Καλύτερα albums των '00s

John McLaughlin - Industrial Zen
Allan Holdsworth - All Night Wrong
John Mc Laughlin - Thieves And Poets
Al Di Meola - Consequence of Chaos
John Scofield - EnRoute
Mike Stern - Who Let The Cats Out
Steve Vai - Alive in Ultra world
Joe Satriani - Is There Love In Space
kai Robert Plant - Mighty Rearranger
Robert Plant - Dreamland

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι.γιατι?

Για οσους αμφισβητουνε τα 00’ς

at the drive-in - relationship of command
burnt by the sun - perfect is the enemy of the good
coheed and cambria - in keeping secrets of silent earth
confessor - unravelled
converge - jane doe
doomsword - let battle commence
down - down II
entombed - morning star
gojira - from mars to sirius
katatonia - viva emptiness
killswitch engage - alive or just breathing
lamb of god - ashes of the wake
living sacrifice - conceived in fire
malevolent creation - the will to kill
marillion - marbles
mastodon - leviathan
mastodon - blood mountain
meshuggah - nothing
my dying bride - the dreadfull hours
neurosis - a sun that never sets
nevermore - dead heart in a dead world
porcupine tree - in absentia
primordial - the gathering wilderness
sieges even - the art of navigating by the stars
slipknot - vol 3.
spiral architect - a sceptic’s universe
spiritual beggars - ad astra
symphony x - the odyssey
the black league - ichor
the dillinger escape plan - miss machine
the mars volta - deloused in the comatorium
therion - gothic kabbalah
tool - lateralus
type o negative - dead again

και αυτα ειναι που μου ρθαν πιο γρηγορα στο μυαλο και πιο κοντα στα γουστα μου!ανετα βγαινουν αλλα τοσα!

μα το thread δε λει να αναφερουμε τα αλμπουμ που κυκλοφορησαν στην περιοδο '00s

Ο Signal αναφερει δισκαρες που κυκλοφορησαν στα 00’ς…

μη μου πεις πως ολα εκει μεσα ειναι δισκαρες ρε φιλε.Θα τρελαθουμε τωρα?

Οχι.Ειναι γενικα και αντικειμενικα αποδεκτο οτι δεν ειναι.

Τα μισα και βαλε που εχω ακουσει απο την λιστα του signal προσυπογραφω και εγω οτι ειναι δισκαρες.

Για τον Signal ειναι δισκαρες. Και για μενα πολλα απο αυτα ειναι δισκαρες. Μην κοιτας που δεν γρραφει Iron Maiden πανω…

έλα νταξ, προφανώς εννοεί ότι είναι πολλά κι όχι έτσι όπως το εξέλαβες. αλλά και πάλι ρε παοκτσάκι, μιλάμε για 7 χρόνια, οπότε λογικό είναι να υπάρχουν πολλοί τέτοιοι δίσκοι. σε περίπτωση που δεν έχω καταλάβει εγώ καλά, αλλά ο κρισπ, ντιλίτ δις ποστ για να μη φαίνεται ότι έγινα ρόμπα. θενξ.

Και βεβαια μεσα σε 7 χρονια θα υπαρχουν πολλοι καλοι δισκοι.Αλλα σιγα μην εχει ακουσει αυτος ολη τη μουσικη δουλεια που εγινε μεσα σε 7 χρονια και μου κανει λιστα με δισκαρες.Που θελω να καταληξω?Οτι εδω μεσα στο φορουμ οσοι αγοραζουν η ακουν ενα δισκο το μεταφραζουν σε δισκαρα.Δισκαρες ακουω εδω δισκαρες εκει,αλλα που δισκαρες.Παπαρες οχι δισκαρες.Υποτιθεται οτι ηρθα στο φορουμ εδω για να βοηθηθω με της γνωμες και γω ολο ακουω δισκαρες και δισκαρες.Υπηρχε τοση ποιοτητα στη μουσικη και ερχετε μαζικα σε κυματα?Αυτο δε το ξερα

Προς Κρισπ>Ετσι και σου απαντουσα τωρα,θα εκαναν ντιλιτ το ποστ μου οι μοντς.:evil: :evil: :evil:

Σαν να’ χεις χάσει την μπάλα μου φαίνεται!!! lol

Κανείς δεν έχει ακούσει όλη τη μουσική δουλειά που έγινε σε 7 χρόνια, συνεπώς κανείς δε μπορεί να κάνει λίστα με δισκάρες? Δηλαδή αν έβαζε δέκα μόνο δίσκους τι θα άλλαζε :-k

Τι εννοείς ότι όσοι αγοράζουν ένα δίσκο το μεταφράζουν σε δισκάρες; Δηλαδή πιστεύεις ότι οι δίσκοι στη λίστα του signal είναι όλοι όσοι έχει ακούσει;

Παπάρες όχι δισκάρες; Δηλαδή εσύ τα έχεις ακούσει όλα αυτά που προτίνονται και τα λες παπάρες;#-o

Στειλτο μου σε pm, σε παρακαλω!!!

Me too, me too!! :vibrate:

:lol:

Nα που το έμαθες…

Ναι όντως στείλτου πμ και πλακωθείτε ιδιωτικά… Περνάτε κ εσείς και εμείς καλά !

