Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Δεν ειναι δυνατον,πως γινεται να μην εχουμε ουτε εναν που τραωηξε αυτη τη συναυλια σε βιντεο??? Θα τρελαθουμε τελειως???:!::!:

για να τραβήξει κάποιος ένα ολόκληρο live σημαίνει ότι θα περάσει ολόκληρο το live με μια κάμερα στο χέρι… εγώ δεν το έκανα αυτό σε μια μπαντα που μου αρέσει ούτε και αν με πλήρωναν… αλλά αυτός είμαι εγώ… σίγουρα κάποιος θα το έχει τραβήξει αλλά μην περιμένεις να στο πει σε κάποιο φόρουμ… θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις κάτι τέτοιο…

Μαλλον οποιος το εχει θα ειναι συλλεκτικο…:stuck_out_tongue:

Καντε μια αναζήτηση με keywords στο youtube : AC/DC athens
και αρρωστηστε με το πλήθος των βίντεο.

AC/DC ΟΑΚΑ ξαναααααααααααααααα!!!

Μετονομαστε το τοπικ πλιζ.

Γραψτε μπροστα ενα :“ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!! Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!”.

Καθόμουν σήμερα και έβλεπα βιντεάκια από την συναυλία στο Youtube.Κάηκα τόσο πολύ, που άρχιζα να διαβάζω πάλι όλα τα ποστ από την επομένη της συναυλίας και μετά.Άλλα γούσταρα, άλλα συγκινήθηκα, άλλα τσαντίστηκα…Τσαντίστηκα και με ένα ηλίθιο δικό μου ποστ που πάνω στα νεύρα μου έκανα(πρέπει να μπει επιλογή delete…:p).Δηλαδή καλά τα έλεγα, αλλά με ΕΝΤΕΛΩΣ λάθος τρόπο.
Ένοιωσα πάλι συναισθήματα που πιστεύω δεν θα τα ξαναζήσω με κανένα άλλο συγκρότημα.

Υ.Γ.Αργεί πολύ το 2ο σκέλος της Ευρωπαικής τους?ΠΡΕΠΕΙ να τους ξαναδώ!
MUST…SEE…AC/DC…AGAIN…AAAARGHHH!

Χεχε. Δεν υπάρχει delete υπάρχει όμως edit. :wink:

Τι συναυλια και αυτη Θεε μου? Ποσταρω κατι που ειχα γραψει και αλλου.

Ειχα την ανυπομονησια για την συναυλια απο την 1η μερα που ανακοινωθηκε και οσο περναγε ο καιρος τρελαινομουν. Την τελευταια εβδομαδα δεν σκεφτομουν τιποτα αλλο (πραγματικα). Εκεινη την μερα ειχα τετοια προσμονη που με το που αρχισε να παιζει το εναρκτηριο video αρχισε η καρδια μου να χτυπαει σαν τρελη και οταν μπηκαν με το Rock 'N Roll Train, χτυπιομουν ωσπου ακριβως στο 1 λεπτο και 25 δευτερα (ακουω το τραγουδι τωρα και θυμαμαι το σημειο) δεν αντεχα αλλο ενιωθα την καρδια μου ετοιμη να σπασει και ηταν λες και ειχα παιξει μπαλα για κανα 4ωρο… Γενικα κουραζομαι πολυ δυσκολα, δεν ηταν κατι το συνηθισμενο. Απλα η καρδια μου δεν το αντεξε… Χτυπαγε τοσο μα τοσο δυνατα που δεν μπορουσα ουτε να μιλησω.Χαλαρωσα στο 2ο κομματι και μετα επανηλθα και ζουσα το ονειρο για τις επομενες 2 ωρες… Χτυπημα, απιστευτη εκκριση ιδρωτα και αδρεναλινης, απολαυση, κραυγες, υδονη…:vibrate: Η συναυλια ηταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ, τρομερο το setlist, απιστευτη η αποδοση ολης της μπαντας και φυσικα… Ο Angus…:bow::bow: Ω Θεε μου, τι ενεργεια ειναι αυτη, τι ΛΑΤΡΕΙΑ για αυτο που κανει και ας μην ξεχναμε οτι εκτος σκηνης ειναι ενας απλος ανθρωπος που αποφευγει την δημοσιοτητα, ενας αντισταρ, σεμνος και ταπεινος. Αιωνια νεος και ΑΛΗΘΙΝΟΣ

