Αγαπημένος Κιθαρίστας 80s/90s

John sykes…

LOOMIS!!! οποιος ηταν στο MMD 2008 ξερει γιατι το λεω…

Richie Sambora!!!

Nα συμφωνήσουμε όλοι στον Rudi Schenker να τελειώνουμε;

[SIZE=“7”]OXI! :stuck_out_tongue: 8) [/SIZE]

Eτσι!

Πλάκα έχετε…και εγώ θα ρίξω μια ψήφο στον Richie Sambora,όχι γιατί θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος κιθαρίστας εκεί έξω αλλά γιατί θεωρώ ότι είναι από τους πιό υποεκτιμημένους κιθαρίστες,κυρίως γιατί στους Bon Jovi έχει ελάχιστα και μικρά σόλο(που όσο περνάνε τα χρόνια λιγοστεύουν ακόμα πιο πολύ) και άρα δε φαίνεται το πραγματικό του ταλέντο και η blues ψυχή του.Όποιος δεν έχει ακούσει τα σόλο άλμουμ του,Stranger in this town και Undiscovered soul,του τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.Μ’αυτά κάποιος θα ανακαλύψει τι πραγματικά εστί Richie και πως μπορεί ο Jon να είναι η βιτρίνα του γκρούπ,η ψυχή των Bon Jovi όμως(και το πραγματικό ταλέντο από μουσική και στιχουργική άποψη) είναι ο Sambora…

:stuck_out_tongue:

Δεν ειναι ουτε μεσα στους 5 αγαπημενους μου αυτης της περιοδου, αλλα για το σολο του στο Dry County και μονο αξιζει να εχει μερικες ψηφους.
Εχει και ωραια φωνη ο τυπος. http://www.youtube.com/watch?v=eBtriuI2BqA

Ζουστζε νο οφενς αλλα ακους τιποτα αλλο εκτος απο Μπον Τζοβι? :Ρ

Lol ακούω τα πάντα.Μ’ αρέσουν ιδιαίτερα οι Queen(o Freddie Mercury ήταν μεγάλη μορφή),oi Led Zeppelin,Alice Cooper,Train,Live,Guns n Roses,Joni Mitchell,Tina Turner,Lenny Kravitz,Bryan Adams κλπ κλπ.Αλλά οι Bon Jovi είναι οι αγαπημένοι μου και αυτοί που με πρωτοστρέψανε στο rock οπότε έχω μια αδυναμία.Στον Richie ειδικά έχω δύο μη σου πω και τρείς αδυναμίες…Φυσικά εκτός από ροκ ακούω πάλι σχεδόν τα πάντα(με εξαίρεση ελληνική μουσική,read σκυλάδικα).Αγαπημένη η jazz(η Etta Jameσ είναι μεγάλη αγάπη).

Edit:Εσύ έχεις ακούσει τα σόλο του;;;

:-s
Δεν είναι κακό να αγαπάς ένα συγκρότημα, αλλά ας μην αποδίδουμε στους μουσικούς του και ιδιότητες που ΔΕΝ έχουν.
Τα έχω ακούσει τα προσωπικά του. Παίζει αμερικάνικο ροκ. Δεν είναι κακός κιθαρίστας, στο είδος που παίζει είναι μάλλον καλός, αλλά…
δεν ακούω στο παίξιμο του “blues ψυχή”
Για να σου εξηγήσω τι εννοώ -πριν ξυπνήσει κανάς bluezlick και σε πάρει μονότερμα με πεθαμένους μαύρους:D :stuck_out_tongue: - σου προτείνω να βάλεις να ακούσεις Zeppelin που σου αρέσουν, το I can’t quit you baby ή το Since I’ve been loving you και μετά να ακούσεις τις “blues” απόπειρες του Sambora. Noμίζω πως η διαφορά ακούγεται εύκολα :wink:

Μπράβο που σου αρέσει η Etta James και την αναφέρεις εδώ.

Οκ, μια χαρα γουστα εχεις. :Ρ
Εχω ενα σολο αλμπουμ αλλα δεν του δωσα ιδιαιτερη προσοχη. Οσο για τον Σαμπορα, εχει καποιες μπλουζ επιρροες αλλα δεν θα τον ελεγα μπλουζ κιθαριστα οπως ειπε κι ο Μιουλ.

Μιουλ το απολυτο μπλουζ κομματι των Ζεππελιν, περαν του Σινς αη’β μπιν λαβιν γιου, ειναι το προγκρεσιβ μπλουζ Ιν μαη ταημ οφ νταηνγκ. Επικο και πολυαγαπημενο.

Ον τοπικ:
Αγαπημενοι-Chris DeGarmo, Eddie Van Halen, Randy Rhoads, Dimebag Darrel, Stevie Ray Vaughan, Jeff Martin. Με εξαιρεση τον πρωτο, οι αλλοι με τυχαια σειρα.

Ε καλά δεν είπα ότι είναι και BB King…΄μάλλον δεν το έθεσα σωστά.Εννοούσα ότι στον ήχο του προτιμά να μην είναι 100% ροκ αλλά να δίνει μια bluesier άποψη.Προφανώς δε το έκανα καλά κατανοητό(εντάξει μη τρελαθούμε,ροκ κιθαρίστας είναι σε ενα διάσημο και εμπορικό συγκρότημα,δεν είναι δα και φτωχόπαιδο που παίζει για δίφραγκα,λολ).
Αλήθεια,έχει κανείς εδώ ακουστά τον Pat Metheny;Έχω ένα άλμπουμ του και θεωρώ ότι είναι καταπληκτικός κιθαρίστας στο είδος του…

Οι Zeppelin δεν έχουν κάνει οτιδήποτε που να μην αξίζει. 8)
Αλλά προσοχή με την λέξη “επικό” μην πάει να το ακούσει κανένας τρου και μας ζητάει μετά αποζημίωση…:lol: :stuck_out_tongue:

Πολύ καλός! Απλά ένα διάστημα (δυστυχώς και το 91 όταν έπαιξε live στην Αθήνα) πέρναγε την κιθάρα του μέσα από synth με αποτέλεσμα να ακούγεται σαν πολλά πράγματα εκτός από κιθάρα, κάτι που δεν μου αρέσει να γίνεται. Αλλά είναι σίγουρα τεράτιος μουσικός με μεγάλη δισκογραφία και πολύ καλές συνεργασίες, αξίζει σίγουρα ψάξιμο. Ποιό άλμπουμ έχεις;

Ε τότε, να συμφωνήσουμε όλοι στον Uli Jon Roth! :expressionless:

3 εχω στην καρδια μου Santana , May , Slash …

http://contests.guitarworld.com/coverview.php?picname=GW0508coverA.jpg

To One quiet night

Kirk Lee Hammett

Dimebag, κρατισε ζωντανο το metal στα 90s

Slash και Κirk:D :smiley: