noted
noooooooooooooo!!
Εγώ αν θέλετε μπορώ να πάρω εργολαβία τους MUSE!!8)
Υπόψιν όμως όσον αφορά αυτό ότι κάποιοι έχουμε και κάτι μηνάκια που βάλαμε τις λίστες μας οπότε κάποια πράγματα μπορεί και να έχουν διαφοροποιηθεί κομματάκι. Εγώ πχ δεν είχα βάλει Neurosis ή Anaal Nathrakh μέσα στην εικοσάδα όμως από τότε η σχέση μου με αυτά τα Groups έχει αλλάξει και θα μπαίναν στη δεκάδα ενώ με τους Deathspell που δεν ήταν ούτε πενηντάδα έπαιξε μεγάλη ανατρόπα και χώνονται λίγο μετά την εικοσάδα έτσι απλά για την περίπτωση που σου φανούν κουλές ορισμένες επιλογές.
ντάξει, δεν είναι και το πιο εύκολο πράμα στον κόσμο να λάβω υπόψιν αυτές τις “αλλαγές” για όλους όμως. χώρια που δεν είμαι και ο big brother…
εκφράστε ελεύθερα το τι θέλετε να λάβετε όμως, θα το λάβω υπόψιν (στο βαθμό που είναι δυνατό αυτό). μην μαλλιοτραβηχτείτε όμως
Χμ… πόσα άλμπουμ από την λίστα θα υπάρχουν στο αφιέρωμα; Εγώ από τα μνμ πάντως κατάλαβα για τα πρώτα 20 μόνο αλλά βλέπω πως πολλοί ζητάν να γράψουν για άλμπουμ που είναι αρκετά πιο κάτω
εγω θα γουσταρα το ουαιτ πονυ απο δεφτοουνς και το παρενθεση απο σιγκουρ ρος αν γινεται! στο πρωτο ειμαι καθετος
είναι ένα θέμα αυτό…εγώ θα έλεγα τα 100, και αν δούμε ότι δε βγαίνει, μειώνουμε τον αριθμό στην πορεία.
Για όλα, ρε, να γίνει. Εγώ, δηλαδή, θα γούσταρα άπειρα να δω ένα αφιέρωμα με όλους αυτούς τους δίσκους. Αφού στάνταρ θα ψήνεται κόσμος να γράψει, γιατί όχι;
για τα 100 πρώτα έλεγα, βέβαια μέχρι τώρα δεν υπάρχει και η τρελή προθυμοποίηση, θα δείξει…
λοιπόν, εγώ εκτός από τα “the ritual fires of abandonment” των minsk και “third” των portishead, ευχαρίστως θα έγραφα και για το “kid a” των radiohead.βέβαια, είμαι πρόθυμος να γράψω για οποιαδήποτε μου ανατεθούν.
άντε.ψηθείτε να ούμ!
Aυτά θα μπουν και στην κεντρική φαντάζομαι ε?
Γιατί δε βλέπω λόγο να γίνει κάτι τέτοιο μόνο για το φόρουμ.
[SPOILER][B]Tool - Lateralus[/B] 923
[B]System of a Down - Toxicity[/B] 732
[B]Isis - Oceanic[/B] 445
Mastodon - Leviathan 366
[B]Neurosis - A Sun That Never Sets[/B] 324
Mastodon - Crack the Skye 276
[B]Ulver - Perdition City[/B] 235
[B]Muse - Origin of Symmetry[/B] 232
[B]Queens of the Stone Age - Songs for the Deaf[/B] 228
Converge - Jane Doe 216
[B]Electric Wizard - Dopethrone[/B] 210
Machine Head - The Blackening 206
[B]Godspeed You! Black Emperor - Lift Your Skinny Fists?[/B] 195
Slipknot - Vol 3: The Subliminal Verses 195
[B]Isis - Panopticon[/B] 186
Crippled Black Phoenix - Resurrectionists / Night Raiders 181
[B]Down - II: A Bustle in Your Hedgerow?[/B] 174
Mastodon - Blood Mountain 156
Portishead - Third 149
[B]Sleep - Dopesmoker[/B] 143
[B]Neurosis - The Eye of Every Storm[/B] 131
Mars Volta, The - Frances the Mute 121
[B]Radiohead - In Rainbows[/B] 117
Dillinger Escape Plan, The - Miss Machine 89
[B]Queens of the Stone Age - Rated R[/B] 85
Kylesa - Static Tensions 84
[B]Sigur Ros - ()[/B] 82
[B]Tool - 10,000 Days[/B] 81
Clutch - Blast Tyrant 78
Minsk - The Ritual Fires of Abandonment 76
[B]Perfect Circle, A - Thirteenth Step 74[/B]
Gogol Bordello - Gypsy Punks (Underworld Dog Strike) 69
Mars Volta, The - De-loused in the Comatorium 69
Ministry - Rio Grande Blood 69
[B]Radiohead - Kid A[/B] 68
White Stripes, The - Elephant 66
Karma to Burn - Almost Heathen 58[/SPOILER]
λοιπον εγω κατα βαση ψηνομαι γι αυτες!
