σορυ :oops:
έχω ψιλοακούσει μέχρι το death magnetic
σορυ :oops:
έχω ψιλοακούσει μέχρι το death magnetic
εδιτ:α οκ,απαντηθηκε
Εμένα μια φορά η 6η σε παραλληλισμό με το θέμα βαθμολογία, με συμφέρει, ε :roll:.
δε σε πιάνω :-s
Λοιπόν κοίτα να δεις πως έχει η κατάσταση.
Αφενός έχω πιει κάτι μπύρες,
αφετέρου είπες ότι η 5η συμφωνία του μπετοβεν είναι βαρετή.
Έκανα παραλληλισμό του τόπικ μέ τις συμφωνίες και σκέφτηκα ότι έχουμε καιρό
μέχρι την ενάτη. Μου είπατε ότι ο μπετόβεν είναι μέχρι την έκτη, οπότε δε μπορώ παρα να χαρώ, βάσει του παραλληλισμού πάντα.
Τώρα τι να σου λέω, τι να μου λες
cheerzz
Κρατάμε αυτό και σε απαλάσσουμε ευθυνών.
Καμία απαλλαγή!
Αντιμετωπίζω τα πάντα! (λέμε τώρα)
Αυτό ειναι πιο διασκεδαστικό από γραμμικές μεθόδους, ρίζες, κατανομές, αποκλίσεις και αθροιστικές συχνότητες!
γαμώτο, μια χαρά δεν είναι το υπάρχον σύστημα?
και είναι το πιο αντικειμενικό και έγκυρο, και είναι και το πιο εύκολο για αυτόν που βαθμολογεί.
αφού ό,τι και να γίνει, πάλι θα βρεθούν κάποιοι που να διαμαρτύρονται…
για αυτόν που βαθμολογεί, όλα ίδια είναι αν του δώσουνε τους βαθμούς και δεν έχει αυτός να κάνει υπολογισμούς. τώρα για το αντικειμενικό και έγκυρο, αυτές είναι υποκειμενικές κρίσεις του καθενός :p. κοίτα, έχουν προταθεί ήδη αρκετά, δε σου αρέσει κανένα, κάνε το αρχικό να τελειώνουμε, curacell.
δεν είναι τόσο ότι δε μου αρέσει κανένα, αλλά βλέπω πως ο καθένας προτείνει το δικό του και στο τέλος όποιο σύστημα και αν χρησιμοποιηθεί, πάλι θα υπάρχουν κάποιοι που θα διαμαρτύρονται.
νταξει επειδη δεν προκειται να διαβασω ολες τις σελιδες που γραφτηκαν, αν εχετε προβλημα καντε ενα πολλ με προτεινομενα συστηματα να μιλησει ο λαος
η απο την αλλη ο καταμετρητης κανει το κουμαντο (και θα χει και δικιο)
Να πω και 2 λογακια για τους δισκους που διαλεξα.
[SPOILER]
Strokes - Is This It
(Το εχω πει ποσες φορες και θα το λεω συνεχεια, εφεραν τα πανω κατω με αυτον τον δισκο. Δεν ανακαλυψαν τον τροχο αλλα αλλαξαν την μοδα (και οχι μονο την μουσικη μοδα :p))
Libertines - Up the Bracket
(Ξερη μουσικη με φωνητικα ολο φαλτσο αλλα με πανεμορφους στιχους, δεν τους ενοιαζε που δεν ηξεραν γρι απο κιθαρα, επαιζαν την μουσικη που γουσταραν. Πρεπει να τους προσκυνησουν πολλες νεες βρετανικες μπαντες για αυτον τον δισκο)
Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not
(Οταν ερχεσαι απο το πουθενα κανεις τρελο θορυβο και σπας αραχνιασμενα ρεκορ, οταν βγαζεις τον ορισμο του indie rock δισκου των 00s και γινεσαι η χαρακτηριστικοτερη μπαντα στο ειδος σου απο το πουθενα, βγαζεις τραγουδια που απευθυνονται στην γενια σου και η μουσικη σου ειναι τοσο δικια σου που δεν θες να πουληθει. Τοτε εχεις βγαλεις εναν απο τους κορυφαιους δισκους των 00s)
Last Shadow Puppets - The Age of the Understatement
(Ο Turner ακουει κατι παλιους δισκους της μανας του παιρνει εναν φιλο του που εχει για support στις συναυλιες και οντας μολις 22 εχουν απο πισω τους ολοκληρη ορχηστρα. Χωρις να εχουν ζησει μουσικα αυτα που παιζουν βγαζουν εναν εξαιρετικο δισκο απο αλλη εποχη)
Fleet Foxes - Fleet Foxes
(Αγγελικες ψαλμωδιες απο αλλον κοσμο. Πατας το play και σε μεταφερουν στον δικο τους κοσμο και ξαφνικα το μονο που θες ειναι να αραξεις σε μια στανη παρεα με προβατα και να τους ακους να παιζουν. Μαγεια!)
