ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝ ΕΝΡΓΕΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΠΟ 90s ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Radiohead είναι το πρώτο που μου ήρ8ε στο μυαλό.

Συμφωνώ απόλυτα:thumbup:
+Portishead!

Αυτο πως το αιτιολογεις? Θελω να πω, μετα το OK Computer απλως διατηρησαν το status τους δεν εδωσαν κατι πραγματικα ξεχωριστο κατα τη γνωμη μου…

Diafwnw plirws… Edwsan polla 3exwrista pragmata (Τα Kid A και Amnesiac ήταν εντελώς κόντρα albums), kai isws na exasan pollous fans anti na kerdisan. Opote diafwnw me to oti diatirisan to status tous… Ektos an ennoeis stin syneidisi tou kosmou, opote paw paso. Stin syneidisi tou kosmou oi Radiohead einai oi Radiohead tou OK Computer. Alla an ennoeis oti ws mege8os diatiri8ikan s’auto pou itan to 1997, 8a diafwnisw.

Opeth
Nevermore
Porcupine Tree
Threshold

After Forever
Atrox

T H E R I O N!!!

THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :thumbup:

red hot pisteyw…An kai to stadium arcadium dn elege k polla…

Οι Red Hot υπάρχουν από το 1984.

Massive Attack !!! αν και ειναι από το '89 , απλά το blue lines βγήκε το '91!!! :slight_smile:

Muse.
Δισκάρες, τραγουδάρες, λάιβ, μαζική αποδοχή. Πλήρης μπάντα

loipon, apo 90s kai meta genika(merikoi to dialisane):

BRMC
White Stipes
Alice in Chains
Strokes
QOTSA

kai oti kanan oi…
Perry Farrell
Weiland
Cornell

τιποτα[-X one:lol:

Οι System of a down δεν υπάρχουνε, άρα οι μισοί είστε λάθος, τσιμπάτε τώρα:!:

Ραμμστάιν. Άσχετα αν οι Λοστ πχ είναι ολ-τάιμ φέιβοριτ, λέω τους Ραμμστάιν ως πιο σύγχρονους και σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι

Οι System δεν είπαν ποτέ ότι διαλύονται. Απλά θα κάνουν ένα μεγάλο διάλλειμμα

Ακριβως!Επισης οπ τραγουδιστης βγαζει προσωπικο δισκο και θα ειναι ενδιαφερον μαλλον…ΓΙα να δουμε

1. HammerFall

2. Gamma Ray

3. Kamelot

4. Stratovarius

5. InnerWish

6. Paradise Lost

Amon Amarth γιατι συνεχως βγαζουν δισκαρες και live ειναι απιστευτοι . Σαρωνουν τα παντα στο διαβα τους

χμ, πολλά πολλά γκρουπάκια από διάφορους χώρους, αλλά οι πρώτοι που μου έρχονται στο μυαλό είναι οι ulver.

:drunkΧΑΣΜΑ