:’) :’) :’)
Εσένα τον απο πάνω σε έχω ενα μικρο δωράκι μια που δεν ηρθες!
ΕΔΙΤ: Τον πιο απο πάνω!
Σιδερομπουνιά;;; ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Καρφιτσα και στικεράκι απο Αλιτιζ!
καύλα είσαι
To βαζω εδω, γιατι τα λαηβ αυτα θα κρατησουν το θρεντ για καιρο στην επικαιροτητα.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚ
- Μετάνοιωσα πικρά που δεν ήρθα. Στην τελική η ροκ οπερα θα παίζονταν και την επόμενη μέρα και ανανεώθηκε.
- Τέτοιο πάθος δεν συναντάς εύκολα σε συναυλίες, κάθε είδους.
- Δεν χορταίνω να βλέπω βίντεο από την συναυλία.
- Επαθα εγκεφαλικό.
[SPOILER][/SPOILER]
ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ :lol::lol::lol::lol::lol:
:lol2: μαλακα σκασε με ακουσε η γειτονιά…
Για το 2. ξεκινα να πηγαινεις σε χιπχοπ συναυλιες, κατα τ’ αλλα κλαιω ρε μαλακες. Ποσο πιο εποζ. :’)
fixed
ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!
Prosoxi Alitezzzz!!!
Σας ευχάριστο όλους που μου δώσατε την τιμή να ζήσουμε 3 αξέχαστα Live σε έναv καιρό τις κρίσις με στηρίξατε με το παραπάνω και μου δείξατε τόσο αγάπη.
thx 4 support one love Alitizzz
Συνεντευξάρα !
εσύ πας δηλαδή , αυτό εξομολογείσαι τώρα ?
Ενταξει, σπανια παταω. ;p Αλλα δεν εχω και παρεα που να γουσταρει τετοια, νοιωθω πολυ σαν ψαρι εξω απ τα νερα του. Ηθελα τωρα να πηγαινα στο προσφατο των ΒηταΠεις στο Κυταρρο και ημουν σ αυτη τη φαση.
Τον Αλιτιζ δεν τον θεωρω καν χιπ χοπ παντως, ιδια φαση με κατι Ημισκουμπρια και Μικρο Νικολα τον βαζω που ειναι 90% χαβαλες και 10% μουσικη. Απλα εχει γαματες παραγωγες και παλατζαρει τερμα το πραγμα.
Νομιζω πως δεν εχει νοημα να ποσταρω κατι σε αυτο το θρεντ μετα απο τουτο εδω το υπερεπος… Απλα 1:17 - 1:25… http://www.youtube.com/watch?v=qZ6JK-J2tK8&feature=related
Ο Μεντζελος εφερε μαζι με 1-2 αλλους το χιπχοπ στην Ελλαδα(και οι Ημιζ επισης απ’τους πρωτους γενικοτερα)και συ τον βαζεις ιδια προταση με Alitiz και Μικρο Νικολα.Λιγο σεβας.
Συγκινητικα τα βιδεα.
+1000