O Jamez. Ο κοντός πήγε πάσο
Ο Jamez κλέβει!!!
Παει να κοροιδεψει 2 γεράκους και ένα μικρό παιδάκι με κοντά παντελονάκια.
Αδικο, πολύ άδικο…
Στην Θεσσαλονική που το βρίσκει κανείς ρε παίδες ;
Πείτε λίγο από τιμές τι παίζει ;
Χμ δεν με κερδισε ως τωρα. Ψιλοβαρετο το βρηκα. 2-3 κομματια μου αρεσαν αλλα και αυτα δεν με τρελαναν. Επαθα ακριβως το αντιθετο με το Stiff Upper Lip δηαλδη εκει που μεχρι τη μεση τουλαχιστον δεν με αφηνε να παρω ανασα στο Black Ice μεχρι τη μεση ηθελα να αλλαξω CD.
Βασικα τo δεύτερο μισό του Black Ice για μένα είναι σαφώς ανώτερο του πρώτου. Το ομώνυμο κομμάτι δεν μπορώ να το χορτάσω με τίποτα. Το θεωρώ κλασσικό. Επίσης εκπληκτικό είναι το Rock N Roll Dream
Υ.Γ: Εννοείται ότι ο δίσκος σαν σύνολο δεν φτάνει με τίποτα το Stiff Upper Lip
Το χω στα χερια μ…συγκινηση.
Το σιντι τα χαμε πει…πολυ καλο κ κατα τη γνωμη μ καλυτερο απο το μετριο Stiff Upper Lip.Oι εικονες καλες αν κ οπως ειπατε εχουν φαει φοτοσοπ.
Για οσους θελουν τιμη…16.90.
Όσες φορές και να ακούσω το Rock N Roll Dream δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ είναι. Δεν ακούμε πια τέτοιους ύμνους!!!
Σε αυτό τον δίσκο όποιο τραγούδι περιέχει στον τίτλο του την λέξη rock σπέρνει:rockon::rockon::rockon::rockon:.
Μόλις είδα διαφήμιση του black ice στην tv :? :? :? :? :? :?
Που???8O:-s
νομίζω ο alpha ήταν …
έχει ρίξει πολλά $$$ η sony …
Μετά από αρκετές ακροάσεις νομίζω πως τελικά δεν είναι τόσο καλό όσο πίστευα στην αρχή. Είναι λίγο βαρετό και αν και το ομώνυμο είναι αρκετά καλό, το Rock n Roll Dream μου αρέσει περισσότερο. απλά έτυχε να ακούσω το Razor’s Edge και μου φάνηκε πολύ καλύτερο από το καινούριο. ακόμα και το Ballbreaker έχει καλύτερα κομμάτια μέσα. Σε τελική ανάλυση είναι ένα καλό δισκάκι για να περνάω ευχάριστα αλλά δεν θα απασχολήσει και πόλύ το cd player μου. Μακάρι να έρθουν να τους δούμε επιτέλους!
ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ
1)ROCK N ROLL TRAIN: ΚΛΑΣΣΙΚΟ ACDC ΚΟΜΜΑΤΙ.ΦΟΒΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΚ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣΤΟΡΙΑ.
2)SKIES ON FIRE:ΚΑΛΟ RIFF ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΕΡΟΣ.ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ <<I KNOW YOU,AND YOU KNOW ME>>ΧΑΛΙΕΜΑΙ.
3)BIG JACK:ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΡΕΦΡΑΙΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ STONES,MOY ARESEI Η <<ΓΡΑΜΜΗ>> ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΟ ΡΕΦΡΑΙΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΙΦΑΡΙΣΜΑ(ΟΠΩΣ ΣΤΟ RIFF RAFF) ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ.
4)ANYTHING GOES:ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΣΤΟ MTV.
5)WAR MACHINE:ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ,ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΡΕΦΡΑΙΝ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.
6)SMASH N GRAB:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΡΕΦΡΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ
7)SPOILING FOR A FIGHT:ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟ ΑΔΙΚΟΥΜΕ
8)WHEELS:ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΖΑΜΑΡΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΡΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
(Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΡΙΟ)
THANKS
Ωραιο ριβιου αλλα φροντισε το δευτερο μερος να μην ειναι με κεφαλαια γιατι κουραζουν.
Απο τα καλυτερα που εχουμε ακουσει αυτη την χρονια! Ο δισκος ειναι κα-τα-πλη-κτι-κος… Κλασσικος AC/DC ηχος ( για να γουσταρουμε… 8) ). Δεν εχουν χασει καθολου την μαγεια τους μετα απο τοσα χρονια… Απο την πρωτη του ακροαση ξεχωρισα skies on fire,war machine και το ομωνυμο black ice που ειναι και το αγαπημενο μου. Απλα, αγνο ( και hard ) ροκ!
