Η λιστα είναι ατελείωτη αλλα θα μείνω σε μια που πόνεσε λιγάκι παραπανω. Η συναυλια της επανασύνδεσης των At the Gates, ειδικά όταν είδα μερικά βιντεάκια στο youtube και διάβασα κριτικές μετά ήμουν να σκάσω
Τους Αnathema το 2008, τους Within Temptation την ίδια χρονιά στο ροκγουέηβ (κλάμαα!)…και τους My Dying Bride φέτος…
Γενικά, σε διάφορες συναυλίες συγκροτημάτων θα ήθελα να πάω, αλλά τη μία ανακάλυπτα ότι κάποιος που ήθελα να ακούσω έχει έρθει ήδη αλλά εγώ χαμπάρι, την άλλη τους μάθαινα αφ’ότου έρχονταν…
Άλλη μία συναυλία που θα ήθελα να δω…ήταν αυτή των Death, αλλά το 98 ήμουν 6,5 χρονών, τι ιδέα να έχει γι’αυτά ένας τόοοσο δα άνθρωπος;;;;…
α, και γω ξέχασα να πω το Rocking Athens Fest 09 (για τους Blind Guardian μόνο) και τους annihilator πριν λίγες μέρες…
επίσης, μετανιώνω τώρα που δεν πήγα στο RAF γιατί ήταν η τελευταία συναυλία που έδωσε ο Dio (RIP) και θα ήθελα να τον ακούσω…τότε βέβαια μουρμούριζα για τους guardian μόνο, τώρα που το σκέφτομαι όμως λυπάμαι πραγματικά που έχασα αυτή την ευκαιρία!
[SIZE=“3”][I]Nightwish [/I][B]με TARJA[/B] Οκτώβριος 2005 γιατί εκείνη την εποχή τους έμαθα και μετά έφαγα άπειρο κόλλημα
To festival στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου (πέρσι νομίζω) με Blind Guardian, Heaven n Hell κλπ γιατί θα ήταν η μία και μοναδική φορά που θα έβλεπα live τον [B]DIO[/B] R.I.P κάτι που πλέον αποτελεί χαμένο όνειρο
[I]The Prodigy[/I] φέτος, ακριβό εισιτήριο, παρέα σίγουρη δεν υπήρχε, κρίμα γιατί άξιζε απ’ όσα άκουσα και διάβασα.
Μια απ’τα ίδια για [I]Ramstein[/I].[/SIZE]