τα μπολντ ειναι γι αυτες που ψηνομαι παρα πολυ
τα ανμποντ ειναι γι αυτες που αν δεν υπαρχει κανεις αλλος τα παιρνω ευχαριστως
α και μεχρυ 2 γιατι παραπανω νο ταιμ
Γιατί?
Η ψηφοφορία είναι του φόρουμ, άρα και τα κείμενα θα είναι του φόρουμ.
Καλά εγώ ένα ερώτημα θέτω, το οποίο φαντάζομαι δεν πολυαπασχολεί συντάκτες. Δηλαδή να μην τα διαβάσει κανας άλλος? Μόνο οι μέσα?
το αφιέρωμα θα είναι φορουμικό, όπως ήταν και το δημοψήφισμα. αν θελήσει να το προβάλει το σάητ στην κεντρική, εγώ δε θα έχω πρόβλημα. προσωπικά αμφιβάλλω πως θα εκδηλωθεί ενδιαφέρον, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει, αλλά έχει πρόβλημα είτε για την περίπτωση που ανέβει κάτι, είτε για την περίπτωση που δεν ανέβει κάτι στην κεντρική σελίδα του σάητ, ας μου το πει από την αρχή, γιατί δε μπορώ να εγγυηθώ ούτε για τη μία, ούτε για την άλλη περίπτωση!
Βασικά αν είναι αποκλειστικά για το φόρουμ, δε χρειάζεται καν να μοιραστούν τα ριβιού, ο καθένας επιλέγει να κάνει όσα και όποια ριβιού θέλει, και τελείωσε η υπόθεση, ίσα ίσα είναι πιο ωραίο να διαβάζεις διαφορετικά κειμενάκια για τους ίδιους δίσκους και να βλέπεις ομοιότητες και διαφορετικές προσεγγίσεις.
Μπορεί, αφού συγκεντρωθούν όλα τα κείμενα, να γίνει ένα στίκυ θρεντ στα δημοψηφίσματα, το μουσικό part του φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους άλλωστε. Μπορεί επίσης, αν έχει κάποιος τον χρόνο, να φτιάξει ένα blog με αυτά. Τώρα αν στην κεντρική θέλει το σάητ να βάλει ένα λινκ, no prob.
έχουν απαντήσει 45 άτομα μέχρι τώρα, 5-6 αρνητικά. θα περιμένω μέχρι και Τρίτη-Τετάρτη άμα είναι! υπάρχουν και κάποιοι που ξέρω πως δε θ’ απαντήσουν γιατί έχουν χαθεί από το φόρουμ πάνω από μήνα… θα απογοητευτώ πολύ αν δεν απαντήσει θετικά ο jm_rotten :/. επίσης, Vangeli, μην κάνεις την κότα και δε γράψεις για το in rainbows ε, κανόνισε.
btw, TheWitchfinder μου χεις στείλει p.m. ή το δα στον ύπνο μου? δεν έχω σημειώσει κάτι αλλά νομίζω ότι μου απάντησες… μάλλον το χάνω σιγά σιγά
αν δε μπορέσει ο vangelis, θα μπορούσες να προτείνεις στον cato να γράψει.νούμερο 1 το έχει άλλωστε στη λίστα του.