινει με 12, ας γινει με 12 δεν εχω αντιρρηση, αρκει αυτες οντως να πληρουν τις προυποθεσεις.
Μιλαω οπως βλεπεις για [U]ισονομια και μονο[/U], ουτε ευνοιες ουτε αδικιες σε κανεναν.

προφανώς δεν την είπα με κακία την φράση.:slight_smile:
απλά έμεινα στο ποστ σου που λες και εσένα το πρόβλημα σου σε αυτό ποιο είναι ?
ο οτι ο drenie δεν σχολιάζει το πως παίζουν οι ομάδες που παίζουν, δεν πάει να πει οτι ειναι και σωστό το να παιξουν ακόμη περισσότερες. μιλαμε για παράνοια.
κατά τα άλλα μας βλέπω χεράκι χεράκι στην γ εθνικη:? (σας στέλνουμε τον βοσνιαδη για τέρμα. καλός είναι)

*τα χρήματα δεν είναι λίγο παραπάνω.

Το ξερω οτι δεν το ειπες με κακια, οπως ουτε εγω αλλωστε.
Οχι, εμενα μου φαινεται οτι δεν το σχολιαζει ακριβως γιατι ως παναθηναικος που ειναι δεν τον συμφερει να το σχολιασει.
Το εχω ξαναπει, οτι αυτο που με ενοχλει πιο πολυ σε αθλητικες συζητησεις που εχουν γινει εδω και γενικα, ειναι η ‘‘απ’εξω’’ κριτικη απο τη μερια του βολεμενου και του ευνοουμενου απο το μαφιοζικο συστημα.
Δεν φτανει δηλαδη που χαριστικα του δινουν την αδεια να συμμετασχει στο πρωταθλημα, εχει τα μουτρα να γκρινιαζει γιατι θα συμπεριληφθουν παραπανω ομαδες απο τη νεα χρονια, γιατι καποιες πληρωσαν πολυ ακριβα και αδικα, αυτο για το οποιο στις μισες ομαδες φετος χαριστηκε.
Αυτο λεγεται θρασος.

βασικα ειναι πραγματικά παρανοϊκό να λέμε οτι θα σώσουμε το ποδόσφαιρο βάζοντας μεσα ομάδες που δεν πληρούν κανένα κριτήριο, οχι ευρωπαϊκό, ουτε χαριστικό ελληνικό!!
και βαζω πρώτη απο ολες την ομάδα μου. τι ειπες αελ? πρότεινες σε παίχτη σου μισθό 460 ευρο!!! επαγγελματική ομάδα?! σοβαρά μιλαμε.!!? να μην γίνει πρωταθλημα.απλά πράγματα. ή να πουν ερασιτεχνικό η β και σημαζεμα η α.
αλλά οχι. κουκούλωμα και ολα ωραία. να ανεβεί ο ενας, να μείνει ο άλλος, να χαρτζιλικωθεί ο επόμενος.
ελλαδαρα μωρε!!

ποιος παρει για πρόεδρος της επο.?? ενας που μερες πριν τον φώναζαν απατεώνα και τώρα του δίνουν τη στήριξη του+ενας που καθορίζει πράγματα στην διαιτησία και βγαίνει και λεει ειμαι με τον ολυμπιακο(δεν εχει σχεση η ομάδα. οποιαδήποτε θα μπορούσε).

σα να λεμε και στον ταφο του ποδοσφαιρου παλι τα ιδια

Δεν σχολιαζω επειδη ειμαι Παναθηναϊκος ; Τι ειναι αυτο καινουργιο. Λογικο να μην θυμασαι οτι ειδικα περυσι με τα τοσα προβληματα που ειχε ομαδα μου (και εχει) ελεγα καλυτερα Δ’ Εθνικη μονο με πιτσιρικια και στη Λεωφορο για να βρουμε την υγεια μας.
Αλλα εσυ μαλλον εχεις χαρει τοσο πολυ που μπορει να ανεβει η ομαδα σου και ας πανε ολα τα αλλα απο εκει που ηρθαν…
Δεν ειναι κακο να χαιρεσαι και προφανως δεν ηταν ο Ηρακλης το προβλημα και την πληρωσε ψοφαλτσα αλλα οχι οτι σου φταιει και ο Βαζελος τωρα…
Και χαριστικα ΔΕΝ μου εδωσαν αδεια φιλε μου. Ασ’το.
Και αν ειναι να υποβιβαστουν 2 ή 4 ομαδες πραγματικα δεν με απασχολει αν θα ειναι ο Παναθηναικος αρκει να το αξιζει.

Μην το παιρνεις προσωπικα. Γενικα μιλαω για τη νοοτροπια που εχουν πολλοι φιλαθλοι ‘‘καλων’’/’‘πλουσιων’’ ομαδων.

Και επιτελους σταματηστε να το λετε. Για ποιον γαμημενο λογο να χαιρομαι ??
Που η ομαδα που υποστηριζω βρισκεται χωρις λογο, απλα επειδη δεν ηταν μερος των βρωμικων παιχνιδιων του κατεστημενου, να ειναι μεταξυ Γ’ και Β’ με διαλυμενη κυριολεκτικα ομαδα ?? Ελεος…

Στην τελευταια σου προταση συμφωνουμε. Δικαιοσυνη ζηταω και δεν βρισκω πουθενα.

Καλα προφανως εχουν σαπισει τα μυαλα αρκετων οπαδων των 2 “μεγαλων” για το ποσο ευνοημενοι ή αδικημενοι ειναι…
Αλλα μου φαινεται παραλογο να εχουμε 18 ομαδες. Καλυτερα να ειχαμε 14 να ειχε μεγαλυτερο νοημα να ανεβουν απο την Β’ Εθνικη οι ομαδες και να βλεπουμε αστραπες σαν τον Πλατανια να ανεβαινουν στην Α’ Εθνικη ετσι…

Αυτο ειναι το προβλημα μου. Ειλικρινα δεν το ειπα ως βολεμενος και ειμαι και αντιθετος με τα Play-off τα δικα μας που οτι και να γινει παιρνουμε την πρωτη θεση για να παμε στα προκριματικα του C.L.

Ειναι πολυ σαπιο το ολο σκηνικο οπως και γενικοτερα στο κρατος.

Εσυ δηλαδη το βλεπεις θετικα να εχουμε 18 ομαδες ;

Παρε και ενα σχετικο αρθρο.

Με τετοιο ‘‘παρασκηνιο’’ που παιζει (το εθεσα υπερβολικα κομψα), τιποτα το θετικο δεν υπαρχει για να δω.

Δεν με απασχολει ο αριθμος των ομαδων που θα συμμετεχουν, αρκει αυτες να μην χωριζονται σε ‘‘μαγαζια οσφπ’’ και ‘‘μαγαζια παο’’ οπου ολη τη χρονια η κουβεντα θα αναλωνεται για το ποιος κερδισε τους περισσοτερους βαθμους απο τους διαιτητες και απο ποια παραρτηματα περασε ο καθενας πιο ευκολα.