Alitiz - 16/11 Αθηνα - 17/11 Θεσσαλονικη

:’) :’) :’)

Εσένα τον απο πάνω σε έχω ενα μικρο δωράκι μια που δεν ηρθες!

ΕΔΙΤ: Τον πιο απο πάνω!

Σιδερομπουνιά;;; ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

Καρφιτσα και στικεράκι απο Αλιτιζ!

καύλα είσαι :slight_smile:

To βαζω εδω, γιατι τα λαηβ αυτα θα κρατησουν το θρεντ για καιρο στην επικαιροτητα.

[B]Ο Ελληνας γαμιολης που γαμαει τον Chuck Norris.-[/B]

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚ

1. Μετάνοιωσα πικρά που δεν ήρθα. Στην τελική η ροκ οπερα θα παίζονταν και την επόμενη μέρα και ανανεώθηκε.
  2. Τέτοιο πάθος δεν συναντάς εύκολα σε συναυλίες, κάθε είδους.
  3. Δεν χορταίνω να βλέπω βίντεο από την συναυλία.
  4. Επαθα εγκεφαλικό.

[SPOILER][/SPOILER]

ΜΑΛΑΚΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol2: μαλακα σκασε με ακουσε η γειτονιά…

Για το 2. ξεκινα να πηγαινεις σε χιπχοπ συναυλιες, κατα τ’ αλλα κλαιω ρε μαλακες. Ποσο πιο εποζ. :’)

fixed :stuck_out_tongue:

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ!

Prosoxi Alitezzzz!!!
Σας ευχάριστο όλους που μου δώσατε την τιμή να ζήσουμε 3 αξέχαστα Live σε έναv καιρό τις κρίσις με στηρίξατε με το παραπάνω και μου δείξατε τόσο αγάπη.
thx 4 support one love Alitizzz

Συνεντευξάρα !

εσύ πας δηλαδή , αυτό εξομολογείσαι τώρα ? :stuck_out_tongue:

Με σιδερομπουνια ρε αλιτεζ :’’’)

Ενταξει, σπανια παταω. ;p Αλλα δεν εχω και παρεα που να γουσταρει τετοια, νοιωθω πολυ σαν ψαρι εξω απ τα νερα του. Ηθελα τωρα να πηγαινα στο προσφατο των ΒηταΠεις στο Κυταρρο και ημουν σ αυτη τη φαση.

Τον Αλιτιζ δεν τον θεωρω καν χιπ χοπ παντως, ιδια φαση με κατι Ημισκουμπρια και Μικρο Νικολα τον βαζω που ειναι 90% χαβαλες και 10% μουσικη. Απλα εχει γαματες παραγωγες και παλατζαρει τερμα το πραγμα.

Νομιζω πως δεν εχει νοημα να ποσταρω κατι σε αυτο το θρεντ μετα απο τουτο εδω το υπερεπος… Απλα 1:17 - 1:25… http://www.youtube.com/watch?v=qZ6JK-J2tK8&feature=related

Ο Μεντζελος εφερε μαζι με 1-2 αλλους το χιπχοπ στην Ελλαδα(και οι Ημιζ επισης απ’τους πρωτους γενικοτερα)και συ τον βαζεις ιδια προταση με Alitiz και Μικρο Νικολα.Λιγο σεβας.

Συγκινητικα τα βιδεα.

+1000