καλή φάση. Οι Mastodon και οι Isis έχουν από 2 άλμπουμ μέσα στην εικοσάδα. Μην ξανακούσω ότι οι Mastodon είναι υπερ-τιμημένοι γιατί τα δεδομένα άλλα δείχνουν
από την άλλη από τα 20 άλμπουμ που πόσταρα μόνο 2 είναι στην εικοσάδα. wtf
Μόνο Nevermore και Masrodon (crack the skye). Πάντως έχω πολλά να ακούσω από τη λίστα
Δε δεχόμαστε αλλαγές κύριοι. Ο χρόνος έλειξε και τα αποτελέσματα βγήκαν 8)
Darth οταν εχεις ενα φορουμ με εναν ανγκους που ακουει εξι δισκογραφιες το χρονο, εναν fade(δε θυμαμαι νουμερο) που ακουει μονο gnr, ενα σωρο τυπους που ξεπεταγονται απ’το πουθενα και λενε οτι θα παρεβρεθουν στο λαηβ των maiden και 20 μετρημενους στα δαχτυλα συνειδητοποιημενους μουσικους χρηστες, το να βγει το μαλβαλ στη τριακοστηπεμπτη θεση(αν βοηθησει και ο HopeRidesAlone παμε στη τριακοστη) ειναι αθλος.
αν σας μπερδεψε το εντιτ μου η 4η θεση αναφερεται στη μελλοντικη λιστα του HopeRides και οχι στη γενικη.
Εγώ πάντως νόμιζα ότι ειρωνευόσουν, πρέπει να βγει Emoticon “δεν ειρωνεύομαι ρε παιδιά, αλήθεια λέω” γιατί χαλάει ώρες ώρες και το Irony Detector.
Η πρώτη εικοσάδα πάντως όπως τη βλέπω ψιλοαντιπροσωπευτική είναι για τα 00s και τον ήχο τους αφού για το εκάστοτε ρεύμα έχει όντως πάνω κάτω τις κορυφές. Όχι ότι είναι η δικιά μου ή ότι μου είναι και εύκολο να κατανοήσω τη θέση κάποιων δίσκων λόγω της μη Mainstream φύσης τους αλλά δεν είναι άσχημη.
Οι μεγάλες απώλειες από την εικοσάδα για το πόσο σημαντικές μπάντες ήταν για τα 00s ήταν μάλλον οι Deathspell Omega, Lamb Of God, Meshuggah, Nile αλλά τουλάχιστον είναι πιο κάτω.
Πόσο ωραία φάση (λέω εγώ τώρα) θα ήταν να παρουσιάζονταν και όλοι αυτοί οι δίσκοι (ή κάποιοι π.χ. οι πρώτοι 100) με 2-3 λόγια…καλά ακατόρθωτο αλλά θα ήταν τρομερός οδηγός για όσα δεν έχει ακούσει κάποιος από την λίστα…
Πάντως ξανά μπράβο σε Νίκο που ασχολήθηκε τόσο, η λίστα αποθηκεύεται και πάει για ξεκοκκάλισμα!
Σε αυτό το θρεντ μάθαμε, παιδάκια, ότι το σουβέρ των Rammstein καθώς επίσης και οι ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ (#-o) Slipknot είναι 15+ θέσεις πάνω από το “Interzone Mantras” και το ομώνυμο Witchcraft.
Ακροβασία μεταξύ γελοιότητας και αθανασίας-καθ’ότι οι ηλίθιοι είναι ως γνωστόν ανίκητοι
ναι, γιατί βλέπεις οι λίστες του χάμμερ και του κάθε χάμμερ είναι απείρως καλύτερες.δηλαδή τι?περίμενες να βγεί πρώτο το witchcraft?μια χαρά είναι τα αποτελέσματα.
βλέπω πάντως ότι η λίστα μου έχει αλλάξει από τον deathster (δεν το είχα προσέξει :p), οπότε δε χρειάζεται να κάνω την αλλαγή.
Καλή έιναι η λίστα ρε σεις, έχει ποικιλία, έχει πιάσει τον παλμό στον σκληρό ήχο για την δεκαετία, έχει τους - περισσότερους,προφανώς όχι όλους - χαρακτηριστικούς δίσκους για τα 00΄ς, όπως κ τις μπάντες. Και γενικά το φόρουμ έχει κόσμο που την ψάχνει, φυσικά όλα είναι υποκειμενικά κ ο καθένας θα ήθελε να δει και κατιτις παραπάνω εκεί μέσα μπλαμπλαμπλα
[SPOILER]Άμα έιναι να γίνει αυτό που είπατε με μια σύντομη περιγραφή των δίσκων (αν και χλωμό το κόβω), είμαι κι εγώ μέσα να πω καμμιά κουβέντα για κάποιους εξ αυτών[/SPOILER]