Angmar αλαξε avatar τωρα!

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :bow: :bow: :bow: :bow:

Μόλις το δει ο bluezlick, θα πάθει εγκεφαλικό!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

βασικα εκανες το μεγαλο λαθος να πειραξεις την φωτο ενος απο τους μεγαλυτερους μπλουζιστες!
εγω σε αυτο δεν μπορω να κανω τπτ! ενα θα σου πω! ο Robert Johnson εξυμνει τον σατανα στα τραγουδια του…:lol: :lol: :stuck_out_tongue:

μλκ οντως δεν παιζεσε!:lol: :lol:

ετσι και γω σκοτωνω τον διαβολο!:lol: ο χιππης παραδεχτηκε την ηττα του! 8)

πια ηττα ρε! 18 - 15 λεει…:lol:

Mη βιάζεστε… Δεν έχει φτάσει ακόμα η 8/6/2010…

χιππη αν δε παραδεχτεις την ηττα σου θα τριζουν τα κοκαλα του μεγαλυτερου bluezman! θα το αντεξεις;:lol:

ειναι ομως κοντα!:lol:

χιππη απαντα! ασε τις υπεκφυγες!:stuck_out_tongue:

εντιτ:

ΩΧ! ρε μλκ σαπιε! την ημερομηνια των γενεθλιων μου εβαλες;

Τι λιωμένο topic είναι αυτό; :?
Τώρα το είδα! #-o

Καλά ρε Γιάννη, εσύ δεν υποστήριζες τους χίππιδες την άνοιξη; Τί σου ήρθε τώρα; :-k
[SIZE=“1”]
Mάλλον έχω χάσει άπειρα msn-ικά επεισόδια και για αυτό δεν καταλαβαίνω ποιός κάνει πλάκα σε ποιόν… :-k[/SIZE]

Τέσπα, πολύ λίγοι εδώ μέσα είναι αυθεντικοί και χρόνιοι αντι-χίππιδες! :wink:

Όλοι οι υπόλοιποι είστε false! :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

@bluezlick: έχει ξεφύγει ο Angmar ή μου φάινεται; :lol: :lol:

Wrong, ο αρχηγος των χιππιδων ειμαι εγω απλα σε βαλαμε προεδρο μην κανεις καταχρηση εξουσιας αδελφε Bluez .:lol:
Ως γνωστον ο κυριος [-X Ανγκμαρ [-X ειναι κομπλεξικος μαζι μας αλλα ως θιασωτες της αγαπης αμα ξαναμιλησει για τους χιππιδες ετσι, θα τον αγαπησουμε κι εμεις με την σειρα μας στα λιβαδια να μπουκωσει γυρη :stuck_out_tongue: :lol:

Θα ειμαστε και απλυτοι φυσικα

εγω εχω ξεφυγει ή μηπως ο σακης; εβαλε το πολλ να ληξει μετα απο τρια χρονια την ημερα των γενεθλιων μου. μεγιστο καψιμο!:lol:

δεν χρειαζετε να πω τπτ! η ψηφοφορια τα λεει ολα!:lol:
οσο για το δευτερο ειναι που σου ελεγα περι robert k σαταναδων!:lol:

ο angmar μας πουλησε! ενω ηταν μαζι μας αποφασισε να γινει πολεμιος μας!
εμεις ομως δεν εχουμε προβλημα ουτε με αυτον ουτε με σενα(που εισαι ο μεγαλυτερος πολεμιος μας)! με ολου σας θα κανουμε χιππικο ερωτα!
ολοι εχουμε ξεφυγει …:lol:

ενταξει αρχηγε απλος ξεφυγα λιγο λογο εντασης!
θα κανω 10 χιππικες μετανοιες στο αγιο hendrix κ αλλες 10 στην αγια Joplin!#-o
o angmar οταν νιωσει μεσα του τον χιππικο ερωτα τοτε θα ξαναερθει μαζι μας!:stuck_out_tongue:

θα σου κανω τη χαρη να αλλαξω τωρα το αβαταρ μου. θα επιτεθω ομως και παλι, σε ανυποπτο χρονο.:stuck_out_tongue: 8) beware. 8)

εχασες…:lol:
οπως ειπα κ πριν η αγαπη κερδισε(αυτο μου θυμιζει λιγο αρκουδακια της αγαπης!:lol: )
ξερω οτι ηταν απλα μια μαχη… #-o :lol:

soul thorn θα υπαρξουν καποιες κυρωσεις…:stuck_out_tongue:
θα αποφασισουμε με το συμβουλιο κ θα τις ανακοινωσουμε…

τελικα η διαιτα με εχει χαζεψει εντελως!:lol:

O αγωνας μας δικαιωθηκε.Χαιρε μεγαλε χιππη.
Τη Δευτερα κερνας.:slight_smile:

Μπραβο προεδρε τα καταφερες :smiley: και με δημοκρατικες διαδικασιες μαλιστα . Ευγε, οι χιππιδες αισθανομαστε περηφανοι.

Παντως πλακα πλακα το αβαταρ με το χιππυ τα εσπαγε :lol: Ξεκωλιαστηκα στα γελια οταν το ειδα

ευχαριστω αρχηγε!

οσο για το σποιλερ κ εγω!:lol: :lol:

Ο Φαντομ επεστρεψε… Ολοι εσεις οι γιουσερζ μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι τα βραδυα, το αγρυπνο βλεμα του Φαντομ Ντακ θα φρουρει ξανα το φορουμ…

Χακερς κλπ, τρεμετε…