AC/DC News and Rumors

Αρκετα εγκυρες…τωρα να με κοροιδευουν δεν νομιζω ειναι σοβαροι ανθρωποι!!!:slight_smile:
ACDC ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Πες μας ποιοι ειναι σοβαροι ανθρωποι να ξερουμε αν ειναι να χαρουμε κι εμεις :slight_smile:

8O8O 8O 8O 8O Αν ισχυει κ δεν ειναι οι κλασσικοι “σοβαροι ανθρωποι παλι” παθαινω φρενίτιδα και συνερχομαι 5 Ιουλιου…σοβαρα ομως…

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue: :lol:

συνήθως όποιος βγάζει τέτοιες φήμες κάνει καινούριο acc και δεν ποσταρει με το παλιό του …

βλέπεις σε τέτοια θέματα όσο ποιο λίγα ποστ έχεις τόσο ποιος έγκυρος θεωρείσαι … :wink: :wink:

luna μην τσιμπάς … 8)

Παιδια εγω δεν εχω ως σκοπο την παραπληροφορηση απλα το ειδα γραμμενο σε ενα αλλο φορουμ και εκει το εχουν σχεδον σιγουρο…απλα αυτο…και ουτε θα εξαφανιστω αν δεν γινει!γιαυτο αλλωστε το εβαλα στις φημες!απλα το ανεφερα και ειπα οτι ειναι πολυ πιθανο γιατι το θεωρει πολυ πιθανο και ενα ατομο που γραφει και εδω…εχει και πολλα ποστ και τον θεωρω μεσα στα πραγματα…

Ρε προσεχετε τι λετε…Εχω καρδια…

Α και εσυ που μενεις Γκυζη που ακριβως μενεις (γιατι και εγω εκει μενω) να ερθω να σε δειρω αν δεν γινει…lol…

εγω δεν εχω αλλα μπορει να παθω μ’αυτα που λετε…

σωπα ρε Γκυζιωτης!!πλατεια μενω…παιδες sorry αν βγω λαθος αλλα το ξυλο το γλιτωνω αφου ειναι φημη και δεν μπορεις να πεις πως δεν υπαρχει…ολοι για δαυτους λενε για φετος…

μη με δειρετε παρακαλω!!!8O 8O

Τωρα που ξερω και που μενεις θα σε δειρω…χαχα…κανονισε…

Εγω ειμαι στην Αγιου Χαραλαμπους διπλα στην Πλατεια(συγκεκριμενα στο 38 νουμερο)…Χρονια Γκυζιωτης…

Σιχαινομαι τα αιματα.Lol lol lol lol.

Δε θέλω να ανάψω φωτιές αλλά στο κορυφαίο γερμανικό site για ticket booking “tickets-per-post.de”, υπάρχει επιλογή για ενημέρωση prebooking “ΑC/DC 2008”.

Ορίστε για του λόγου το αληθές:

http://www.tickets-per-post.de/content/Main.php?action=showprebookingform&sessionId=7e46653b47a2735b5cf6d&actioncode=

8O 8O [-X :-k #-o

Δεν ξερω πια τι να πιστεψω…

εχει καταντησει το πραγμα σαν την ιστορια με τον πετρο και τον λυκο…

ετσι οπως παει το πραγμα υπαρχει περιπτωση να ανακοινωθει επισημα περιοδια και εμεις να λεμε
“ελα ρε αποκλειεται, η κλασικη μουφα καθε χρονο.”… #-o #-o

εγω ειχα ακουσει οτι θα ξανα κανει παραγωγη ο παλιο τους παραγωγο ROBERT JOHN MUTT LANGE back in black- αντρα της shania twain αν ξερετε αλα. αλα τελικα δεν ειναι κατι σιγουρο ακομα θα ειναι μαλλον να κανει παραγωγη στο band DEF LEPPARD 2008.

Αν θέλετε να ακούσετε λίγο Brian ιδού:

Διέρευσε πρόσφατα και πρέπει να είναι από την περσυνή του συνεργασία με τον Cliff και τους Classic Rock Cares

άπαικτο!!

Σαν σημερα πριν απο 28 χρονια ο τεραστιος Bon Scott εφευγε απο τη ζωη.
[SIZE=“4”]
Ride On[/SIZE]