ε ρε ψύχωση με τους κανόνες αυτό το παιδί.
αφού όλοι τους διαβάζουμε:roll:
Νομιζω οτι και εγω εξισου ευγενικος ημουν. Αν παραυτα θιχτηκε ο Μολντερ τοτε συγγνωμη. Εχω ατομα κατω που κινδυνευουν και ποσταρα στα γρηγορα…οποία αυστηρότης…
Δεν υπάρχει πρόβλημα εάν παραληφθει καμιά φορά η πηγή, τη συνεχή παράλειψη προσπαθούμε να αποφύγουμε, οπότε μη σκας. Μια απλή επισήμανση κάναμε ο Mulder κι εγώ.
Rock on, fire off.
Αφου καλησπερισω, καταθετω το μοναδικο μου ποστ για σημερα περι του image making κ οχι μονο, γιατι σε τετοιες ακριβως τραγωδιες η αναλυση τετοιων δεδομενων οδηγει σε σημαντικα συμπερασματα…
Οπως προειπα, οι κυριοι συμβουλοι του καραμανλη προερχονται απο την εταιρια συμβουλων του προεδρου μπους…οποτε λογικο ειναι οι συμβουλες και το image making να κυμαινονται σε ομοια επιπεδα με τις απαραιτητες βεβαια αναγωγες στην ελληνικη πραγματικοτητα…Δεν ειναι απλα θεμα το αν φαινεται ομορφος στην καμερα η οχι…Ολες αυτες οι προσπαθειες για αποποιηση των ευθυνων και αναγωγη στους στην τρομοκρατια, στον εσωτερικο εχθρο, στο φαντασιακο Αλλο, στο αγνωστο, μεσω χρησης νεολογισμων αμερικανικης προελευσης, ειναι εμετικες…(Δεν αναρωτιεται κανεις η εμφανιση του Καραμανλη ενδεδυμενου με μπουφανακι (!!!) υπο θερμοκρασια 40 βαθμων που αποσκοπει???) Κ αντε εγω ειμαι γραφικος που τα αναφερω αυτα…Τιο ιδιο γραφικος ειναι και ο Παπαχελας(πρωην Mega,νυν ΣΚΑΙ), οντας αμερικανοθρεμμενος ακαδημαικα και γνωστης της παγκοσμιας πολιτικης πραγματικοτητας οσο λιγοι, η ο Χατζηνικολαου (θεωρητικα ο πλεον εγκυρος παρουσιαστης ειδησεων στην ελληνικη τηλεοραση) που αναφερουν ακριβως τα ιδια πραγματα???Η το ιδιες γραφικες (αυτες μαλλον ναι) οι κυβερνητικες εφημςεριδες που ομιλουν για ελληνικη 11/09???
Υπευθυνοι για την καταστροφη ειμαστε εμεις σαν πολιτες αυτης της χωρας, και οι κυβερνησεις και οι πολιτικες τους που τοσα χρονια δινουν πατημα και την τροπον τινα “νομιμοποιηση” στους καταπατητες να καινε ολη την χωρα…Κ βεβαια εχει σχεση η χαραξη της ιονιας οδου (εστω και εμμεση)…και βεβαια εχουν σχεση οι πολιτικες οταν τα τελευταια 20 χρονια εχουν αποχαρακτηριστει 100,000,000 στρεμματα δασικων εκτασεων…ή η αποδοχη απο την χωρα μας της Κοινης Αγροτικης Πολιτικης (ΚΑΠ) της Ευρωπαικης Ενωσης και οι ντιρεκτιβες της που μιλουν για μειωση της ελληνικης αγροτικης παραγωγης στο 20% της σημερινης και μεταστροφη των πρωην αγροτων σε νεες μορφες παραγωγικοτητας (αγροτουρισμος πχ)…βλεπε για παραδειγμα τηνπωληση χιλιαδων στρεμματων(συμπεριλαμβανομενου του φοινικοδασους του Βαι) στην ανατολικη κρητη σε βρετανικο τουριστικο κολοσσο για την εγκατασταση τεραστιων ξενοδοχειακων συγκροτηματων και γηπεδων γκολφ, σε μια περιοχη που μαστιζεται απο την ελλειψη νερου…Για ρωτηστε τους αγροτες τη γνωμη εχουν για την ΚΑΠ…Ολα αυτα συνδεονται με την αναγκαια αλλαγη των χρησεων γης. την αστικοποιηση του πληθυσμου και την καταστροφη της υπαιθρου…Και ολα αυτα ειναι δεσμευσεις των ελληνικων κυβερνησεων εναντι της ευρωπαικης ενωσης και των τεχνοκρατων της…
Ειναι τουλαχιστον υβρις προς τους νεκρους να παραβλεπουμε την πραγματικοτητα και να αναγουμε τις ευθυνες σε “τρομοκρατες” και λοιπους αστεισμους…
Αν για καποιους μερικοι δειχνουν γραφικοι, καποιοι αλλοι παραμενουν αφελεις…αληθεια ποιο ειναι πιο σοβαρο???