Και τα μυαλα στο μπλεντερ!
Συμφωνώ απόλητα με τον προλαλήσαντα…δεν χρειάζεται να είναι ο καλύτερος δίσκος τους.
Είναι όμως ένα rock δίσκος ποπυ στις μέρες μας κυκλοφορούν λίγοι σαν και αυτόν.
Ακόμα και οι πιο μετριές του στιγμές ακούγονται ευχάριστα.
1.Rock N Roll Train:
One hot angel. One cool devil. Rock N Roll Train. Running Right off the track. Σε παίρνει από το χέρι και σου λέω θα σε παω κάπου να γουστάρουμε με αλλους rebels με άλλες γκομενες μπύρες κλπ. Αλλα είναι τόσο υποκριτής που σε μεθάει και σε βάζει δεμένο πάνω στις γραμμές του τρένου. Το τρένο έρχεται να σε πατήσει και συ είσαι έτοιμος να εκραγείς από φόβο και αγωνία. ΞΥΠΝΑ:Your mind on a fantasy. Living on the ecstasy. Τρομερό ροκ εν ρολ κομμάτι και κλασσικο AC/DC. Shake it Take to The Spot. Come give it all you got. Ο Angus πουλάει τρέλα με bendings. Κομμάταρα. Το κλασσικό AC/DC έπος του album.
Rating: 10/10
Skies on Fire:
Αρχίζει με ένα μελωδικό riff άκι και μετά σου το παίζει ψυχολόγος. Οτι ξέρω τα πάντα και κάτσε καλά γιατί θα πάς στον ουρανό. Μόνο που αντί για αστέρια θα είναι η κόλαση στον ουρανό και ο παράδεισος κάτω στα μπουντρούμια. What I see ? Yeah! Μα καλά πόσο βλαμένος ψυχολόγος είναι ο γιατρός που μου λέει Skies on Fire ; και συμπληρώνει Flames getting higher ; Χαχα, ρε το άτομο. Πολύ ωραίο τραγουδάκι αν και δεν ταιριάζουν και πολύ oi στοίχοι. Ωραίο ροκάδικο σολάκι έχει όμως. Ενα από τα αργά tempo κομμάτια του album. Το refrain δεν χάνει σε μαγεία και σε κάποιο σημείο αρχίζεις να τρελαίνεσαι από την ψυχανάλυση που πιστεύεις τα λεγόμενα του. Βρε λες ;
Rating: 7/10
Big Jack:
Α ρε χοντρέ. Τι πούστης που είσαι. Τρως γαμας και δε ρωτάς. Δεν ικανοποιείσαι με τίποτα. Ολοι σε ξέρουν και όλοι σε φοβούνται. Σιγά ρε μεγάλε. Big Jack. Look out and always you back. Πάς πίνεις μεθάς τρώς παραμιλάς και ένα δολλάριο φιλοδόρημα δεν ακουμπάς. Ποιος νομίζεις ότι είσαι ; Ολο και μπελάδες και όλο γκόμενες πηδάς. Big Jack , Big Jack. No need to worry he;s always at your back. It’s a Rocking Rolling soldier. Εχει πολύ ρυθμό το τραγούδι και είναι πολύ ευχάριστο στην ακρόαση. Δεν καταντάει βαρετό και σου κρατάει καλή παρέα.
Rating:8/10
Anything Goes:
Πιάσαμε τα Ιρλανδικά. Ρυθμικότατο. Μελωδικότατο. Τρομερή δομή. Ρε φιλε, να σε πω. Εισαι σε ροκ μπάντα, και η γκόμενα σου κάνει νάζια; Ρε, τι ροκας είσαι ; Κλείδωσ ετις πόρτες βάλε δυναμίτες τέρμα το ράδιο να παίζει κάτι heavy και άσOooooh there she goes she goes. Και άσε την να φύγει και οπου πάει. Where she goes nobody knows. Τι μασάς ρε; Παίξε νράμς και μην πολλά μιλάς, όλη την νύχτα πόρωσε τρελά και άντε γεια. Where she goes she goes and nobody knows. Where she goes ; I said…Nobody knows. Μια χαρά συνεχίζει το album. Η διάθεση είναι στα ύψη. Δε σε πορώνει όπως το rock n roll train αλλά σε κρατάει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο αυτοικανοποίησεις ακούγοντας το album και ξέροντας ότι καλά έκανες και σούταρες την γκόμενα που σου έκανε τσαλίμια. The she goes she goes.