1ον,και βεβαια κανεις δεν εχει ακουσει ολη τη δουλεια που εγινε στα 7 χρονια,και δε μιλησα για τη λιστα συγκεκριμενα του σιγναλ.Απλα λεω οτι για καθε 10 δισκους που αναφερουν εδω στο φορουμ ζητημα 2 να ναι οντως.Ο σιγκαλ ανεφερε καμια 50αρια δισκους,μονο 5 βλεπω να αξιζουν πραγματικα απο αυτους(παντα μιλωντας στατιστικα στο τι γινετε στο φορουμ εδω)

2οντο τι εννοω στο οτι όσοι αγοράζουν ένα δίσκο το μεταφράζουν σε δισκάρες,το καταλαβαινεις πολυ καλα.

3ον Και το παπαρες που ειπα ειναι τροπος του λεγειν,εκφραζοντας την δυσαρεσκεια μου για το οτι το 90% των δισκων που αναφερονται εδω* αποκαλουνται δισκαρες.

*φορουμ,οχι thread

Ρε παοκτση, ωραια, ας κανουμε μια σοβαρη κουβεντα. Λες οτι οι περισσοτεροι δισκοι που καποιοι εδω μεσα αποκαλουμε δισκαρες ειναι μετριοι. Μαλιστα.

Αφενος καταλαβαινεις φανταζομαι οτι το γουστο του καθενος ειναι δικη του υποθεση. Αφετερου εχεις ακουσει οτι εχει προταθει και μας λες οτι δεν αξιζουν? Κι αν ναι, επειδη φανταζομαι οτι τα κατεβαζεις σε MP3, τα εχεις ακουσει τουλαχιστον 2-3 φορες να καταλαβεις τι παιζει?

Τελος, απαντησε μας, τι ακριβως ειναι δισκαρα για σενα? Αναφερε μερικες δισκαρες, συμφωνα με το δικο σου γουστο…

Οκ λοιπον.Σχετικα με το τι ειπες για τους μειντεν προηγουμενος,θεωρω δισκαρες αρκετα αλμπουμ απο αυτα που βγαλαν.Δισκαρα ειναι κατι το οποιο σαν συνολο ειναι ολοκληρομενο,και ολα τα τραγουδια αφηνουν το δικο τους στιγμα πανω σου.Δες ας πουμε καποια μειντενικα αλμπουμ 7th son,SIT.Δεν υπαρχει κανενα τραγουδι που να μην ειναι ειναι το λιγοτερο ωραιο.Λοιπον θα μου πεις οτι τα τελεια αλμπουμ ειναι δισκαρες.Οχι οταν υπαρχουν 5 τραγουδια πχ τα οποια ειναι υπερτατα για παραδειγμα και 5 μετρια παλι ο δισκος ειναι παρα πολυ καλος.Δυσκολο να πιστεψω οτι ολα αυτα που προανεφερε ο σικναλ ειναι κατι απο ετουτα.Μπορουσε να πει οτι ειναι απλα καλη δισκοι,οτι εχουν ασ πουμε καποια αξιοσημειοτα ριφς.Αλλα με το να λες δισκαρα δισκαρα,ο αλλος λεει,ωραια επιτελους θα χω να ακουω περισοτερη καλη μουσικη,και μολις το ακουει πεφτει απτα συνεφφα.

Σε αυτο το φορουμ

Καλο=μετριο εως κακο
Ετσι και ετσι=Για τον π***σο
Δισκαρα=Καλος δισκος,αρκετα καλος για εμενα(αυτον που το λει)

περιμενω απαντηση…Αμα εχεις αποριες θα διευκρινισω περαιτερω…

πω ρε πούστη… βρε αγορίνα, μιλάμε για διάστημα 7 χρόνων. κάποιος που ακούει παραπάνω από 1-2 είδη μουσικής είναι λογικό να έχει βρει πολλά [και άσχετα μεταξύ τους] δισκάκια που θεωρεί ότι έχουν μόνο καλά τραγούδια μέσα. επίσης, από τα 1000 [τυχαίος αριθμός] δισκάκια που άκουσε ο σίγκναλ σ’ αυτό το διάστημα σού παρέθεσε 20-40 δίσκους. Νούμερο απόλυτα λογικό. και για να έχει επιτέλους κάποια βάση αυτή η συζήτηση, δώσε μας τη λίστα σου.

Επειδη ειμαι παρα πολυ επιλεκτικος,θα σας αναφερω δισκαρες οι οποιες κατα την αποψη μου ειναι δισκαρες.

Iron Maiden-Brave New World
Iron Maiden-Dance of Death
Iron Maiden-A Matter of Life and Death
In Flames-Reroute to remain
Dark Tranquillity-Fiction
Tool-10000days
Bruce Dickinson-Tyranny of Souls
Paradise Lost-Symbol of Life
Paradise Lost-Paradise Lost
Paradise Lost-In Requiem
Nightwish-Century Child

Φυσικα εγω δεν ακουω 1000(τυχαιος αριθμος) αλμπουμ οπως ο σιγνκαλ,μπορει να ακουω 100,αλλα απο αυτα που εχω ακουσει μπορω να πω πως σαν συνολο ειναι comple και περιεχουν παρα πολυ ωραια τραγουδια.