μην το σκεφτεσαι καν… θα ειναι η συναυλία της χρονιας
ACCEPT ACCEPT ACCEPT ε???
έτσι!!
κόψε μια βόλτα σε youtube να δεις τι εστι Accept live…
ναι ρε διάολε τους έχασα πέρυσι αλλά φέτος ελπίζω να γαμήσουν μανουάλια όπως το ΄11. Μπαντάρα απ τις λίγες με τρέλα και κέφι. Τελικά χάθηκα η Αθήνα θα έχει Marauder ή Sarissa.Όπως και να χει χαρμόσυνα μαντάτα για κάθε κλασσικοχεβιμεταλά. Οψόμεθα
Marauder τελικα στας Αθηνας…μλκια βεβαια, θα ανεβαινε σε αλλα επιπεδα το live αν επαιζαν οι Sarissa…
Απο προπωληση πως παει,εχουμε καμια ενημερωση? Οχι οτι ανησυχω μηπως δεν βρω εισιτηριο,αλλα ετσι απλα ρωταω.
μαλλον θα ερθω τελικα αν και τα 32 ευρω μου φαινονται λιγο τσουχτερη τιμη…
Πολλά λεφτά ρε γαμώτο! Θέλω πολύ να πάω όμως…
Οσοι το σκεφτεστε παντως (κυριως σε Δοκτορα αναφερομαι που δεν εχει ακουσει πολυ) μην δισταζετε, εγγυημενη διασκεδαση, περσυ ηταν ενα ατελειωτο χεβυ μεταλ παρτυ, με παρεϊστικη ατμοσφαιρα (εγω μονος ειχα παει και χοροπηδουσα με ενα παλικαρι διπλα μου λες και ειμαστε κολλητοι :Ρ) και μονο ΥΜΝΟΙ (Midnight Mover γαμωτο, σνιφ :’))!
Επισης μην ακουω μαλακιες για Marauder, δεκτο πως με Sarissa θα ηταν αλλη φαση αλλα βγαζουν τρελα γουστα και οι Marauder (τοσο studio οσο και στη σκηνη).
Εγω βεβαια δεν ξερω αν θα τιμησω φετος, αναλογα σε ποιες συναυλιες θα παω τελικα. Αν δεν τους ειχα δει περσυ ομως, δεν το εχανα για κανενα λογο.
μεσα,μεσα,πειστηκα… να ρωτησω, κομματαρες οπως aiming high,restless & wild και breaker ειναι στανταρακια ε?
τα δύο τελευταία πιστεύω στανταρ, το aiming high δε ξέρω, μακάρι
Ειδικα Restless αλλα και Breaker λογικα ειναι δεδομενα.
Aiming High ειχαν παιξει το 11, απ’οσο θυμαμαι.
σωστα…
Η μπάντα που άνοιξε την συναυλία ήτανε οι Swallow The Sun. Πολύ ωραία τοπική μπάντα από το Τορόντο
:roll:
ελπιζω να μην ερθουν μ αυτο το setlist εδω
στην ανοιξιατικη περιοδεια που ειχαν κανει στην ευρωπη παιζαν 22 τραγουδια και τωρα μονο 15;
Σκέψου πως είναι 2 ονόματα μαζί! Δεν μπορούνε να παίξουν 2 ώρες ο καθένας!
Συγκεκριμένα οι Accept ήταν co-headliners! Λογικό και επόμενο!
οχι αμα μπεις εδω
http://www.setlist.fm/setlists/accept-7bd69eb8.html
θα δεις οτι σε ολες τις συναυλιες που εχουν δωσει τωρα το σεπτεμβρη στην αμερικη παιζουν τα ιδια 15 τραγουδια
οπως σ αυτες που εδωσαν τον απριλη στην ευρωπη παιζαν συνεχεια τα ιδια 22
Accept…Accept…Accept (κατα τα γνωστα…:))
[B][U][COLOR=“Red”][/COLOR][/U][/B]@angel7
Ίσως παίζει η φάση mini-tour με Kreator headliners και γι αυτό το λόγο παίζουν λιγότερο…Και αυτό να γίνεται μόνο για εκεί. Μετά λογικά θα αλλάξει!
Σκέψου ότι οι δυο μπάντες θα έρθουν σε μας σε ξεχωριστές συναυλίες, οπότε και οι 2 θα έχουν το περιθώριο να παίξουν κανα 2 ώρες!
Edit:
Όντως έτσι είναι! Για δες [B][COLOR=“red”]εδώ[/COLOR][/B]!