Rating: 7,5/10
War Machine:
Επαναστκός ρυθμός. Rock με ντού, θάνατος παντού. War Machine ; Υπάρχει τέτοιο μηχάνημα ; Ελα ρε αρχηγέ μου, που μου κάνει τον Mr.ΔενΞέρω. Τι μου λές τότε να προσέχω και προσέχω πίσω μου ; Τι έγινε ; Πόλεμος ; Μές την πόλη ρε ; Πότε που ; Ειδήσεις, διαφημίσεις, μαζοποίηση, πλύση εγκεφάλου, πολιτισμός. ΠΟΛΕΜΟΣ. War Machine.
Οχι και τόσο καλό όμως. Λίγο ό,τι νά ναι από θέμα στιχουργικής. Και από σύνθεση δεν τρελάθηκα κ ολας. Ενα ριφάκι και that’s all.
Rating: 6/10
Smash N Grab:
Ειναι φανέρο ότι έχεις πρόβλημα ηττοπάθειας. Πρέπει να ξεδόσεις λίγο. Να αφήσεις τον εαυτό σου ελέυθερο να βγάλεις αυτή την δύναμη που έχει μέσα σου. Without a sound ¨ομως. Ετοιμός ; – Smash – Grab – and take it. Κατάλαβες ; Σαν το fight club. You gonna blow your mind, take it take it take it yeah! Και αν δεν μπορείς, steal it while you can. Shoot em right down και take it. Καλύτερα τώρα ; Το ήξερα ότι μπορούσα να σε βοήθησω. Και μην ξεχνάς Smash Grab and Take it.
Πολύ μέτριο και εδώ κάνει κοιλιά ο δίσκος,
Rating: 5/10
Spoilin’ For A Fight:
I see trouble man (χαχα τι φωνή). Είμαι λυσσασμένος , θυμωμένος και θέλω να πλακώσω κάποιον τώρα. Εσένα που διαβάζεις αυτό το post. Σε προκαλώ, Rock with me. Come on, Come on μη γίνεσαι σαν κότα. I’m hungry for you! Δε το βλέπεις ότι θέλω να σου σπάσω τα μούτρα ; Δεν ακούς ότι ακόμα και η καρδιά μου “χτυπάει” σαν να ήταν σε καυγά; Spoiling for a fight it’s all my life. Ειναι σαν ναρκωτικό. Να παλεύω και να ζώ το σήμερα. Την στιγμή. Να νιώθω ζωνταντός. Το χρειάζομαι. Spoiling for a fight it’s all my life. Spoiling for a fight it’s all my life.
Χωρίς σόλο χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Κουράζει περισσότερο τον δίσκο καθώς κινείται σε επίπεδα μετριότητας.
Rating: 5.5/10
Wheels:
Και το ήξερα. Και μου το είχες πει. Μην πάρω μηχανάκιμ θα βρω τον μπελά μου. Αλλα τι να κανω, σαν παιδί κ εγώ … Ακου να δεις φάση τώρα. Βλέπω μια καραγκομενάρα με ζαρτιέρες, μπουτάρες κωλάρα και τα σχετικά. Πλησιάζω και την κοιτάζω και τότε ρε φίλε μου δίνει ένα shot κ αυτή. Τότε είναι που λέω Ain’t no fuckin. She wanna take you out. Whe gonna spin arround. Ε λοιπόν ανεβαίνει στην μηχάνη σαν με ξέρει από χθές Ain’t no stranger και κάνουμε γύρους στην πόλη. Μια χρά περάσαμε. Τι σου κάνουν οι ρόδες έ ; Wheels ρε μαν, Wheels! Μέτριο αλλα συμπαθητικό. Η βαρεμάρα αρχίζει να γίνεται πιο έντονη παρόλο που υπάρχουν μερικά καλά σημεία.
Rating: 6/10
Decibel:
Μπέσαμελ. Εγινε το παστίτσιο ; Τι ακούγεται ; Δεν σε ακούω ρε μλκ, μιλα πιο δυνατά έχει θόρυβό. ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΛΕΩ ΡΕ. ΦΩΝΑΞΕ!!! Τι ; Βρέχει ; Να μαζέψω τα ρούχα ; Ρε τον μλκ δεν ακούω τιπότα. Θα πάω μέσα και θα του αλλάξω τα φωτα.
