Accept - Stalingrad

Οκ προφανώς και δεν είναι τόσο καλό όσο το Blood Of The Nations αλλά πως θα μπορούσε να είναι όταν μιλάμε για τον καλύτερο HEAVY METAL δίσκο από την εποχή του Painkiller!! Όμως και εδώ ακούμε καλοπαιγμένο HEAVY METAL, τίμιο, με ωραία φωνακλάδικα ρεφραιν και σουπερ σολίδια! Το μόνο κακό είναι ότι μερικά κομμάτια είναι αυτό που λέμε fillers. Δεν πειράζει όμως, σημασία έχει ότι είναι εδώ για τα καλά και είναι ίσως η μοναδική από τις παλιές μεγάλες μπάντες που ακόμα το έχουν!

με τιποτα

Θα το τσεκάρω το αλμπουμάκι αλλά κρατάω μικρό καλάθι για να μαι σίγουρος, καθώς και το προηγούμενο πέρα απο το Teutonic Terror είχε ένα κάρο απλά μέτρια και μερικά άκρως βαρετά και αδιάφορα κομμάτια.

Μακάρι να διαψευσθώ αλλά ίσως και οι Accept να συγκαταλέγονται στα γκρούπ που θα έπρεπε να πάρουν σύνταξη και απλά να περιοδεύουν παίζοντας τα παλιά .

μπα αστο τοτε μην το τσεκαρεις καν, αν η αποψη σου για το προηγουμενο ειναι αυτη

καλο.μου αρεσε εμενα.\m/\m/

Μήπως είστε ανοργασμικιές οι από πάνω?Εμένα μου έκανε γλυκό έρωτα το άλμπουμ.

Ακόμα και αν υποθέσουμε πως είναι κατώτερο του Blood of the nations είναι φοβερό.Έχει κάτι ριφάρες απίστευτες,μόνο ο Ηοffmann μπορεί να γράψει τέτοιες σε έναν τετριμμένο πλέον ήχο.Και όταν η κιθάρα του κλαίει όπως στο Twist of Fate,και χρωματίζει με τα leads του όλα τα τραγούδια,όταν ακούς τον καλπασμό του ομώνυμου (ΗΔΗ!) ύμνου, θυμάσαι εσύ που πλέον το έχεις ρίξει στην jazz και στα blues τι ήταν αυτό που αγάπησες σε αυτές τις μπάντες,τι ήταν αυτό που σε τράβηξε κοντά στον χώρο της μουσικής.Δεν ήταν κανένας μαύρος μουσικός,κανένα σόλο σαξόφωνο,κανένα blues lick,καμία μαύρη γυναικεία φωνή.Ήταν οι καλπασμοί των Accept,τα ριφφς των Judas Priest και των Saxon,oι μελωδίες των Maiden και τα γκάζια των Helloween.Σας ευχαριστώ Accept που μου θυμίζεται συνεχώς με τις δισκάρες σας εκείνη την εποχή.Και συγγνώμη που δεν πίστεψα στο reunion σας μέχρι να βγάλετε εκείνο το καταπληκτικό Blood of the Nations.

Για να ξεκαθαρισω την αποψη μου και εμενα μου αρεσε δεν εννοω το αντιθετο,
απλα το θεωρω ενα-δυο σκαλοπατια πιο κατω απο το προηγουμενο, κατι βεβαια λογικο εξαλλου δεν περιμενα με τιποτα να βγει κατι καλυτερο απο το Blood.
Σε γενικες γραμμες δηλαδη καλυψε τις προσδοκιες μου :thumbup:

το προηγούμενο ήξερα οτι είναι δισκάρα πριν καν τελειώσει το “Teutonic Terror” ,
το Stalingrand το έχω ακούσει 5-6 φορές και τώρα ξεκίνησα να ξεχωρίζω ένα (το Twist Of fate , περισσότερο αμερικανίλα ,λιγότερο "γερμανικό/τευτονικό) , το πολύ δύο τραγούδια.

το επόμενο (αν βγάλουν) θα είναι καλύτερο.

Εντωμεταξύ πόσο θεός πρέπει να είσαι για να κάνεις δύο γαμάτα comeback?Kαι το δεύτερο ακόμα καλύτερο από το πρώτο?

Ενώ το Blood of the Nations δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα, αυτό μου φάνηκε αξιοπρεπέστατο…heavy metal με τα όλα του.

Πολύ καλή κυκλοφορία, χωρίς όμως να φτάνει στα επίπεδα του Blood of the Nations, το οποίο βρίσκω πιο εμπνευσμένο και με πιο πολύ χαρακτήρα. Ούτως ή άλλως, ήταν πολύ δύσκολο να φτάσουν ή να ξεπεράσουν αυτά τα στάνταρ. Για μια ακόμα φορά όμως έχουν κάνει καλή δουλειά, ιδίως στα ριφ (κλασικά acceptικά). Μπράβο στη μπάντα, συνεχίζουν αξιοπρεπώς.
Η καλύτερη στιγμή είναι μακράν το ομώνυμο έπος, και ακολούθως θα έλεγα το The Quick and the Dead και Hellfire. Θα πέσουν βέβαια και άλλες αυτιές για να διαμορφώσουμε καλύτερη άποψη. Αυτά.

Εγώ γουστάρω πολύ όταν σκάει το γρήγορο riff του Revolution.Μπαίνει η εισαγωγή,λες θα ακούσω ένα βαρύ mid-tempo τραγούδι, και σου σκάει αυτή η ριφάρα του Wolf,αρχίζεις τα χενταμπάνγκια και δε σταματάς.

δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα το Stalingrad με (ξανα) έστειλε αδιάβαστο…
γράψανε πάλι φοβερά τραγούδια και ο Wolf απλά δίνει ρέστα…απίστευτα σολίδια και μελωδίες
συμφωνώ με hopeto για τα 2 γαμάτα comeback
το πρώτο του 1992 έχει τη δισκάρα Objection Overluled και μετά 2 μέτρια album ενω τώρα κάνανε το 2 στα 2 και έπεται συνέχεια θέλω να πιστεύω
θα πάμε να τους προσκυνήσουμε πάλι το φθινόπωρο!! :metal:

τι εγραψαν παλι οι ανθρωποι, τι αλμπουμ ειναι αυτό, heavy metal με τα όλα του…

μου εχει καρφωθεί το ομωνυμο κομματι - ανυπομονω να τους δω Live αν περασουν παλι απο εδω…

they will :wink:

λεγε, μίλα, πες τα όλα…!!!

σύντομα θα ανέβει συνέντευξη που έκανα με τον Wolf και θα τα μάθεις ΟΛΑ :stuck_out_tongue:

[SPOILER]για να μην σε βασανίζω όμως σου λέω πως έχουν κλείσει για live εντός του 2012[/SPOILER]

ok thanks, εν αναμονη…!!!

Δεν τα πετάνε έτσι αυτά…

Άκουσα σήμερα, πρώτη φορά το αλμπουμ στο σύνολό του. Δεν λέω ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγει ως σήμερα (δεν είμαστε όλοι Riot, ε;), αλλά είναι

[SPOILER][SIZE=“6”][B]ΓΑΜΗΜΕΝΟ HEAVY METAL[/B][/SIZE][/SPOILER]