Support τους Βοn Jovi
:yes::yes::yes:
29/5 = Πέμπτη. Παίζει να τους χάσω. ΓΑΜΗΜΕΝΕΣΕΞΕΤΑΣΕΙΣΣΑΣΓΑΜΩΤΗΜΑΝΑΚΑΙΤΟΝΚΩΛΟ!!!
Επιτελους ρεεεεεεεεεεε!
Μια ζωη περιμεναμε!!!
Υπαρχει θεος τελικα! Κολαση ρεεεεεεεεεεεε!
Οι τιμες μια χαρα ειναι μην γκριννιαζουμε
E, μαλάκες, εσείς που βγάζετε το πρόγραμμα των πανελλαδικών, βάλτε εύκολο μάθημα την πέμπτη να γράψουμε γρήγορα να φύγουμε να πάμε να δούμε την μπαντάρα μας
Εσείς, που βγάζετε το πρόγραμμα των σχολικών εξετάσεων, κάντε να μην δίνουμε τίποτα στις 29.
Χλωμό ε???:-s
ενα ΑΟΔΕ, ενα μαθηματικό γενικής, ενα ΑΝΕΦ βρε αδερφέ
Ε μαλλον φυσικη κατ. θα δινεις… η ΑΝΕΦ
I’m on the highway to hell travelling with rock n roll train.
Χυστε αδερφιααααααααα!
Σ00Σ, φέτος δεν θα είναι έτσι (Ελπίζω)
τι χαρμοσυνο μηνυμα μου ηρθε στο email moy!!! αυτα ειναι ολοι οακα…
Μεσα στις εξετασεις ρε γμτ…κ Πεμπτη με την επομενη μαθημα.
ΣΤΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ
Χεστε τα ρε τα μαθηματα. Ολοι ανεργοι θα γινετει ετσι κι αλλιως.
Ολοι ΟΑΚΑ.
Φετος μου εβγαλαν την πιστη. Δοκιμασα να βρω εισιτηρια σε 5-6 χωρες και 8-9 διαφορετικες πολεις. Τζιφος. Ανακοινωθηκε συναυλια στην Αθηνα, ενω εγω θα ημουν στο εξωτερικο. Χαλι. Επρεπε να πληρωσω 220-250 γιουρα για να αλλαξω το εισιτηριο μου και να επιστρεψω Πεμπτη πρωι αντι για βραδυ προκειμενου να τους δω. Σκ@τ@.
Ομως…
Ομως…
Ομως…
[SIZE=“4”]Ο Αη Βασιλης ΥΠΑΡΧΕΙ και φετος ημουν καλο παιδι[/SIZE]
Δωραν αλλαγη εισιτηριου και…
[SIZE=“4”]AC/DC στην Αθηνα μια μερα μετα τον τελικο του Τσαμπιονς Λιγκ.
ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,
κατεβαζω ρολααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα![/SIZE]
εγω τελικα θα τους δω Βιεννη 4 μερες πριν στις 24/05. Βρηκα εισιτηρια τελικα, 180 ευρω εκαστο… Ετσι κ αλλιως το να παρω αεροπλανο απο αυστρια για ελλαδα (πηγαινε - ελα) + εισιτηριο συναυλιας + διαφορα εξοδα, ιθελω περιπου 300 ευρω στην καλυτερη, οποτε Βιεννη με 180.
Μια χαρά. Πίστευα ότι το Αυστριακό κοινό θα ήταν ξενέρωτο, αλλά στους Queen που είδα στη Βιέννη ήταν φανταστικοί!
Εγώ πάλι που είδα Bon Jovi, το κοινό ήταν ανύπαρκτο!
Και ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ 14/05 στη Βιεννη. Αυτα ειναι. Ο καλυτερος Μαιος εβερ. :lol::lol:
Αυτή τη φορά θα 'ναι ο Isis όμως και μην ξεχνάμε τι μπορεί να κάνει ένας Έλληνας μόνος