Ειναι μακραν η καλυτερη συναυλια που εχω δει στην ζωη μου και αυτο δεν νομιζω να αλλαξει ΠΟΤΕ… Μετα απο τοσο καιρο και οποτε ακουω το Rock 'N Roll Train ανατριχιαζω (ετσι ειμαι τωρα) μονο και μονο που θυμαμαι εκεινη την στιγμη…

Ανυπομονω να τους ξαναδω συντομα, αν ισχυει οτι μπορει να ειναι και η τελευταια τους περιοδεια, δεν θα αντεξω να μην τους δω. Αν δεν κατσει για Ελλαδα, σκεφτομαι να παω Παρισι να τους δω. Θελει να παμε η κοπελα μου, αλλα εγω γενικα δεν ψηνομαι για Παρισι. Της ειπα αν παιξουν εκει οι AC/DC το καλοκαιρι θα παμε…:wink: Αντε να βγουνε και ημερομηνιες σιγα, σιγα…

Μην ακούς τις γυναίκες, μαλακίες λένε μια ζωή.

Πηγαινε Παρισι κι αν ταιριαξει με AC/DC, ολα καλα. Αν δεν καθισει, πας στην “επομενη” χωρα :wink: Το Παρισι ειναι το κατι αλλο, αλλα φροντισε να εχεις γκαφρα στην τσεπη. :lol:

Το ξερω οτι ειναι ακριβο και μακαρι να ειναι ωραιο οπως λες… Αλλιως ναι θα παω αλλου να τους δω, σκεφτομαι και Ιταλια…

Το καλό με το Παρίσι είναι οτι έχει rnr train απο Stade de France για να φύγεις κάθε 5 λεπτά.

Ειχα δει κατι για Παρισι 19 Ιουνιου, αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο ακομα… Κατσε να ανακοινωθουν επισημα.

Ο Γιώργος Γεωργίου για AC/DC και ελληνικό κοινό

“Τρελλαίνονται, αφιονίζονται ρε παιδί μουυυ” :vibrate: :vibrate: :vibrate: :smiley:

Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη απο οσους μεινουν για λιγο ταβλα μεχρι να συνειδητοποιησουν οτι ειναι το περσινο τοπικ.

Απλα σημερα τελειωσα πανελληνιες και πρεπει να σπαμαρω λιγο πριν βγω.

Λοιπον…

Σαν σημερα περσι, εγω μπολικοι ακομα απο μας νιωθαμε οι πιο ευτυχισμενοι ανθρωποι στον κοσμο.

http://www.youtube.com/watch?v=bHXtPHFeDIE

Παω να δω βιντεοζ και φωτοζ για να ξαναδακρυσω. :frowning:

Ετσι και πεταχτει κανας μπινες και πει “α εγω θα τους δω στο Παρισι” ξερω γω γαμιεται. :stuck_out_tongue:

περασε κι’ολας ενας χρονος??? σαν χτες μου φαινεται…:cry:

Τι??? ερχονται οι AC/DC ξανα!!!:smiley:
αααα οχι για το περισινο ειναι…:frowning:

α εγω θα τους δω στο Παρισι…

ναι πως με τον κωλο…:p:p

Θυμάμαι είχαμε ήδη εξεταστική πέρυσι τέτοια μέρα. Πω πω πέρασε ένας χρόνος ε; Ακόμα έχω κολλημένη την άφησα με το εισιτήριο από κάτω.

Πόσο γαμάτα περάσαμε τότε ρε;

κ εγω… ακομα κ τωρα τη βλεπω καμια φορα κ κατι με πιανει…

πιστευω να ερθουν αλλη μια φορα στην τελευταια περιοδεια…

απλα συγκινηση…πρωτη μου συναυλια και μπορει να ειναι και η ωραιοτερη για πολλα χρονια ακομα.πραγματικα ποση ανατριχιλανιωσατε οταν ακουσατε λαιβ ολες αυτες τις τραγουδαρες?ευχαριστω τους ac/dc για μια απο τις ομορφοτερες εμπειριες στη ζωη μου.:smiley: