Για αθήνα πάντως τα ticket ειναι 30 ευρώ.
Setlist πριν απο λιγες μερες στο Bilbao!8O
Twilight of the thunder god
Free will sacrifice
Asator
The fate of norns
A fury divine
Guardians of Asgaard
Runes to my memory
Victorious march
An ancient sign of coming storm
Varyags of miklagaard
Metalwrath
Death in fire
Valhall awaits me
Cry of the black birds
The pursuit of Vikings
Mα που σκατά είναι το Where Silent Gods…[-X
Νταξει το setlist ειναι υπερπληρης,παιζουν απο ολα τα αλμπουμς,τα must παραμενουν και ακομα και απο το Crusher διαλεξαν κομματαρα…Απο κει και περα ολοι θα θελαμε καποιο ακομα,παντα γινεται αυτο…
The fate of Norns await us all
There is no way to escape
The day to answer Oden’s call
Or walk through hel’s gate…επος,καταυχαριστηθηκα που θα το παιξουν…απιστευτα μελαγχολικο και επικο κομματι…
παντος οταν βγουν στη σκηνη θα μεταφερθουμε σε αλλο κοσμο!
θα νιοσουμε λιγο vikings!
γαμώτο setlist στεγνά,μάλλον δεν θα υπάρχει το fuzz μετά τις 14 του μήνα:-k:-k
Now playing: The Offspring - Baghdad
via FoxyTunes
Τώρα που βγήκαν και τα εισητήρια, δε μας αταματά τπτ.
Ρε δεν γινεται να λειπει το αγαπημενο Gods Of War Arise…!
Tι να σου πω και μενα μου κανε εντυπωση.Ειδα ενα βιντεακι απο bilbao στο youtube και ρωτησα αυτον που το ανεβασε αν θυμαται τη setlist και μου εστειλε αυτα.Παιζει να το ξεχασε,θα τον ξαναρωτησω…
πάντα έχουμε ελπίδες!!!και έτσι μια χαρά είναι,όλοι θα θέλαμε και κάτι παραπάνω,αλλά δεν πειράζει!αρκεί να τους δούμε!!!
ρε παιδια τελικα τα εισητηρια εχουν βγει?
ναι λεμε το εχω απο το σαββατο
α!!!κ καλωσηρθες στο φορουμ
ευχαριστω πολυ για το καλοσοριζμα!ρε φιλε συγγνωμη αλλα στο ticket house δν λεει τπτ για εισητηρια ουτε στ site του fuzz λεει τπτ…εσυ για αθηνα το πειρες το εισητηριο ή για θεσσαλονικη?
ρε παιδια ημαρτον.
Οσοι το εχουν παρει απο Αθηνα ας πουνε απο που το πηραν να παρουμε κ εμεις.
Απαντησεις του στυλ “το εχω παρει”, “το χω στα γονατα μου” δεν εξυπηρετουν κανεναν.
Ο Savatageordeath για Θεσσαλονικη εχει παρει.Δεν εχει ποσταρει κανεις απο Αθηνα μεχρι στιγμης οτι εχει εισιτηριο,προφανως πανω βγηκαν πιο νωρις…
για σαλονικα ρε φιλε το εχο γραψει κ πιο πριν!λογικα αφου βγικαν εδο σε λιγες μερες θα βγουν κ αθινα αν δε βγηκαν ηδη
Setlist απο Μαδριτη επισης παρα πολυ προσφατη(μιλαμε για πριν 4-5 μερες,περιμενω να μου στειλουν και της Βαρκελωνης)
Intro
1.Twilight Of The Thunder God
2.Free Will Sacrifice
3.Asator
4.Varyags Of Miklagaard
5.Fate Of Norns
6.Thousand Years Of Oppression(ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!)
7.Guardians Of Asgaard
8.Tattered Banners
9.North Sea Storm
10.Runes To My Memory
Hornbreak
11.Death In Fire
12.Valhalla Awaits Me
13.Victorious March
Encore
Intro
14.Cry Of The Black Birds
15.Pursuit Of Vikings
Του Bilbao ειναι σωστη κι απο οτι φαινεται αλλαζουν σε καθε συναυλια 2-3 κομματια οποτε ολα ειναι ανοιχτα για το τι θα παιξουν.Εκτος απο τα στανταρακια βεβαια που δε βγαινουν:D
Καλοι οι Shock Absorber,Down-ιζουν κιολας,γαματο,αλλα πιστευουν οτι δεν θα εκτιμηθουν απο το κοινο που θα παει στους Αμον Αμαρθ…