Allen - Lande - Leven

Σειρα προτιμησης Leven-Jorn-Allen

Θεος ο Jorn δε λεω(O Allen δε μ αρεσει κιολας…),αλλα προτιμω τη χροια και το γρετζο του Leven.Ιδιως στο ντεμπουτο των Krux,οπου και προσωπικα τον ανακαλυψα,μετα τις 2 πρωτες ακροασεις μαζευα τα μυαλα μου απ τον τοιχο.Τελικα επαληθευτηκα και στο live με τους Therion οπου πραγματικα εκλεψε την παρασταση.O Jorn ειναι ισαξια ικανος τραγουδιστης κατ’εμε,απλα επιλεγω Leven,γιατι τον Lande θα τον ηθελα να ξεκολλησει λιγακι ακομα απ τις ερμηνευτικες εμμονες του(βλ.Coverdale).O Allen κατεληξα οτι δε μ αρεσει,μαλλον γιατι δε μ αρεσουν και οι Symphony X καθολου,ωστοσο αναντιρρητα ειναι ενας αρτιος τραγουδιστης και frontman.

Allen απλα φωναρα 8)

Οι lamented souls ειναι απλα λογος να στησουμε αγαλμα στον Hestnaes!ο δισκος ειναι καταπληκτικος με τον υμνο hybris να σπαει τα παντα.(καταφερα καποτε να το παιξουν και στο no name!)

επαιξε ο συνηθης υποπτος τοτε ονοματι nephilim son; 8O :lol:

καλα και ο pot εχει βαλει. εδω εχει βαλει sleep τι να λεμε τωρα.8)

OMG. κατσε ρε μεγαλε. μιλας για ενα συνθετη που εχει μονο αριστουργηματα στο ενεργητικο του. τα parallel minds, flow και in your multitude σου λενε τιποτα; μη τα ισοπεδωνουμε ολα.

εντιτ: ο πιο διαχρονικος δισκος των helloween εν τω μεταξυ ηταν το dark ride, που μετα επεσε κραξιμο απο weikath και βγαλαν το “επος” rabbit don’t come easy… μη τα ξεχναμε αυτα…

δεν θυμαμαι.ή ο τακης ή ο αλλος dj ο γιώργος. Nephilim son ητανε ο τακης??πρωτη φορα το ακουω!!!

pot??μαγαζι?Dj?ποιος?που?

φημες λενε πως καποιος τακης εσπερνε τοτε τον ολεθρο. δε μου επιτρεπεται να πω περισσοτερα.:-s

ο pot ειχε παιξει σε doom αφιερωμα Texas με cathedral, witchcraft, sleep, danzig και ενα καρο αλλα καλουδια. στο μαγαζι ηταν και guest ο lee dorian. επικα σκηνικα:D

εντιτ: στα βιντεο των burning saviours και sagh εδωσε ρεστα!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Θενκζ ρε φιλε για τα καλα σου λογια, ελπιζω να το επαναλαβουμε και μαζι καποια στιγμη απο φθινοπωρο και μετα :wink:

εντιτ: :offtopic: :offtopic: :stuck_out_tongue:

Γκουχου, γκουχου… Sleep δεν είχε βάλει ο pot αλλά τεσπα… τι να λέμε τώρα… Άντρες… Τσ τσ τσ τσ…

καλα ντε. ενα λαθος καναμε… :cry: :cry: :cry: :cry:

:stuck_out_tongue:

υ.γ. αν επαναληφθει απαιτω ειδική μνεία σε danzig. τι ηταν αυτα; μονο ενα κομματι; τσκ τσκ τσκ…

:stuck_out_tongue:

να έχετε μαζι σας και έτοιμο το She Rides. άντε.:stuck_out_tongue:

οφ τοπικ τελος.

Καλά Κώστα, έχω πάθει πλάκα! :o
Η απάντηση μου, θα μπορούσε να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια! :yes:
Ούτε κόμμα δεν θα άλλαζα!

