Μην τους χάσει κανείς στην Αθήνα!!! Πέρασαν 6 μέρες από το περασμένο Σάββατο που τους είδα στο Μιλάνο και δεν χορταίνω!!! Θέλω να τους βλέπω κάθε μέρα, ακόμα και με ίδιο set!!! Άντε θα περάσουν και οι 2 μήνες μέχρι τις 28 Μαιου!!!
Οπως τα λεει ο αποπανω…Ακριβως το ιδιο θελω και εγω…Καθε μερα λεμεεεε…Καθε μερα ομως…Να ειμαι πτωμα καθε βραδυ…
By the way σε ευχαριστω για photos & video που ελαβα προσφατα…Αν μη τι αλλο υπαρχαν ατομα να βγαλουν για μενα φωτογραφιες μιας και εγω δεν ημουν σε θεση και τα ευχαριστω θερμα…
Δεν μπορειτε να καταλαβετε τι λεμε οσοι δεν τους εχετε δει οποτε απλα εμπιστευτειτε μας…Μην τους χασετε…Θα χτυπατε το κεφαλι σας…Η’ μαλλον δεν θα το χτυπατε γιατι δεν θα ξερετε τι χασατε…Ομως να πατε…
Αντε 2 μηνες ακομα…Δεν χορταινω γαμω το κερατο μου…
(btw μου κάνει για σχέδιο Λώρη υπουργείου παιδείας για να έχει κι άλλο κόσμο το live :lol::lol:
και με το που ανακοινωθούν επίσημα οι μέρες των πανελληνίων έχω σκάει την επομένη με το που ανοίξει το ticket house να του πάρω εισιτήριο και για κάνα 2-3 φίλους του ακόμα :P)
Μιας και ήταν στο δρόμο μου, πέρασα το πρωϊ και ρώτησα για εισητήρια στο ticket house.
Υπάρχουν αρκετά ακόμα.
Είπα και καλά ότι θέλω να πάρω για την παρέα μου και μαζεύω παρουσίες.Του λέω: “Θα έχει και την άλλη εβδομάδα που θα έρθω;”, μου λέει: “Ουυ, άνετα”.
Αυτά.
Πάντως θα έχει πλάκα να γυρίσουν το DVD στην Αθήνα.Γιατί και στη (φανατική) Γερμανία δεν ήταν και τελείως γεμάτο.
Να βλέπουν πιτάκια,φωτοβολίδες,ξύλο κλπ.Να σταματήσει την συναυλία ο Brian και να λέει, σβήστε τα flares σβήστε τα flares…Τι μου θυμίζει…:-k
Πιστέυω ότι το pit θα είναι γεμάτο πάντως.