Πρώτον, στην περιοχή που ήταν με το μπουφάν ο Καραμανλής πνέουν δυνατοί άνεμοι… Και εγώ μπουφανάκι θα φορούσα και μάλιστα πολύ στυλάτο:p
Δεύτερον, κινδυνολογείς σε αυτό που σου έχω κάνει quote το ίδιο με αυτούς που λένε ότι οι πυρκαγιές έγιναν από “τρομοκράτες”… Επίσης, μιλάς σε θέματα που αμφιβάλλω αν έχεις γνώση (π.χ. γιατί πρέπει να μειωθεί η γεωργική παραγωγή της Ελλάδος κατά 20% και πώς αυτό επιβάλλεται από την επιστήμη των οικονομικών). Επομένως, μπαίνεις και εσύ σε χωράφια που δε γνωρίζεις…
Μακαρι να μπορουσα να ρθω κι εγω…Δυστοιχως δουλευω τα απογευματα…Οσα φιλαρακια πατε απο εδω μεσα…ΔΥΝΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Κοιταξτε τη φωτια στα καλωδια της ΔΕΗ…
:?
Νομιζω οτι και εγω εξισου ευγενικος ημουν. Αν παραυτα θιχτηκε ο Μολντερ τοτε συγγνωμη. Εχω ατομα κατω που κινδυνευουν και ποσταρα στα γρηγορα…οποία αυστηρότης…
Σαφώε και ήσουν ευγενικός. Κι εγώ ζητώ συγγνώμη σε περίπτωση που θίχτηκες. Κι εγώ γράφω και απλά προστάτεψα τη δουλειά ενός ανθρώπου, όχι από σένα, αλλά από πολλά λαμόγια που κυκλοφορούν έξω. Σε 2-3 μέρες μπορεί να το δεις σε καμιά εφημερίδα το κείμενο, έχει γίνει δεκάδες φορές.
Όλα καλά φιλαράκι.
Edit: …Και βέβαια ανδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το γεγονός ότι ΟΥΤΕ στο λινκ που είδες το κείμενο είναι το αυθεντικό αλλά ούτε και παραθέτεται ο συγγραφέας!
από : http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=826905&lngDtrID=244
Oποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο σε οποιαδήποτε τράπεζα μπορεί να καταθέσει χρηματικά ποσά στο Ταμείο Αρωγής των πυρόπληκτων περιοχών που συνέστησε το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.
Ο αριθμός του λογαριασμού είναι 2341103053.
Τηλεφωνική γραμμή για τους πυροπαθείς: 1555.
Οικονομική ενίσχυση πέντε εκατ. ευρώ προσφέρει η Βουλή των Ελλήνων. Με ανακοίνωση που εξέδωσε «συμμετέχει στο εθνικό πένθος» και προσφέρει τα χρήματα προκειμένου «να καλυφθούν άμεσα οι τρέχουσες ανάγκες» των πυρόπληκτων.
Επιπλέον, προκήρυξη επίσημου εράνου και τη συμβολική ανοικοδόμηση μιας κοινότητας που θα υποδειχθεί, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κύπρου Τάσος Παπαδόπουλος. Ο κ.Παπαδόπουλος κάλεσε ιδιώτες να πραγματοποιήσουν εράνους και να σε ειδικούς λογαριασμούς σε όλες της τράπεζες της Κύπρου.
«Εκφράζουμε ξανά την οδύνη μας, την ειλικρινή θλίψη μας για τα θύματα και τις οικογένειες των θυμάτων» δήλωσε ο Τάσος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε «η δήλωσή μας προς την ελληνική κυβέρνηση είναι ότι η Κύπρος θα προσφέρει όλα όσα ζητήσει η Ελλάδα και μπορεί η Κύπρος να προσφέρει». Παράλληλα, την αποστολή 5.000 ευρώ ως ελάχιστη συνεισφορά στην ανοικοδόμηση των κοινοτήτων που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, αποφάσισε το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ.
Πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ θα προσφέρει η Εκκλησία της Ελλάδος σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου. Επιπρόσθετα, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Εκκλησίας «Αλληλεγγύη» προσφέρει τρόφιμα και νερό στους πληγέντες. Επιπλέον παρέχεται φιλοξενία σε κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις των μητροπόλεων.
Με ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς καταθέτει πέντε εκατ. ευρώ σε ειδικό λογαριασμό. Παράλληλα, η ίδια τράπεζα ανακοινώνει ότι θα προσφέρει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία 30 οχήματα αξίας 6,5 εκατ. ευρώ ενώ αναστέλει τις πληρωμές των δόσεων των δανείων για ένα χρόνο, για τις οικογένειες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές στους νομούς Ηλείας, Ευβοίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.
