ramones…alla den paizei gia texnikous logous!
1 και μονο αλλα δεν γινεται!
[SIZE=“6”]PANTERA[/SIZE]
[SIZE=“5”]ARCTURUS ΓΑΜΩΤΟΟΟΟ[/SIZE] Και να μην έρθουν εδώ, μια συναυλιούλα στην Νορβηγία μου κάνει [-o<
pink floyd…
εστω ενα reunion tour !
[SIZE=“5”]Sepultura!!![/SIZE]
[SIZE=“5”]Led Zeppelin!!![/SIZE]
1)CORONER (ax ti thumhthika twra… )
2)POSSESSED (me to klassiko to line up k oxi me tous malakes pou paizoun sta festival)
3)RAINBOW (duskolo giati h gkomenitsa sernei ton sir Ritchie ap’thn muth…)
4)ARK (k gamw tis mpantes)
5)CRIMSON GLORY (pali thn ekane o midnight…)
5 μονο…? Να επανασυνδεθουν ολα τα μεγαλα συγκροτηματα που ειτε εχουν αλλαξει συνθεση ειτε εχουν διαλυθει, εδω κ τωρα λεμε!:lol: Ποια ειναι αυτα? Εεεεεε…:lol:
Είσαι σίγουρος??Είσουνα στο Rockwave πέρυσι??
Εγώ πεθαίνω για να δω επανασυνδεμένους και για Live Rainbow,Conception and MEmento Mori!
nai sigouros! thn ksanaekane o midnight eipa!!!
iced earth με τον barlow(εννοειτε πως ο owens ειναι φωναρα,αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ταιριαζει με τους iced earth)
helloween με kiske και hansen
sepultura με αδερφους cavalera
Helloween με Kiske και Hansen. Όχι ότι θα γίνει ποτέ, αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε…
1)Black Sabbath με Ozzy πρωτα απόλα!
αντε ειχαν πει κατι για τα 40 χρονια , ο μεν μαλακιζεται ( Ozzy) οι δε ηχογραφουν…θελω οπωσδηποτε να τους δω λαιβ , ο παπαρας δεν κατεβηκα το 2005…ειναι η αγαπημενη μου μπαντα . με ολο τον σεβασμο στον Μεγαλο Κοντο , γουσταρω Black Sabbath με Ozzy , τερμα!! απότι βλεπω παντως δεν θα γινει κατι , ηδη περασε πολυς καιρος να οργανωσουν κατι , ποσο μαλλον για album…παντως τα 2 τελευταια τραγουδια με Ozzy μου αρεσαν παρα πολυ , ειδικα το Selling My Soul! ενω με τον Dio δεν με τρελαναν:( . οπωσδηποτε αυτο που υποστηριζει ο Ozzy ισχυει , οτι πρεπει να ναι αξιο του ενδοξου παρελθοντος . ο Geezer εχει πει οτι εχει πολλους στιχους και ετοιμα μερη απο το μπασο…τι να πω αλλο?απλα ελπιζω
2)Mercyful Fate
ο ιδιος ο Βασιλιας εχει δηλωσει οτι θα τον ενδιεφερε κατι τετοιο και προσφατα , οτι η ιστορια της μεγαλης μπαντας δεν εχει τελειωσει…το περασμενο καλοκαιρι καποιος μου χε πει για συναυλια στην Αθηνα ο βλακας , αλλα μαλλον εγω ημουν λαλακας επειδη τον πιστεψα#-o #-o
ακρα του ταφου σιωπη παντως…
3)System Of A Down
οι ιδιο δηλωνουν οτι δεν διαλυθηκαν , οτι κανουν ενα μεγαλο διαλειμμα (και καλα κανουν μετα απο τοσες περιοδειες) . τα 2 μεγαλα μυαλα ασχολουνται με τα προσωπικα τους γκρουπ ( στον Μαλακιαν ειναι και ο ντραμερ) , ο αλλος ασχολειται με κομικ:!: :!: . αναμενουμε επανενωση , ααααν γινει . πριν το 2010 παντως δυσκολο
4)Sepultura -Max
ολοι το θελουμε αυτο , οι Sepultura ειναι με Max , οπως οι Maiden με Dickinson…τερμα
ε συντομα θα γινει πιστευω , εγινε η αρχη με τους Καβαλερες
5)το πιο σκληρο , Metallica - Jason
ο Robert ειναι κατα κρατος καλυτερος μπασιστας , εχει δεσει με το συνολο μουσικα αλλα οχι οπτικα . δεν γινεται ολοι να ναι στα μαυρα ( αντε ο Λαρς με σορτσακι και t-shirt) και να’ναι με αθλητικη στολη…επειτα δεν τραγουδαει και τοσο(καθολου θα λεγα)
απο την αλλη ο Jason δεν κανει τπτ τωρα , πιστευω οτι εχει μετανιωσει για τηνν ολη σταση του , αλλα δυσκολα θα τον ξαναδεχονταν τωρα . δεν με καιει κιολας…
υπαρχουν και αλλα οπως Arcturus , Emperor… οι μεν διαλυθηκαν προσφατα , οι δε δινουν συναυλιες μονο , ο Ihsahn μιλησε για διαφορα σκεψης για νεο album ( δειτε τι εβγαλε ο Ihsahn και τι τα αλλα μελη ως Zyklon)
ΈΤΣΙ! Είναι καιρός να επιστρέψει ο πραγματικός μπασίστας των Μετάλλικα στη θέση του. Και να ακουστούν τα Creeping Death, Whiplash, Seek & Destroy όπως πρέπει να ακούγονται λάιβ.
ο Robert βαζει πολυ σαλτσα μεσα με αποτελεσμα να αλλοιωνεται καπως ο ηχος , βαζει το προσωπικο του στυλ , πιο δυνατα το μπασο , παραμορφωση ( Cliff??)
πολυ καλος μπασιστας βεβαια
Οσες φορες ακουσα πχ το Orion φετος σε καποια βιντεο απο τον Robert μου αρεσε περισσοτερο απο οτι με Jason, παντως ο Jason να κοιταξει μεχρι τοτε να ερθει με μακρυ μαλλι…
παντως παντα το βρισκα σκληρο να λες το μελος “ξερεις , σε ευχαριστουμε ,αλλα ειναι ωρα να ερθει ο προκατοχος σου”…
δηλαδη οσο και να χαιρομαι με ενα reunion ( προσφατα του Ματτ στην Παγωμενη Γη) , αλλο τοσο στεναχωριεμαι για το μελος που φευγει…και αν γινεται με τροπο που επελεξε ο Jon τοτε τι να πεις…
Πρώτο πιο ποθητό reunion με διαφορά για μένα είναι οι Kyuss. Δεύτερο θα ήταν Carcass αλλά αφού έχει γίνει ήδη θα προσευχηθώ απλά να έρθουν κατά δω και να βγάλουν και κάνα δίσκο.
Επόμενο όνειρο θερινής νυκτός Rainbow με Dio. Αυτά, δε μου έρχονται άλλα.
Κανονικό ριγιούνιον Zeps (εννοάω περιοδεία, δίσκο κλπ.), ανάσταση Lynott και ΣΟΒΑΡΟ ριγιούνιον Lizzy, ανάσταση Ramones, επανασύνδεση αυθεντικών Guns και Accept.
Τι ακριβώς είχε η στάση του Jason?