My Morning Jacket - Z
( Ο κορυφαιος δισκος της μπαντας που παιζει indie/southern/blues/jam κτλ κτλ. Εδω μεσα θα ακουσεις τραγουδια που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους, εχουν το μαγικο ραβδακι ομως να τα χωρανε ολα μαζι καπου και να σε στελνουν αδιαβαστο)
Peter Bjorn and John - Writer’s Block
(Οταν μιλαμε για σωστη και καλη POP τοτε μιλαμε για σκανδιναβικη σχολη. Μαθηματα πως να βγαζεις πιασαρικα τραγουδια χωρις κοπο. Το indie pop σε ολο του το μεγαλειο. “σφυριζω σε ρυθμους young folks”)
Babyshambles - Shotters Nation
(Αυτος ο δισκος ειναι Doherty και τιποτα αλλο. Σε βουταει απο το χερι και σε παει στην δικια του Αγγλια. Σε pub γεματες καπνο, στις λιγοστες μερες με ηλιο που περιμενουν πως και πως οι Αγγλοι να βγουν εξω. Εχει ταλεντο και δεν ειναι μονο NME)
Mando Diao - Ode to Ochrasy
(Οι Μando Diao παιρνουν τα σουηδικα σπαθια τους και δεν αφηνουν τιποτα στο διαβα τους. Indie rock/Garage rock που θα ζηλευαν ακομα και οι Strokes. Oι ιδιοι δηλωνουν “κανει τοσο κρυο στην Σουηδια που δεν εχουμε να κανουμε τιποτα αλλο και καθομαστε και γραφουμε μουσικη” Ευχαριστουμε τα χιονια της Σουηδιας λοιπον!)
Cold War Kids - Robbers & Cowards
(Ξεκιναει ο δισκος και στα 2 πρωτα τραγουδια μενεις ετσι H ενταση της φωνη του Willett ανεβοκατεβαινει συνεχεια χωρις λογο και αντι να σε εκνευριζει εσυ γουσταρεις. Οι blues πινελιες το highlight του δισκου. Mπραβο ρε χριστιανοπουλα :p)
Killers - Sam’s Town
(Δισκος γεματος τραγουδαρες. Radio friendly μεχρι το κοκκαλο αλλα δεν χανει σε ποιοτητα. Οι Killers οι καλοι και οχι αυτοι του τελευταιου τους δισκο)
Raconteurs - Consolers of the Lonely
(Ο δευτερος δισκος της παρεας του τρελο-white που μπορει να μην εχει μεσα την hitαρα αλλα ολα τα τραγουδια ειναι ενα και ενα. Jack tell us your story και τρελανε μας με την τριχορδη κιθαρα σου Απολαυστικος και ο Benson)
Mgmt - Oracular Spectacular
(To space feeling των Flaming Lips μεσα απο ενα pop πρισμα με hippie ματιες στο παρελθον και μπλιμπλικια να φανε και οι κοτες. Εξωγηινοι)
Kings Of Leon - Only by the Night
(Ηταν η ωρα να γινουν γνωστοι στο ευρυ κοινο. H φωνη του Caleb ειναι Love or Hate. Σε καθε δισκο παρουσιαζουν ολο και κατι το διαφορετικο. Σε τουτον εχουμε πιο εντονο το mainstream στοιχειο. Γουσταρω να βλεπω το hype σε τετοιους δισκους)
Kooks - Konk