Η Εμπορική Τράπεζα ανοίγει λογαριασμό στον οποίο μπορούν να κατατεθούν χρήματα για τους πληγέντες από τη φωτιά.
Τη διάθεση 50 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Εθνική Τράπεζα στους κατοίκους των νομών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. Συγκεκριμένα αποφάσισε την κατάθεση 25 εκατ. ευρώ στο Ειδικό Ταμείο που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό (αρ. λογ. 2341103053).
Επιπλέον, άλλα 25 εκατ.ευρώ θα χρηματοδοτήσουν πρωτοβουλίες που θα αναπτύξει η πολιτεία, οι οποίες θα στοχεύουν στην υποστήριξη των οικογενειών των θυμάτων, την ανασυγκρότηση των περιοχών που επλήγησαν και τη γενικότερη ανάπλαση του περιβάλλοντος.
Τραπεζικό λογαριασμό άνοιξε στην Εμπορική Τράπεζα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και καλεί τα μέλη της να καταθέσουν χρήματα για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές. Ο αριθμός λογαριασμού της Εμπορικής Τράπεζας είναι 86181827.
Επίσης, κάθε έντυπο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη δηλώνει συμμετοχή με το προβλεπόμενο ανώτερο ποσό των 10.000 ευρώ. (Το Βήμα, Τα Νέα, Αthens Νews, Μarie Claire, Cosmopolitan, Vita, Το Παιδί μου κι Εγώ, Ram, Ηitech, Νational Geographic, Free, Διακοπές).
επίσης οι Αγγελόπουλοι (Παναγιώτης & Γιώργος) δωρίζουν άλλα 12 εκκ. ?
Καθ’οδον προς Μεγαλοπολη:
Οι νεκροι εκτελεσθεντες απο τους Γερμανους δεν μπορουν να βρουν γαληνη ουτε και στο θανατο.
Ο ηλιος εγινε κοκκινος. Μετα βεβαια κρυφτηκε εντελως…
Το αρχικο μας σχεδιο ηταν να παμε με τον πατερα μου και ενα φιλο μας στην Καλαματα για να δουμε και να βοηθησουμε τους συγγενεις μας. Ομως δυστυχως ο δρομος μετα τη Θησοα ηταν αποκλεισμενος κι ετσι δεν μπορουσαμε να συνεχισουμε. Ετσι λοιπον αποφασισαμε να κατσουμε και να βοηθησουμε τους κατοικους εκει.
:thumbup: :thumbup:
Δεν χρειαζεται να πουμε πολλα γι’ αυτο… Μακαρι να μπορουσα να ημουν εκει…
Όντως μακάρι… απλά μπράβο σας!!!
Η φωτια καθως ξεπροβαλλει απο το λοφο.
Μεσα σε λιγα δευτερολεπτα ειχε κανει το μισο δρομο μεχρι το χωριο.
Ευτυχως ο ανεμος αλλαξε κατευθυνση και η φωτια εμεινε στασιμη για καμποση ωρα.
Η φωτια απο 10 μετρα αποσταση.
Ευτυχως οι κατοικοι του χωριου (κι εμεις μαζι) ειμασταν τυχεροι γιατι ο ανεμος αλλαξε κατευθυνση και ετσι η φωτια εμεινε μακρυα απο το χωριο. Μετα απο 4 ωρες εφτασε και ενα οχημα της πυροσβεστικης κι ετσι η φωτια τεθηκε υπο ελεγχο.
Δυστυχως ομως ειχαμε και απροοπτα. Καποιοι εξυπνοι χωριατες αποφασισαν οτι επειδη ειμαστε μαλλιαδες κλπ ειμαστε αναρχικοι και εμπριστες. Αφου βεβαια κατσαμε 7 ωρες να τους σβηνουμε τα σπιτια. Γι αυτο λοιπον καλεσαν την αστυνομια της Μεγαλοπολης να μας κανει εξακριβωση στοιχιων. Παλι καλα δηλαδη που εγω και ο πατερας μου ειχαμε το ιδιο επιθετο με τον ενα αστυνομικο (!) και μαλλον λογω αυτου δεν μας πηραν μεσα.
Ομως στην πλειοψηφια τους οι χωρικοι μας φερθηκαν πολυ καλα, μερικοι μαλιστα ηθελαν να κοιμηθουμε με το ζορι στα σπιτια τους.
Ενα μεγάλο ΕΥΓΕ στον Ζαφείρη…Μπράβο ρε μάγκα
Φχαριστω παιδια. 8)
ρε ζαφο μετα απο τετοια πραξη ειληκρινα εισαι ο μεγαλυτερος χιππης εδω μεσα! :hippy:
μπραβο σου ρε παλικαρε!
Μπραβο ρε Ζαφειρη!!! Εισαι μαγκας ρε!!!:thumbup:
Ποση μαλακια και αχαριστια κυκλοφορει ??? [-X