Καλύτερο πρώτο album

Megadeth - Killing is my business

μπραβο για το αποπάνω αλλα θα πώ αυτο αν δεν έχει ηδη ειπωθει

danzig-danzig

Αν ψηφίσω θα ρίξω πολλούυυυυς άσσους όμως.

Ον τόπικ, είμαι ανάμεσα σε Led Zeppelin και Black Sabbath για το απόλυτο ντεμπούτο.

Αλλά λέω να το παίξω αντισυμβατικός (…σχετικά δηλαδή) και να πω το…

[SPOILER][/SPOILER]

btw, έχει βγεί εδώ και λίγες μέρες το αφιέρωμα στα καλύτερα ντεμπούτα ανά χρονιά, όπως τα ψήφισαν οι συντάκτες του nme:

http://www.nme.com/list/50-greatest-debut-albums/196597/page/1

θα ακολουθήσει αυτό των αναγνωστών για το οποίο έγινε και το τζέρτζελο στις προηγούμενες σελίδες.

αυτο το NME εντελως οτι να ναι…ενταξει μου εχει σημαντικο πρωτο album απο Jay Z και τον κανι γουεστ και αυτο ουτε καν υπαρχει…

για arctic monkeys δεν σχολιαζω… απο ποια βασιλικη οικογενεια καταγονται?και No1 και ο τυπος αραζει με alexa chang…ε ενταξει… το γαμησαμε το θεμα …εντελος…τζακ ποτ.

#-o#-o που τον τραβολογας τον γιο του Λορδου…

1)ο kanye west δεν είναι καθόλου κακός.το αντίθετο μάλιστα.και το “the college dropout” είναι ένας πάρα πολύ καλός δίσκος.

2)ναι μεν το “critical beatdown” είναι από τους καλύτερους hip hop δίσκους ever, αλλά το 1988 κυκλοφόρησε και ένα “isn’t anything”…

3)οι arctic monkeys είναι μπαντάρα, αλλά προσωπικά τους προτιμώ στο “humburg”.αυτά που λες περί βασιλικής οικογένειας δεν είμαι σίγουρος πως τα κατάλαβα. :-k

4)αγαπάμε alexa chung. 8)

5)εννοείται πως προτιμάμε p4k από nme… :stuck_out_tongue:

ελα αφου φαινετε η φαση…ο τυπος ειναι γονος και παιζει μουσικη για το χαβαλο…αλλα ενταξει η Alexa και πολλη του πεφτει.χαχαχαα

σοβαρα τωρα…για εμενα προσωπικα ειναι υπερεκτιμημενη μπαντα…και ολο αυτο το παραμυθι περι myspace σας ακουσαμε στο myspace και καβλωσαμε και σας χωνουμε χρημα ειναι υπερβολικο…ηταν η καλυτερη διαφημιση για το myspace τοτε…you can be special too…

ο kanye ειναι απαλευτος…http://www.youtube.com/watch?v=12iyGsUKaZo

απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με την όποια καταγωγή του, εφόσον παίζει καλή μουσική.δηλαδή πρέπει να παίζεις μουσική μόνο για να αναζητήσεις κάτι αντίστοιχο του ιερού δισκοπότηρου?για μένα οι arctic monkeys συγκαταλέγονται μέσα στα κορυφαία συγκροτήματα των 00’s.
τέλος, μου αρέσει παραπάνω απ’ότι θα περίμενα ο φετινός δίσκος του kanye west.και δε νομίζω πως ταιριάζουν συγκρίσεις με κλασικούς καλλιτέχνες του hip hop/rap, μιας και ο kanye west έχει ξεφύγει αρκετά από τα στεγανά του ιδιώματος.

sorry που επεμβαίνω, αλλά απ ότι κατάλαβα ο euroboy απλά σχολίασε την εμφάνιση και το ντύσιμο του turner, παρομοιάζοντάς τον χιουμοριστικά με μέλος βασιλικής οικογένειας.

δεν έχω ψάξει την καταγωγή του turner, οπότε δεν είμαι ακριβώς σίγουρος για το αν κάνει χιούμορ ή όχι.απλά εγώ προτιμώ το στυλ του turner από αυτό των sex pistols π.χ., αλλά και πάλι, δεν το θεωρώ σοβαρό κριτήριο για να αξιολογήσεις μουσικά μια μπάντα.

Orange Goblin - Frequencies From Planet Ten
Puressence - s/t
Dead Kennedys - Fresh Fruit For Rotten Vegetables
My Sleeping Karma - s/t
Ozzy Osbourne - Blizzard Of Ozz
Led Zeppelin - I
Grand Gunk - On Time