Arch Enemy live in Greece, 11 November 2007

Kάτσε φιλαράκο σχολιαρόπαιδα είμαστε, δεν έχομε τόσα περιθόρια. ¶σε που θέλω να πάω Massacre και Mayhem. :?

ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ??:-k :-k :-k

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ???:-k :-k :-k

Τα νύχια μου μου λένε οτι όπου να ναι βγαίνουν.:stuck_out_tongue:
Ε που να ξέρω ρε φίλος. :slight_smile:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσω! :metal:

Αν δεν σχολιαζει ο nihilist θα ανυσηχουσα…

Και γαμω τις φασεις το λαιβ για τα ελληνικα δεδομενα, αλλα ολοκληρη η περιοδεια δεν ερχεται απ’εδω, κατι το αναμενομενο…

Θα γουσταρα να παω για το χαβαλε… Θα εξαρτηθει απο τα φραγκα…

Άκυρη ερώτηση: Καλά, πως γίνεται αυτή η Θεά να τραγουδάει έτσι; 8O

EIMAI MESA!!!

:lol3::lol3:

Καλά όλοι χρησιμοποιούν τέτοια συστήματα, απλά στον προηγούμενο δίσκο τους το παράκαναν. Στους υπόλοιπους δίσκους πάντως τραγουδάει πιο φυσικά (μπορείς να καταλάβεις οτι είναι γυναίκα ρε παιδιμ).

ΑΠΛΑ ΕΠΟΣ!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ANGELA ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ :stuck_out_tongue:

info για tickets? =(

Δικός μου είσαι εσύ! Γι’ αυτό σε πάω. Symphonies of Sickness rules. Απίστευτα γαμιστερός δίσκος.
Όσο για το δίλημμα ότι είπε o tolkki. Τέλος…

Ελπίζω να’χουν μείνει tickets για Dark Tranquillity, αύριο περνάω από Ticket House…8)

οχι γαμωτο κυριακηηηηηηηηηηηηηηη!!!
9.00 τη δευτερα εχω εργαστηριο στη πατρα.
πειτε πως μπορω να γλιτωσω???
[-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

p.s. και ηθελα πολυ να δω amott…

κι ομως αγαπητε μια χαρα πακετα εχουμε δει… sodom-kreator-destruction / machine head-god forbid-caliban / candlemass-entombed-dark tranquility / destruction-candlemass-perzonal war-και οι αλλοι οι deathαδες (κολλησα τωρα) / paradise lost-atrocity-leaves eyes / annihilator-nevermore (συν τα ξενα σαπορτ, το ενα ηταν οι rawhead rexx) / crimson glory-evergrey-kamelot (δεν ειμαι σιγουρος για αν ειναι αυτο το σωστο line up, αυτοι νομιζω ειχαν ερθει) και παει λεγοντας…

μαλλον εμεις το κοβουμε οτι ειμαστε ελλαδιτσα και κατανταμε μιζεροι…

Το γεγονός οτι μας έχουν πάρει και τα σόβρακα σου διαφεύγει ?

εχεις παει σε αυτα τα λαιβ; ξερεις τα εισιτηρια; οχι τιποτ’ αλλο αλλά γυρω στα 30-32 ευρω ειχαν οι candlemass/entombed/dark tranquility, και μαλιστα σε καλη εποχη δημοτικότητας.

οι machine head/god forbid/caliban τοτε ειχαν 30-35 ευρω και μαλιστα ολα τα ονοματα ηταν σε υψηλό εμπορικό επίπεδο. για τραβα εξω να δεις ποσο εχουν οι machine head. 40 ευρω στο βερολινο το black crusade tour. μιλαμε για πακετα τωρα και οχι για μεμονωμενες συναυλιες. καλο ειναι να κραζουμε, αλλα όχι να υπερβαλλουμε. δεν ειναι όλα τα λαιβ ακριβα.