:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Μόλις το δει ο bluezlick, θα πάθει εγκεφαλικό!!!
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Μόλις το δει ο bluezlick, θα πάθει εγκεφαλικό!!!
βασικα εκανες το μεγαλο λαθος να πειραξεις την φωτο ενος απο τους μεγαλυτερους μπλουζιστες!
εγω σε αυτο δεν μπορω να κανω τπτ! ενα θα σου πω! ο Robert Johnson εξυμνει τον σατανα στα τραγουδια του…:lol: :lol:
μλκ οντως δεν παιζεσε!:lol: :lol:
ετσι και γω σκοτωνω τον διαβολο!:lol: ο χιππης παραδεχτηκε την ηττα του! 8)
πια ηττα ρε! 18 - 15 λεει…:lol:
Mη βιάζεστε… Δεν έχει φτάσει ακόμα η 8/6/2010…
χιππη αν δε παραδεχτεις την ηττα σου θα τριζουν τα κοκαλα του μεγαλυτερου bluezman! θα το αντεξεις;:lol:
ειναι ομως κοντα!:lol:
χιππη απαντα! ασε τις υπεκφυγες!
εντιτ:
ΩΧ! ρε μλκ σαπιε! την ημερομηνια των γενεθλιων μου εβαλες;
Τι λιωμένο topic είναι αυτό; :?
Τώρα το είδα! #-o
Καλά ρε Γιάννη, εσύ δεν υποστήριζες τους χίππιδες την άνοιξη; Τί σου ήρθε τώρα; :-k
[SIZE=“1”]
Mάλλον έχω χάσει άπειρα msn-ικά επεισόδια και για αυτό δεν καταλαβαίνω ποιός κάνει πλάκα σε ποιόν… :-k[/SIZE]
Τέσπα, πολύ λίγοι εδώ μέσα είναι αυθεντικοί και χρόνιοι αντι-χίππιδες!
Όλοι οι υπόλοιποι είστε false! :lol: :lol:
@bluezlick: έχει ξεφύγει ο Angmar ή μου φάινεται; :lol: :lol:
Wrong, ο αρχηγος των χιππιδων ειμαι εγω απλα σε βαλαμε προεδρο μην κανεις καταχρηση εξουσιας αδελφε Bluez .:lol:
Ως γνωστον ο κυριος [-X Ανγκμαρ [-X ειναι κομπλεξικος μαζι μας αλλα ως θιασωτες της αγαπης αμα ξαναμιλησει για τους χιππιδες ετσι, θα τον αγαπησουμε κι εμεις με την σειρα μας στα λιβαδια να μπουκωσει γυρη :lol:
Θα ειμαστε και απλυτοι φυσικα
εγω εχω ξεφυγει ή μηπως ο σακης; εβαλε το πολλ να ληξει μετα απο τρια χρονια την ημερα των γενεθλιων μου. μεγιστο καψιμο!:lol:
δεν χρειαζετε να πω τπτ! η ψηφοφορια τα λεει ολα!:lol:
οσο για το δευτερο ειναι που σου ελεγα περι robert k σαταναδων!:lol:
ο angmar μας πουλησε! ενω ηταν μαζι μας αποφασισε να γινει πολεμιος μας!
εμεις ομως δεν εχουμε προβλημα ουτε με αυτον ουτε με σενα(που εισαι ο μεγαλυτερος πολεμιος μας)! με ολου σας θα κανουμε χιππικο ερωτα!
ολοι εχουμε ξεφυγει …:lol:
ενταξει αρχηγε απλος ξεφυγα λιγο λογο εντασης!
θα κανω 10 χιππικες μετανοιες στο αγιο hendrix κ αλλες 10 στην αγια Joplin!#-o
o angmar οταν νιωσει μεσα του τον χιππικο ερωτα τοτε θα ξαναερθει μαζι μας!
θα σου κανω τη χαρη να αλλαξω τωρα το αβαταρ μου. θα επιτεθω ομως και παλι, σε ανυποπτο χρονο. 8) beware. 8)
εχασες…:lol:
οπως ειπα κ πριν η αγαπη κερδισε(αυτο μου θυμιζει λιγο αρκουδακια της αγαπης!:lol: )
ξερω οτι ηταν απλα μια μαχη… #-o :lol:
soul thorn θα υπαρξουν καποιες κυρωσεις…
θα αποφασισουμε με το συμβουλιο κ θα τις ανακοινωσουμε…
τελικα η διαιτα με εχει χαζεψει εντελως!:lol:
O αγωνας μας δικαιωθηκε.Χαιρε μεγαλε χιππη.
Τη Δευτερα κερνας.
Μπραβο προεδρε τα καταφερες και με δημοκρατικες διαδικασιες μαλιστα . Ευγε, οι χιππιδες αισθανομαστε περηφανοι.
Παντως πλακα πλακα το αβαταρ με το χιππυ τα εσπαγε :lol: Ξεκωλιαστηκα στα γελια οταν το ειδα
ευχαριστω αρχηγε!
οσο για το σποιλερ κ εγω!:lol: :lol:
Ο Φαντομ επεστρεψε… Ολοι εσεις οι γιουσερζ μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι τα βραδυα, το αγρυπνο βλεμα του Φαντομ Ντακ θα φρουρει ξανα το φορουμ…
Χακερς κλπ, τρεμετε…