- Μπελ
Τι μπελ γαμω την τρέλα σου. Φώναξε λίγο πιο δυνατα; ΤΙ ΜΠΕΛ γαμώ ;
-Decibel
Τώρα μιλάς σωστά , δυνατά και σε ακούω! Δώσε πιο δυνατά give me rock an roll.
-Βρέχει.
Ας βρέχει, Love the rain, rocking standing proud. DECIBEL.
Σολάρα από τον Angus. Αλλά όλο το τραγούδι σε κρατάει στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα τραγούδια. Υπάρχουν κάποιες καλές στιγμές που γουστάρεις αλλά η διάθεση που έχει φτιάχνει όταν ακούς αυτό το Decibel και τις σολιές που παίζονται από πίσω. Γαμησέτα, δεν ακούω ρε φιλε. Τι ; Ποιο δυνατά. <–Decibel–>
Rating:6.5/10
Stormy May Day:
Τι καυλωτικό riff στην αρχή. Το κεφάλι κουνιέται αυτόματα πάνω κάτω. Δεν σταμάταέι. Εχουν μπει τα ντραμς και η κατάσταση ξεφέυγει. Ο καιρός είναι χάλια εξω. Καταγίδες, πλυμμήρες, κεραυνοί, τυφώνες.
May Day. May Day. Stormy May Day.
Πανικός. Ειδήσεις λένε τα χειρότερα. Ο κόσμος τρέχει να σωθεί. Τηλεφωνα πεταμένα κάτω. Ολοι ζητάν βοήθεια.
Τρομερό τραγούδι. Αυτο περιμέναμε να ανέβει λίγο η διάθεση μας. Από τα καλύτερα του δίσκου.
Rating: 9/10
She Likes Rock N Roll
Από τα καλύτερα rock licks που ακούγονται στο album. Αυτό έλειπε να μην της αρέσε το Rock N Roll. 3.2.1 πάμε:
Σαν ένα παιχνίδι που σε πορώνει και σε κάνει να το παίζεις συνέχεια και συνέχεια. Ετσι ειναι και το ροκ. Θα σε ροκάρω και θα δεις που θα σε αρέσει. Βλέπεις ;
She Likes Rock N Roll
You Want Rock N Roll
I need Rock N Roll
EVERYDAY
Πολύ καλό μουσικά εμπνευσμένο κομμάτι που ισάξια αναφέρεται η λέξη Rock στον τίτλο του. Το σόλο το κλασσικό Angus στιλάκι. Και μολις σταμάταει λέει το refrain με τρόπο που γίνεται πολύ κάτσει. Το κεφάλι αρχίζει πάλι να κουνιέται. Η διάθεση ανεβαίνει και φωνάζεις: Ι love Rock N Roll! I Need Rock Roll! I want Rock N Roll! EVERYDAY!
Rating: 8.5/10
Money Made:
Stay Stay Stay alive. Work Work Money Made.
Work Work Work Money Made. Stay Stay Stay Alive.
Money Made. Αντε πήγα Αμερική να βγάλω λεφτά. Μόνο που όλο έδινα λεφτά. Τι κ αν δούλευα ολη μέρα. Εφτά δεν έβγαζα. Δουλειά Δουλειά και ξερώ ψωμί. Λεφτά δεν έβγαιναν σου λεω. Οποτε πήγα να με δοκιμάσουν στο Hollywood. Τι γκομενες έχει εκει ; Αλλα έχει κάτι αδερφές φιλες μου… Απαπαπαπα, καλύτερα πίσω στο γιαπί. Δουλεια Δουλειά φτιάχνω λεφτά. Καπως καλύτερα τώρα, κάτι μου περίσευε για να βαλω βενζίνη. Ξερεις τι θα πει αυτό ; Σηκωνόμουν σαν σκλάβος νωρίς από το κρεβάτι μου, έτραχα να προλάβω να παω στην δουλειά να κάνω χρήματα ξανά. Να μαζέψω να τις πάρω κοσμήματα. Επιξα στην δουλειά. Και τώρα, ακόμα και τώρα δουλεύω. Work Work Money Made. Shake baby shake!
Πολύ πιασάρικο και χορευτικό κομμάτακι. Με νόημα κατάργησεις του 8ώρου
Rating: 7.5/10
Rock N Roll Dream
Η μπαλάντα των AC/DC. Αργό tempo και κυριαρχεί μία αόρατη αλλά αισθητή παρουσία του Rock. Ακούγεται με τετοιον τρόπο που νομίζεις ότι ακούς ένα τραγούδι το οποίο έχει αυτοχαρακτηρισθεί ύμνος ή κατι το οποίο το ακούς με ευλάβεια. Είναι πολλές φορές καλύτερο από τον εαυτό του και πολύ μπροστά από την εποχή του. Σιγουρα αυτό που ακούς δεν είναι παρα ένα Rock N Roll Dream. Τραγούδι που το ζεις την στιγμή που το ακούς. Οσοι με καταλάβαν ξέρουν καλά τι εννοώ. Ειμαστε οι τυχεροί του δίσκου.
