Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

διοργανωτες και χωρα ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ!
αλλου θα ηταν διαφορετικα!

και ποιος μιλησε για λιγοτερο κοσμο?
15 χρονια πριν παλι σφαγη θα γινοταν…αλλα πως το κολλησες αυτο με οτι ειπα?

Τι κάθεστε και σκαλίζετε μωρέ!!!

ΑΥΡΙΟ ΡΕ ΑΙΔΟΙΑ!!! ΤΗΣ ΚΑΡΑΚΑΡΓΙΟΛΑΡΑΣ ΛΕΜΕ!!!:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate: :vibrate:

Θέλω να πω οτι δεν θα έχαναν αν τους έφερναν πριν 15 χρόνια, οπότε είναι θέμα ηλιθιότητας ή φόβου αν θες των διοργανωτών.Και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η χώρα.Μάλλον κράτος θες να πεις, και το μπερδεύεις όπως όλοι…Που και πάλι κάτι δεν μου κολλάει.

οχι ρε αρματωλε!!

ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ να ειμαστε αυτοι που τους θυμουνται ολοι τελευταιους!!
ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ!!

αλλα να λεμε και του μαλακα του στραβου το δικιο…

Μεχει πιασει μια σχετικη ΓΚΑΒΛΑ:|

Παρτε και ενα ομορφο κοβερ
http://www.esnips.com/doc/3a3c56ef-f7ff-4b56-9f9e-c89fff1d19d4/02---Harem-Scarem---You-Shook-Me-All-Night-Long-(AcDc)

Ελλαδα,χωρα,κρατος,εθνος…

ΟΛΑ μα ολα εχουν εναν αερα “ωχαδερφισμου” εδω στο Ελλαδα…
οπως και να το πεις, η αντιμετωπιση του εκαστοτε διοργανωτη εχει σχεση με το που βρισκεται και τα περισσοτερα απο τα παραπανω εχουν ενα παραγοντα επιρροης

Aυτοί οι Ει Σι Ντι πολύ μεγάλο συγκρότημα, περιμένω κάμερες σε όλα τα σημεία του ξενοδοχείου μπας και δούμε κανα πλάνο απο αυτούς τους σελεμπριτάδες που μας επισκέπτονται φέτος. Περσι είχαμε Μαντονα και Τζει Λο, πιο παλιά Ναομι Καμπελ, Παρις Χίλτον και τέτοια. Θέλω και συνεντευξεις απο Τσαλίκηδες και λοιπούς εγχώριους σταρς. Θέλω να τα μάθω όλα όσα συμβούν γιατι μαλλον θα κάτσω σπίτι να δω ντιμπειτ που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον…

Τεράστιο λάθος.Ωχαδρερφισμό έχουν οι νεοέλληνες με τον τρόπο που τους μεγάλωσε το κράτος, προσπαθώντας να καταστρέψει τις υπόλοιπες έννοιες που αναφέρεις(και το κατάφερε εν μέρη).Τεσπα, αρκετά εκτός τόπικ βγήκαμε.31 ώρες ρεεε!

Θέλω να τα μάθω όλα όσα συμβούν γιατι μαλλον θα κάτσω σπίτι να δω ντιμπειτ που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον…
:lol2:

μου εφτιαξες τη διαθεση ρε!

αυτα ειναι τα ασχημα αδερφε…

εμενα με μεγαλωσαν οι γονεις μου…ποιο κρατος?
Απλα, αυτο το οποιο λεω, (νομιζω ειναι ον τοπι) ειναι πως γενικα οι αντιληψεις και οι αντιδρασεις σε καποιους τομεις ειναι “χαρακτηριστικοι” των Ελληνων. Τωρα, αν το “νεο-Ελληνας” σου κανει πιο πολυ, ΟΚ!
ΔΕΝ λεω οτι ειμαστε ολοι ετσι, αλλα σιγουρα σε καιριες θεσεις (Βλ. διοργανωτες) υστερουμε!

θα παει κανεις νωρις αυριο?

Δεν είπα ρε οτι σε μεγάλωσαν γορίλες!:lol: Αλλά η κοινωνία και το σχολείο παίζουν πάρα πολύ μεγάλο ρόλο.Και αυτά είναι κράτος…Και το κράτος(αυτοί στις καίριες θέσεις), είναι ωχαδερφίστικο(και αδερφίστικο μη σου πω:) ).Αν δεν καταφέρω να βρω το ξενοδοχείο και ξημεροβραδιαστώ εκεί, με βλέπω να πηγαίνω γύρω στις 12 χαλαρά.

Η Καγια πάλι σήμερα το πρωί στον καφέ λέει “ωραία να πάτε να δείτε τους έι ζντι στι ντι” και ούτε εγω ξέρω πως ακριβώς το ειπε.και ο άλλος που δεν θυμάμαι πως τον λένε λέει "θα τραγουδήσουν μεγάλες επιτυχίες όπως το back in black και το THUNDER"ελλεινός τύπος.

μπραβω queen rulez σε καλή θυρα πηρες.πόσοι απο το forum είναι στην 10?

απο τωρα προσπαθω να υπολογισω το μπατζετ για την μπυρα…
και με πιανει στεναωρια!πολλαν στεναωρια ε,μα την μπαναηαν!

μεσημερι ρε Τουιστεντ ειναι καλη ωρα για να βρεθεις καπου κοντα στη σκηνη…αλλα με τη ζεστη που παιζει ,που θα κρυφτεις?

ή ενημερωσου ή βουλωσε το στομα σου ποταπε δημοσιογραφισκε
και τυχαρπαστε παρουσιαστα…

Εκτός από ACD, υπάρχει και τίποτα σε ΑLP;:?
Πώς τα λέω ο άνθρωπας…

Κοίτα είπα να μην το παρακάνω όπως στο Μιλάνο που είχα πάει από τις 10.:DΤώρα ζέστη και τέτοια είναι λεπτομέρειες… :stuck_out_tongue: Το πολύ πολύ να καβατζώσουμε καμμιά ηλίαση!χαχαχα.Όσο για το μπάτζετ που λες, θα σου δώσω μία συμβουλή.Αν θες να είσαι κοντά στη σκηνή θα σου έλεγα να μην πιεις τπτ…Γιατί έτσι και σε πιάσει κατούρημα την ώρα που βγαίνουν π.χ την έκατσες.Εκτός αν θες να καβατζώσεις μαζί με την ηλίαση κι έναν προστάτη περιμένοντας να τελειώσουν για να πας… :lol:

Παίδες τι ώρα θα πάτε εσείς?ένας φίλος μου μου λέει για 7 παρά αλλά δεν νομίζω να είναι καλό τόσο αργά,What about you?:stuck_out_tongue:

Αυριο εγω ειδα οτι θα χει 23-24 βαθμους το πολυ ρε.Δε μας χαλασε καθολου νομιζω.

καλα εχω ακουσει και εη σι ντι η

EEE ΠΟΥ ΠΑΤΕ, ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ “μπου”