Ωραιο setlist…
Το οτι δε βλεπω το eat the rich με χαροποιει ιδιαιτερως…
Επισης…CHIP AWAY THE STONE!!!
:yahoo::yahoo:
Rag Doll ρε !!!
εντάξει, δεν χωράνε όλα μέσα, τότε πρέπει να παίζουν για 3 ώρες…
Το πιο σωστο σχολιο εδω μεσα…Μπραβο ρε φιλε…
Οσο για αυτους που στελνανε, αν θα ακουνε καλα απεξω…
Τι να πει κανεις?
Γιαυτο θα ειμαστε μιζεροι εμεις οι Ελληναρες, για μια ζωη!!!
I deyteri isxyei kathws anoixan to gig me to Back in the Saddle kai oxi to elevator.
Paizei omws kai na ginoun kai merikes psiloalagoules sto setlist mexri tis 20 Iouni…
Thanks, καταλαβαίνω κάποια παιδιά που δεν έχουν χρήματα ή πρέπει να έρθουν από επαρχία, γιατί το κόστος είναι μεγάλο…
Σε κάθε περίπτωση όμως ισχύει το once in a lifetime, ειδικά για την Ελλάδα…
Αρχηγε απο Ηρακλειο-Κρητης θα ανεβω… καραβι-αεροπλανο-ξενοδοχειο… Καταλαβαινεις?
Γνωριζω οτι το κοστος ειναι μεγαλο…Αλλα για μια φορα στη ζωη…κανεις ενα κουμαντο
και το κανονιζεις… Οποιος θέλει πραγματιοκα μπορει!!!
φίλε μου πραγματικά δεν έχω να πω τίποτα. εγώ ειμαι στην αθήνα, απλά θα πάω στο γήπεδο. Εσύ, όπως και πολλά άλλα παιδιά, έχετε πολλαπλάσια έξοδα, όμως η αγάπη μας για τη μουσική δεν έχει όρια…
Αλλα είπαμε, για τέτοιες μπάντες και αξίζει και δεν πρόκειται να ξαναπατήσουν σε Ελλάδα…
:thumbup:
Αλλωστε λογω της ηλικιας τους κακα τα ψεμματα παιζει να ειναι και απο τις τελευταιες περιοδειες τους κατι που δεν το ευχομαι οποτε αξιζει ακομα περισσοτερο να τους δει καποιος.Δεν ειμαστε στα 80’ς ή 90΄ς για να λεμε θα τους δουμε στα '00’ς…
Και ποσο μαλιστα οταν βρισκονται και σε πολυ καλη φορμα ως μπαντα και δεν ειναι σκια του εαυτου τους σαν κατι αλλες μπαντες που δεν λενε να αποσυρθουν και ακομα κυλανε…
…Οι Aerosmith είναι και κάποιας ηλικίας και έχουν (κομματάκι) κάνει και τις καταχρήσεις τους…
(Off topic) Έτσι δεν πήγα και πέρσυ να (ξανα)δω τον Dio και ορίστε τι έγινε. Δεν θέλω να γίνω μακάβριος, αλλά η ζωή είναι μικρή και απρόβλεπτη…
συμφωνω γενικα αλλα δεν θελω να φανταστω οτι εννοεις συγκεκριμενη μπαντα απο την τελευταια λεξη που εγραψες γτι θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει…
Τους Stones εννοεις αν καταλαβα…οκ καλη χρυση μπαντα αλλα εχουν καταντησει κουραστικοι και προβλεψιμοι εδω και πολλα χρονια…ασε που και στις δοξες τους δεν αγγιζουν στο ελαχιστο τους Aerosmith…
ασε που και στις δοξες τους δεν αγγιζουν στο ελαχιστο τους Aerosmith…
!!!
και υπ οψιν δεν μ αρεσουν οσο οι εροσμιθ
τους εχεις δει λαηβ να υποθεσω;;;;;;;;;;;αν ναι και δεν σου αρεσαν πασο
αν οχι δεν ξερω στην ηλικια τους αλλη μπαντα να κανει 3ωρα λαηβ!ουτε και πιτσιρικαδες δηλαδη…και προβλεψιμοι ως προς τι δλδ…
μιλας με τετοια σιγουρια λες και τους εχεις δει και τις 2 μπαντες λαηβ…
καλοι και χρυσοι οι aerosmith αλλα οκ αλλο οι μεν αλλο οι δε…ε και ενταξει δεν ειναι και τα πρωτα νιατα οι εροσμιθ…με την ιδια λογικη το ιδιο προβλεψιμοι ειναι
Nαι αλλα ο Tyler παντα ειχε και εχει ΦΩΝΑΡΑ και ανεπαναληπτη σκηνικη παρουσια ενω για τον Μικ δεν λες το ιδιο.
[SIZE=“7”]
ΚΟΦΤΕ ΤΑ DRUGS ΤΩΡΑ !!![/SIZE]
+10000000000000
ακουστε και κανα δισκο περα απο το bridges to babylon…
3 αλλαγες του setlist sto χθεσινο live της Κολομβιας απο αυτο της Βενεζουελας…
Επαιξαν
- Toys in the Attic
- Jaded
- What It Takes
και αφαιρεσαν
1.Falling in Love (is Hard on the Knees) - Chip Away the Stone
- I Don’t Want To Miss a Thing
Κριμα για το Chip away οχι για τον Αρμαγεδων…
Θεωρω οτι ειναι καλο να γινονται αλλαγες στα setlists…
Θα ακουσουμε πραγματικο LIVE και οχι cdaki!!!
μπράβο μεγάλε, συνέχισε να μας φτιάχνεις!!!
παιδια τν αρμαγεδδωνα αποκλειεται να μην το παιξουνε εδω, ετσι!! με αυτο πανε να πουλησουν εισιτηρια…θα εχει παιξει συννενοηση αν μη τι αλλο…
παντως εγω θα ηθελα να το παιξουνε γουαη νοτ…