Νομιζω οτι ξεπερασαμε (με το προηγουμενο ποστ) εκεινο το θεμα του Ροκγουειβ με τους Μεταλικα. Συνεπως, δεκα μερες μετα και πιο ηρεμος εχω το δικαιωμα να γκρινιαξω λιγακι. Ενταξει και με κλαρινα να εβγαιναν στη σκηνη δεν θα αλλαζε τα συναισθηματα μου για το γεγονος οτι εβλεπα μια μπαντα που πραγματικα περιμενα(με) αιωνες για να δουμε. Ομως δεν μπορω να μην επισημανω το προβλημα που ειχε ο ηχος τουλαχιστον εκει που βρισκομουν εγω (μπροστα απο την 9, στην αρενα), οπως και για τις λαμογιες της διοργανωσης.
Συγγνωμη, ΛΑΜΟΓΙΕΣ εννοουσα. Εχω χασει χρηματα με πιο γελοιο τροπο στη ζωη μου, αλλα οταν ειδα τα γεφυρακια που ενωναν κερκιδα-εξεδρες του κατω διαζωματος μού γυρισαν τα ματια. Νουμερα, ε νουμερα! Νομιζουν οτι ειμαστε προβατα, αλλα επρεπε να γνωριζουν οτι οι ιδιοι ειναι ζωα που αργα ή γρηγορα θα πληρωσουν τις επιλογες που κανουν καθως προσπαθουν να κοροϊδεψουν τους πελατες τους.
Οσον αφορα το “αγωνιστικο μερος”, οι ανθρωποι ηταν καταπληκτικοι. Το μονο παραπονο μου ειναι το γεγονος οτι χανοταν η φωνη του Τζονσον σε αρκετα σημεια (μαλλον λογω γηπεδου ή θεσης ηχειων), αλλα ακομα κι ετσι το καταχαρηκα κι εβγαλα ενα μεγαλο απωθημενο. Αυτο απο μονο του αρκει.
Πριν παω στη συναυλια, περιμενα ενα ηχο, που θα τριζει το στηθος μου και θα με κανει να τρεμω ακουγοντας σε τετοια ενταση τα αγαπημενα μου κομματια.
Θυμομουν και κατι αρθρα που ελεγαν οτι ο ηχο AC/DC “ενοχλουσε” στα 10 χμ. και κατι τετοιο περιμενα.
Ισως ειχα λαθος εκτιμηση, επειδη ηταν η πρωτη μου συναυλια.
Αλλα εκει που ημουν εγω (οχι τερμα μπροστα βεβαια, αλλα σχετικα μπροστα, αρκετα πριν τελειωσει ο διαδρομος), συχνα η φωνη του Brian χανοταν, ενω και ο ηχος ολης της μπαντας δεν ηταν τοσο δυνατος.
Δεν ξερω αν πιο μπροστα ηταν καλυτερα, αλλα δεν εχει σημασια, αφου εκ των πραγματων καποιοι θα βρισκοντουσαν εκει που ημουν εγω και ενδεχομενως αρκετα πιο πισω.
υγ.:χωρις ολα αυτα να σημαινουν πως δεν εζησα τις συγκλονιστικοτερες στιγμες της ζωης μου εκεινο το μαγικο 2ωρο.
υγ.2:σορρυ για το διπλοποσταρισμα, κατα λαθος εγινε …ας τα βαλει ενας μοντ σε ενα ποστ.
Τελικά απ’όσα έχω δει και μάθει άπο τις συναυλίες (εκτός η Αμερική που πέφτει ύπνος) στην Αθήνα ήταν (και για τους ίδιους, αν εξερέσεις τiς μαλκς με τα λεϊζερ) η καλύτερη και ποιό “ενεργητική” συναυλία όλης τις περιοδείας.
Ε, δεν θέλετε DVD στην Αθήνα,ε Angus και σια;
Οπότε όσοι λένε για τα πιτ τα φλερς κλπ με αφήνουν με ένα παγερό βλέμμα αδιαφορίας που συνοδεύεται και με ξύσιμο του δεξιού @ (το αριστερό το ξύνουν οι ΚΚΕδες).
Α και για τα καπνογόνα όπως μου θύμησε και η σαπίλα προσωποποιημένη για να καείς θα πρέπει ή να στο χώσει στο μάτι ο άλλος μέχρι τη μέση ή να βάλεις το χέρι σου πάνω και να το ζουλάς η να το καταπιείς.Άντε με τους άσχετους και θιγμένους της συναυλίας να πούμε.
τέτοια λέγε και θα βλέπουμε στο ύπνο μας την ανακοίνωση …“στις ΧΧ/ΧΧ/ΧΧΧΧ οι AC/DC θα παίξουν για 2η φορά στην Ελλάδα και το live θα μαγνητοσκοπηθεί για να βγεί το dvd της “Black Ice World Tour” με τον
τίτλο Highway To Athens”
πάντως και …κουνημένες και … θολές εμένα δε με χαλάνε καθόλου:D
είστε πολύ τυχεροί οι περισσότεροι από εσάς γιατί τους είδατε σε μικροί ηλικία και οχι σαν και μάς το πουρά!
σας ζηλεύω- με την καλή έννοια πάντα- και εύχομαι πάντα τέτοια!
οτι αγαπάει και γουστάρει τρελλά ο καθένας να το δει νωρίς και πολλές φορές.