Rating: Σε ακραίες καταστάσεις δεν ορίζεται με ακρίβεια η τιμή και δεν έχει σημασία άλλωστε.
Rocking All The Way:
Επηρεασμένοι από το προηγούμενο βίωμα, είμαστε σε λύθαργο. Και ακούμε το Rocking All The Way. Δεν έχουμε ξυπνήσει απόλυτα. Το τραγούδι κρατάει χαμηλά τα Vibes αλλά πραγματικά είναι πολύ καλό τραγούδι. Ενα καλό τραγούδι Rock. Μελωδικό και ρυθμικό πάνω απο όλα. Τι όμορφα που τα βλέπω όλα τώρα. Σολάκι, 3 συγχορδίες, 1 riff. Rock!
Rating: 8.5/10
Black Ice:
Νερό στα μούτρα μας για να ξυπνήσουμε. Μονο που είναι παγωμένο. Και είναι μαύρο. Ριφάρα που σε ξυπνάει αμέσως από το πρώτο δευτερόλεπτο. Οτι λέει και ο τίτλος τους. Μαύρος Πάγος. Το πιο γρήγοτο ξύπνημα. Αγαπάς το Ροκ ; Θα το λατρέψεις . Δεν αγαπάς το ροκ ; Θα το πάθεις την πλάκα την ζωής σου. Αλητεία. Βρωμιά. Ooooh Black ice. Δεν υπάρχει ρε. Ονειρο είναι. To ρυθμικό είναι ευκολομνημόνευτο και γουστάρεις να το παίξεις στην κιθάρα. Επιτέλους μιλάμε για ένα κλασσικό επικό AC/DC δίσκο.
Rating: 9/10
Repeat και ακούμε Rock N Roll Train και ένα χαμόγελος σχηματίζεται στα χείλη μας. Η διάθεση σου φτιάχει. Αυτά είναι τα συναισθήματα που μου άφησε το Black Ice album των AC/DC. Εχοντας μπροστά μου την digipack εκδοση αισθάνομαι τυχερός που έκανα τέτοιο δώρο στον εαυτό μου.
Καλή ακρόαση. Τα λέμε στο τρένο για το Rockwave. Αν έρθουν θα είναι όντως ενα ροκ εν ρολ τρένο.
Οverall Rating: 8/10
Οχι ο τέλειος δισκος. Οχι σαφως ο καλύτερος τους. Ειχα χρόνια να ακούσω ροκ εν ρολ φασαρία. Μου είχε λείψει. Και τώρα ήρθε ξανά. Αυτό είναι όλο. Το album έχει 2 διαχρονικα κομμάτια μέσα: Rock N Roll Train, Rock N Roll Dream . 2008:Mission Accomplished.
Καλά είσαι φοβερός!!! Όλα τα λεφτά. Μπράβο ρε.
Υ.Γ: Εντάξει διαφωνώ σε κάποια κομμάτια. Το War Machine π.χ. είναι κομματάρα ενώ δεν τρελαίνομαι τόσο για τα Stormy May Day και She Likes Rock N Roll. Πάντως ο περισσότερος κόσμος δεν συμφωνεί στο ποια κομμάτια του αρέσουν περισσότερο
Νομίζω αν το Rock n Roll Dream είχε μέσα και 1 solo τότε ίσως να ήταν το καλύτερο τραγούδι που έχουν βγάλει από εποχή Thunderstruck. Αλλά γενικά μέτριος δίσκος, βέβαια είναι AC/DC και ως γνωστον ότι βγάλουν οι τύποι είναι καλύτερο από ότι κυκλοφορεί στην πιάτσα.
Τελικά πήρα την Deluxe προχθες με την ησυχία μου.Αυτά τα κόκκινα, κίτρινα, πράσινε, βιολε, ροζ κλπ δεν τα καταλαβαίνω. Δώστε 1 ευρώ παραπάνω για την deluxe και πάπαλα.
Δεν σας κάνει όμως εντύπωση που δεν βγήκε ούτε 1 singlaki από το album;
Έχει βγει το rock n roll train σε βινύλιο αλλά το παρήγειλλα από Αμερική.