Τα πρώτα 5 πράγματα που παίρνεις απ' το supermarket

Αναποδα τα εβαλες.

Ετσι παει :wink::!:

να απαντήσω γιατι εγκαλούμαι ! :lol::lol:

το brie δε βρωμάει αρκετά… camamber τρώω κανονικά, απλά στην Ελλάδα δεν έχουν όλα τα supermarket κ βολεύομαι με το brie. το camamber μυρίζει όπως οι κάλτσες μας μετά από 5Χ5. στο τρένο ΠΑρίσι-Στουτγάρδη που είχα δύο κεσέδες στην τσάντα μου, μύριζε σε όλο το βαγόνι. μαστουρωμένοι φτάσαμε. γαμάει πάντως :roll:

ΠΣΣΣΣΣΤ…

κωλοχαρτο ρεεεεεεεε:pΜΟΝΟ!

Οφείλεις στον εαυτό σου τυροερασιτέχνη να βρεις και να δοκιμάσεις το βέλγικο Herve (=ερβ), το αλσατικό Munster (ψημένο ε, μην έχουμε νεκρούς) για να μάθεις τί σημαίνει "“βρωμάει αρκετά”. Ε ρε τί πάθαμε πρωινιάτικα.

που να τα βρω όμως ? εχει ο ΑΒ ?

Οφείλει, δε λέω, αλλά να το κάνει μακριά από εμάς. Να τα φάει τώρα που δεν είμαι στο Χαλάνδρι, γιατί αυτά θα μυρίσουν μέχρι το Χαλάνδρι. Εσύ είσαι πιο μακριά και δε σε νοιάζει, για αυτό τα λες [-X

Επίσης, όταν αγοράζω κι εγώ τυρί, αγοράζω Ελβετικό κασέρι (:p) που λέγεται Gruyere και πήγα και στο χωριό που το φτιάχνουν. Αυτό το χωριό ορίζει τη φράση “εμετική μπόχα” σε ένα νέο, τελείως ασύλληπτο για τον κοινό ελληνικό νου επίπεδο. Στα 10 χιλιόμετρα από το χωριό, αρχίζεις να σκέφτεσαι πως έπρεπε να είχες αλλάξει κάλτσες, στα 5 αρχίζεις να καταλαβαίνεις πως δεν είσαι εσύ και κοιτάς τους γύρω σου για να εντοπίσεις τον βρωμύλο και όταν μπεις στο χωριό ξεκινά ο μεγάλος γολγοθάς γιατί είναι λες και ο Θεός έκλασε πάνω σε αυτό το χωριό. Πρέπει να σας πάω! :smiley:

Θα σας πω κάτι έξισου ενδιφέρον:

Πριν κανά πεντάρι χρόνια, ντάλα καλοκαίρι, μες την εγκαφαλική παράλυση, είχα ψωνίσει από το supermarket:

α) μία Absolut
β) τσίκλες
γ) ένα άσπρο t-shirt

Το ίδιο μάλλον καλοκαίρι, είχα πάει στα carrefour με τον κολλητό, (εγώ πρέπει να είχα πάρει ένα Chivas…) και ο φίλος μου ψώνισε μπύρες τύπου Chimay, Duvel κλπ …και βαράκια… κομπλέ αλτήρες και φέτες…

Δεν νομίζω. Στην Ελλάδα, αν είσαι τυχερός, μόνο σε κανένα delicatessen που θα ακουμπήσει χαρωπά το χεράκι του στα οπίσθιά σου. Θα σου βρω όμως λύση, γιατί σε συμπαθώ.

-γαλα
-τυρι/ζαμπον τοστ
-ψωμι τοστ
-κρουασαν (για το πρωι):slight_smile:
-τυρι τριμμενο

• Σαλάμι σκορδάτο 300g
  • Μπατονέτες (κουτί 300 τεμαχίων)
  • Κεζάπ Lidia 450ml
  • Βαφή αυγών ΑΝΑΤΟΛΗ
  • 12 ενισχυμένα προφυλακτικά και 4 κίτρινα προφυλακτικά με άρωμα μπανάνα.

Όσα μπουκάλια νερό μπορώ να κουβαλήσω:p
Γάλα 2λιτρο πλήρες ή ελαφρύ, δεν έχει σημασία (όχι παστεριωμένο, μακριά)
Δημητριακά (με σοκολάτα κατα προτίμηση)
Μακαρόνια
Τυρί (σίγουρα όχι κασέρι, το σιχαίνομαι:p)

Χλωρινη
Αλευρι που φουσκωνει μόνο του
Αυγα
Κοτοπουλο
Μαλακτικό ρούχων

Καμμένε… :lol: :lol:

Κανεις καποιο φαγι με αυτα;

Να μη παιρνετε χλωρινη, ειναι βλαβερη.

Το αλευρι και τα αυγα, τα χρειάζομαι για να φτιάχνω κεκάκια κάθε πρωι για να τα τρώω μαζί με τον καφέ. Κοτόπουλο ξεχωριστά…

Marry me :slight_smile:

Γάλα
Σοκολάτες(5-5 τις παίρνω)
Γιαούρτια(φράουλα)
Κασέρι(ναι Gouda παίρνω αλλά το λέω κασέρι)
Ψιψιψόνια(πατατάκια/γαριδάκια,ξυροκάρπια,μπισκότα)

Επίσης ενώ κάποιοι πηγαίνουν με λίστα για να μη “ξεφύγουν” και πάρουν επιπλέον πράγματα, εγώ ψάχνω τι άλλο να πάρω

και γω:lol:παντα βαριεμαι να φτιαχνω λιστες

τεσπα εγω

μπυρες
μπυρες
μπυρες
μπυρες
τοστ

γαλα
δημητριακα
ψωμι τοστ
ζαμπονοτυρια
κετσαπ

αυτα υπαρχουν παντα σπιτι μου, η για να το πω αλλιως, οταν δεν υπαρχουν αυτα δεν υπαρχει και τποτα αλλο… :lol: