Λοιπόν άμα δείχνει ότι δεν τραβάει και αυτό το καλοκαίρι κάνω καμία ακόμα εγώ μετά την εξεταστική ή μέσα άμα βρω χρόνο. Πιστεύω ότι έτσι όπως έχει καταλήξει το να λέμε μέχρι 2 ο καθένας για ποικιλομορφία ξέρω γω είναι πολυτέλεια
Να πώ κάτι; Επειδή ξαναδιαβάζω τις κριτικές μου κ έχω μελανιάσει το κούτελό μου από τα απανωτά facepalm, μήπως γίνεται να τις ξαναστείλω εκ νέου κάπως διορθωμένες;
Και εγώ θα επαναφέρω μια σκέψη που είχα εκφράσει προ πολλού.
Μου φαίνεται λίγο αστείο να υπάρχουν 103 κριτικές.
Από την στιγμή που δεν έχει γραφτεί καμία από τις κριτικές που αφορούν τις θέσεις 100/103 (έχω πάρει εργολαβία την ΟΜ αλλά ευχαρίστως αν αλλάξει κάτι παίρνω την Radioheaδ) θα έλεγα να κάνουμε μια ψηφοφορια μιας βδόμαδας για να αναδείξουμε το νικητή μεταξύ αυτών των 4 άλμπουμ.
α) θα έχουμε 3 ρηβιού λιγότερα
β) θα είναι πιο ωραίο 100 αντι για 103
Αν βγει το ΟΜ θα το αναλάβω εγώ, αν δεν βγει θα πάρω το Radiohead.
Βλεποντας τις κριτικες που εγιναν και αυτες που μενουν εχω να πω το εξης:καλο θα ηταν να σεβαστουμε τον κοπο που εκαναν αυτοι που εγραψαν τα κειμενα τους και περιμενουν να τα δουνε αναρτημενα.Παρτε μια ανασα και καντε αυτες που εχετε αναλαβει μπας και ολοκληρωθει το project γιατι ειναι κριμα(και γαιδουρια,ο τονος στο τελευταιο αλφα).Η δικαιολογια ελλειψης χρονου μετα απο τοσα χρονια ειναι απλα ανεκδοτο.
Tylerdurden εγω εκανα 3 αν θυμαμαι καλα και,αν χρειαστει,εχω ακομα 2 που μπορω να κανω.