Απλά έλεος. 40 ευρώ έχουν οι james #-o#-o#-o
80 ευρώ για να δεις τους AC/DC τώρα ή ποτέ είναι αστείο ποσό. Μια ερώτηση; Πόσες συναυλίες πάνε οι φίλοι σου τον χρόνο; Πόσες αξίζουν το 1/10 από τη συναυλία των AC/DC. Kάνε κοστολόγηση
Απλά έλεος. 40 ευρώ έχουν οι james #-o#-o#-o
80 ευρώ για να δεις τους AC/DC τώρα ή ποτέ είναι αστείο ποσό. Μια ερώτηση; Πόσες συναυλίες πάνε οι φίλοι σου τον χρόνο; Πόσες αξίζουν το 1/10 από τη συναυλία των AC/DC. Kάνε κοστολόγηση
Tα ατομα που σκεφτονται τα λεφτα για αυτην την συναυλια λογικα πανε το πολυ σε μια συναυλια τον χρονο.
Οσοι παμε την ωρα που ανοιγουν περιπου οι πορτες (λιγο πιο μετα πες κατα τις 6) παιζει να βρεθουμε στου διαολου τη μανα;;
[SIZE=“7”]NAI[/SIZE] [SIZE=“3”]παιζει[/SIZE]
δεν πιστεύω να έχουμε και δω τις ίδιες μαλακίες…
τουλάχιστον φώτο ας αφήνουν…
Παιδιά μην αγχώνεστε με τις φωτογραφικές…Στο Μιλάνο έδωσα σε έναν σεκιουριτά να με βγάλει φωτό…:pΑν δεν είναι επαγγελματικη, δεν παίζει πρόβλημα.
Διαβάζοντας όλο το thread και νιώθοντας μία συμπάθεια προς τους φοιτητές σας πληροφορώ ότι διαθέτω εισιτήριο για αρένα στα 60 ευρώ γιατί ο κολλητός μου τελικά δεν θα μπορέσει να έρθει.δεν κάνω πλάκα ούτε εργάζομαι ως μαυραγορίτης…Όποιος ενδιαφέρεται ΠΜ…Ξέρει κανείς αν το πάρκινγκ του golden hall βολεύει για να πάει κανείς στο ΟΑΚΑ? Θα ναι ανοιχτό μέχρι το τέλος της συναυλίας ε?
Γνωρίζει κανείς πότε έρχονται Ελλάδα και σε ποιό ξενοδοχείο θα μείνουν?
Δε νομιζω τωρα που επεσε η Newcastle να μας κανει κανα καζο ο Brian…
Σιγα μην τον πιασει και καταθλιψη ρε συ:lol:
Λιγοτερο απο 48 ωρες μενουν…
Ισχυει το παρακατω σετ λιστ;
Setlist:
Rock n Roll Train
Hell Ain’t a Bad Place To be
Back In Black
Big Jack
Dirty deeds done dirt cheap
Shot Down in Flames
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bells
Shoot to thrill
War Machine
Dog Eat Dog
Anything Goes
You Shook Me all night long
TNT
Whole lotta Rosie
Let There Be Rock
Encore:
Highway To Hell
For Those About To Rock
βλεπω βιντεο στο Youtbe και με ποιανει η κοιλια μου…ουτε στους μεταλικα δεν εκανα ετσι…γμστ:D εχω τρελαθει…8O8O:D:D
Spoiler και
Ναι ισχυει το σετλιστ
Αρχίζουν τα κανόνια τις δοκιμές από αύριο… και τα τρένα θα είναι γεμάτα… τα rock n roll τρένα…
Είναι δύσκολο να το πιστέψεις και να καταλάβεις τι συμβαίνει… έχω βάλει το Live In Donighton και τσιμπιέμαι συνέχεια να δω άμα είμαι στα καλά μου…
[FONT=“Book Antiqua”][SIZE=“5”][COLOR=“Green”][B]For Those About To Rock…
WE SALUTE YOU!!
We Are On The Highway To Hell!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Παρτε μια φωτο να φτιαχνεστε σιγα σιγα…
τι ωρα ερχονται και σε ποιο ξενοδοχειο θα μεινουν??και ποσες μερες θα μεινουν?? ας πει καποιος που γνωριζει… ,το επομενο live τους ειναι την αλλη τεταρτη πορτογαλια…
μόλις γύρισα σπίτι παιδια μαντέψτε τι έμαθα ?απο έγκυρη πηγή μάλιστα απο έναν τεχνικό που δουλεύει στο στήσιμο της σκηνής του ΟΑΚΑ είναι πολιτικός μηχανικός καιήρθε στην σχολή μου από όπου πριν λίγο γύρισα και μιλούσε με την υπεύθηνη του τμήματος για την τεχνική που θα στηρίζεται η σκήνη και τα λοιπα και εκεί ανέφερε την σκηνή του οακα και τρελάθηκα και τοτέ ακουσα το τελειότερο πράγμα στον κόσμο οι ACDC φτάνουν αύριο αθήνα με δικό τους αεροπλάνο και θαμείνουν για μία βραδιά στοναστέρα γλυφάδας πραγμα που όλοι γνωρίζουμε ότι είναιένα μεγάλο όνειροsorry για την αναστατωση αλλά ηθελα να σας τσιτώσω λιγο βραδιάτικα
Νόμιζα ότι άφου τους είδα ήδη μια φορά,δε θα έχω την ίδια ανυπομονησία…
Κι όμως τώρα…ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΛΕΜΕ…!!!
Αύριο το πρόγραμμα έχει βόλτα στο οακα,όσο μπορούμε να πλησιάσουμε και να δούμε τι παίζει ή και να ακούσουμε καμιά κανονιά!!! :lol:
Άντε και πέσαμε κάτω απ’ το 48ώρο…ουφφφφφφφφφφφφφφ…
Λοιπόν για αυτούς που ρωτάνε.
Συνήθως τα συγκροτήματα τα πηγαίνουν σε 2-3 ξενοδοχεία.Έχω την φίλη του κολλητού μου που δουλεύει σε ένα απο τα 3.Το θέμα είναι ότι ούτε ασχολήθηκα ούτε τπτ γιατί απλά δεν με ενδιαφέρει να τους δω απο κοντά.
Το άλλο θέμα είναι ότι δε μπορώ να το πω και αν το ξέρω γιατί θα γίνει της π#ρνης.
Ίσως να το έβλεπα πιο θερμά πριν τα ban και τα χωσίματα.
Πάντως αν μάθω κάτι ίσως, ίσως δώσω κανένα στοιχείο σε αυτούς που με ρωτάνε με pm.Αν μάθω.
Άντε ας πω ότι το ένα απο τα ξενοδοχεία είναι στο Λαγονήσι.