Παιζουν φλωρικη μουσικη, βγαζουν τραγουδια ευκολα στο αυτι για να κανουν επιτυχιες, η φωνη του Pritchard που ακους δεν ειναι η κανονικη τραγουδαει ετσι επιτηδες. Ρε δεν πα να λενε οτι θελουν το KONK ειναι δισκαρα γεματο γαματα τραγουδακια. UP THE BOUKLES)
Kasabian - Kasabian
(Ρε εχει μεσα το club foot και το LSF τι αλλο να ζητησεις? Ισως ο καλυτερος δισκος μιας απο τις σημαντικοτερες συγχρονες βρετανικες μπαντες)
Hard Fi - Stars of CCTV
(Toσες πολλες ραδιοφωνικες επιτυχιες αυτος ο δισκος και αναθεμα αν εχουν προσεξει πολλοι τους στιχους των τραγουδιων. Τπτ αλλο)
Vampire Weekend - Vampire Weekend
(Εδω ακουμε world music/beat. Μουσικες επηρεασμενες απο το τζατζικι μεχρι τους αφρικανικους ρυθμους και γενικα απο οτι μπορεις να βρεις στην Νεα Υορκη. Ιndie με μπλουζακια polo. Πολυχρωμες μελωδιες γεματες γευσεις.)
Fratellis - Costello Music
(Tα εκνευριστικα φωνητικα, ουρλιαχτα, λαλαλαλα γκαγκαγκα, ποτε δεν ηταν πιο ευχαριστα. Ξεφρενο indie rock n roll!)
The Maccabees - Wall of Arms
(Μιλαμε για αδικια. Ή τουλαχιστον μονο εγω το βλεπω ετσι Οι maccabees εχουν βγαλει 2 εξαιρετικους δισκους και ειναι αγνωστοι στο ευρυ κοινο. H φωναρα του Orlando Weeks δινει ρεστα ακομα μια φορα και το No Kind Words μπορει να χαρακτηριστει ακομα και καλυτερο indie τραγουδι του 2009)[/SPOILER]
Υπέροχα, ένα σχετικά αξιοπρεπές θρεντ που έβλεπες και κανά δίσκο που σου ξέφυγε καταστράφηκε ολοσχερώς. Αξιοθαύμαστη δουλειά.
το θρεντ που λες υπάρχει ακόμα, απλά με άλλο όνομα.
αυτό μου το είχαν κάνει δώρο στην τρίτη γυμνασίου. εξαιρετικός δίσκος, και για μένα ο καλύτερός τους.
δε χώρεσε όμως στη λίστα μου.
horror τρελαμε με
και πες μου ποσο ησουν οταν ακουσες mars volta κ γουσταρες
δεν βλεπω mars volta στις λιστες κ στεναχωριεμαι
εγώ δε βλέπω καν λίστες και στεναχωριέμαι
εγώ έβαλα mars volta.8)
το πρώτο τους που άκουσα είναι το bedlam in goliath, γι’αυτό και έβαλα αυτό.
δεν πάνε πολλά χρόνια δηλαδή από τότε που τους άκουσα.
α παλι καλα
λεω θα πει κανα ‘‘τους ακουω απο τα 12’’ και θα σε παιρνανε στο area 51 για πειραματα 8)
παω να δω μια την λιστα σου , να δω αν εχεις το ιδιο καλο γουστο πουχεις στα indie girls
(κανονισε να σε δω αγκαζε με καμια μπαζουκλα κανα βραδυ :lol::lol::lol: )
το γούστο μου είναι εξαιρετικό σε όλα τα πράγματα.συνεπώς και η λίστα μου είναι εξαιρετική.8)
πάντως μου βγήκε πιο εύκολα απ’ό,τι περίμενα.σίγουρα βέβαια όλο και κάτι θα έχω ξεχάσει, αλλά δε θέλω να το σκέφτομαι…
(και όχι, δε θα με δείς αγκαλιά με μπαζούκλα.έχουμε και ένα επίπεδο κύριος.:country:)