Φλερτάρετε ΕΔΩ (aka Οι κονταρομαχίες των τιτάνων)

Ειδές αγαπητή δεν χρειάζεται να ανησυχείς, δεν στον έκλεψε η Therion απλά θα πρέπει να τον μοιράζεστε…τι να κάνουμε ένας αντρακλάς δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο σε μια…:stuck_out_tongue: :roll: :smiley:

ω ναιιι το new blood φαίνεται πολύ αποφασισμένο:p :lol: :roll:

Ε,χαλαρωστε λιγο με τη Θεριον ρε παιδια,σας παρακαλω δηλαδη.Μου ρθε να πατησω θαυμαστικο.Η Χριστινα περναει δυσκολες στιγμες και δεν λεει να μπαινει στο φορουμ να ξεσκασει για λιγη ωρα και να χει τον καθε πεφτουλα να της σπαει τα νευρα.Ελατε και λιγο στη θεση της.Σορρυ για τον τονο αλλα γνωριζομαστε χρονια και ξερω πως σκεφτεται.[-X

Χριστινιω υπομονη ρε συ.

Σουπα και πατσας οτι δεν προκειται να με ξανακερδισεις με τετοια κολπακια.
Επιμενεις ομως εσυ.

E?Μπαχαλο εχει γινει εδω περα…:-s

Εγω φταιω ρε που ημουν ειλικρινης.Σ αφηνω να χαραμιστεις σε εφημερους ερωτες αν ειναι.Κριμα παντως για οσα περασαμε μαζι να φτασουμε σε αυτο το σημειο.

Πφ…γυναικες…

Δε Χου παλικαρι μου μην ακους τι λενε.Στειλε πμ με φωτο να δω τα προσοντα σου.

Ρε θεριον στο προφιλ σου λες πως εισαι Φοιτητης και οχι φοιτητρια…μηπως με δουλευεται ολοι σας?

Καλά ρε, την παλεύεις? Εδώ ψήνεται το ωραιότερο μωρό του φόρουμ για σένα και συ λες μαλακίες? Πες οτι κωλώνεις καλύτερα…

Ε και σενα λεει οτι μενεις Θεσσαλονοκη.

Τετοιο θρασος του να την πεφτεις και σε αλλους ενω ξερεις οτι θα το δω δεν το περιμενα.Τιποτα δε σεβεσαι πια.
Καντο σε πμ τουλαχιστον γαμωτη μου.Βεβαια παντα σου αρεσε να παιζεις με τα συναισθηματα των αλλων…

The Who,βλεπεις με τι ειδους κοπελα εχεις να κανεις ε?Το νου σου…

Αφου ετσι λεει το προφιλ…ασ μου στειλει κανα πμ με φοτο και μετα ολα οκ.Βλεπω εχεις και ΜΣΝ…

Καλά πόσο έφτασε αυτό το τοπικ?
Γενικότερα βλέπω τοπικς να ξεκινάνε με κάτι άσχετο και να καταλήγουν σε σεξ είτε του είδους γενικότερα…(δες το “ψώφα ρε” τοπικ)

Κάτι δε πάει καλά εδώ μέσα…:stuck_out_tongue:

Εσυ πρωτα,που ξερω γω αν θα με βγαλεις στο ιντερνετ.Ειμαι ντροπαλη γενικα.

Χοκαμ αντε ξεκολλα επιτελους.ΔΕΝ με εχεις πια.

Και εσυ μπορει να με βαλεις στο ιντερνετ…

Λοιπον σε κανω αντ στο ΜΣΝ.

Εδώ μέσα γίνονται σόδομα και γόμορα !

Oυουουουου!Και ακομα δν αρχησαμε!!

κατσε κατσε… τι θα γινει τωρα ρε θεριον?

δεν φτανει που μας πηρες τον δε χου και αφησες τον χοκαμ κανεις και τη δυσκολη?

αν ειναι δυνατον[-X

Ο The Who είναι παλικάρι.

Διαβάζω το τόπικ και στεναχωριέμαι. Πληγώνομαι, πως το λένε. Τόσα όμορφα κορίτσια, και ακόμα να αποκατασταθούν. Τελικά ποιό το νόημα του φόρουμ?

Η Θέριον είναι καλή κοπέλα παιδιά, αλλά ντρέπεται. Ίσως είναι και πιασμένη, δε ξέρω, έχουμε καιρό να μιλήσουμε. Έχει όμως κάποιες φιλενάδες γερμανίδες που είναι πρόθυμες για γνωριμία, απ’ ότι ξέρω.

Καλά ρε, γιατί κοροιδεύτετε τον Χου και του λέτε ψέμματα?

Η Θέριον είναι πιασμένη.