Πέρα από την ίδια σειρά προτίμησης, πραγματικά ο Mats Leven μου αρέσει λόγω χροιάς και πόρωσης και εννοείται λόγω live Therion που ήταν θεός! :metal:
Και ο Jorn Lande είναι φωνάρα, αλλά με χαλάει λίγο λόγω των κολλημάτων του! Χαχα!

Και το πιο αστείο είναι εδώ!
Το να μην μου αρέσει ο Russell Allen και οι Symphony X είναι φυσιολογικό για μένα τον κολλημένο, αλλά για σένα που και μουσικός είσαι και πολύ prog ακους, μου έκανε όσο να 'ναι εντύπωση! :stuck_out_tongue:
Σαν frontman, επειδή τον έχω δει (Gods Of Metal 2004, Bologna, Italy), δεν μου λέει και πολλά πάντως… [-X

Εμένα πιο περίεργο μου φαίνεται πού δεν αρέσουν σε σένα οι Symphony X παρα στον hokam. :wink:

Βy the way, καλώς επέστρεψες μετά από μεγάλη απουσία :slight_smile:

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι… :-k
Δεν ξέρω, ποτέ δεν μου έκατσαν καλά! :dunno:

Καλώς σας βρήκα! :smiley:

αρχη οφ τοπικ:

ναι ρε!τακης δε μπεστ!!! :thumbup: :thumbup: εκει γνωριστικαμε κιολας!!!απλα δεν ηξερα οτι ειχε υιοθετησει νικ!

το θεμα ειναι οτι στα θρυλικα βραδια εκεινου του μαγαζιου,οπως εχω ξαναπει και σε αλλο ποστ,δεν ηταν αναγκη να υπαρχει αφιερωμα για να ακουσεις κατι περα απο τα τετριμμενα.σε ενα βραδυ μπορει να ακουγες απο dillinger και meshuggah μεχρι Lamented souls,trouble,solitude aeturnus κλπ κλπ.ακομα θυμαμαι οταν ειχε πρωτοβγει η ντεμο εκδοση του waiting for the light κανα 2 χρονια πριν κυκλοφορησει το alone των θεων,το χαμε κατεβασει απο το site,ειχε μοιραστει σε ολους τους πορωμενους και σε μια βδομαδα μεσα το βαλανε στο μαγαζι και σκασαμε στην πιστα 5-6 ατομα χτυπιομασταν και τραγουδαγαμε τους στιχους!!!ποπο επικες εποχες!!!

τελος οφ τοπικ!

MATS LEVEN εννοειται!!! Ειναι ερωτησεις αυτες? Ο τυπος ειναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!! Φοβερος,οι υπολοιποι δεν τον φτανουν που να χτυπανε τα οπιστια τους κατω!!! Εχει ΤΗΝ φωναρα!!! Τι να πρωτοθυμηθω? THERION? KRUX? ABSTRAKT ALGEBRA? TREAT? SWEDISH EROTICA? YNGWIE MALMSTEEN? 'Η τα χιλιαδες αλλα bands στα οποια συμμετειχε? Και ο κοσμος της μουσικης ετουτης ειναι αρκετα χαζος (εμ,τι, δεν τις κανουμε και εμεις τις βλακειες μας?) για να μην εχει αναγνωρισει ακομα την αξια του! Μετα απ’τον DIO,εχετε δει αλλον τραγουδιστη με τις δικες του ικανοτητες? Φωνη,σκηνικη παρουσια,ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! Μην λεμε βλακειες…τι Lande και Allen μου λετε μωρε??? Οποιος τον ειδε με τους THERION καταλαβαινει για τι τραγουδιστη-φαινομενο μιλαω!!!:smiley: :papas: LEVEN=RELIGION REEEEEEE!!!:bow2: Bow to the supremacy!

+100000000000000. Ακόμη και στο προσωπικό του DC Cooper το οποίο είναι ποιο απλό και σε άλλη φάση ο τύπος σπέρνει.
Leven
Allen
Lande