μπα…
ξερει κανεις τι ωρα θα βγουν?γιατι εχει και ντερμπι σημερα μην ξεκινησω νωρις νωρις.
Παιδια πως σας φανικαν live οι arch enemy ? Προσωπικα αφησα το χωρο με μια πικρα . Θα μιλισω αναλυτικοτερα …
ΣΠΕΙΡΑΝΕ!!!
ΟΥΑΟΥ και ΑΟΥΑ!!!
οι arch enemy ηρθαν,μας δωσαν ενα σουπερ σοου,και απο αποψη επαγγελματισμου και απο αποψη πορωσεως,και φυγανε!!
ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη
πολυ καλη προελευση του κοσμου
το λαιβ ξεκινησε με ενα σαπορτ γκρουπ,του οποιου το ονομα δεν εμαθα,και πιθανοτατα προσθεθηκε την τελευταια στιγμη!παιζανε το hardcore στυλακι των hatebreed αν και ειχανε και μερικα γρηγορα σημεια σε φαση cataract πχ.αν
και καθολου πρωτοτυπος ο ηχος τους,παιξανε πολυ πορωτικα,και κερδισανε το κοινο.το οποιο μου κανε τεραστια εντυπωση,καθως δεν περιμενα τετοια ανταποκριση!!!απο τις λιγες φορες που χω δει τετοια ανταποκριση απο το κοινο για αγνωστο ελληνικο σαπορτ!!!
συμπερασμα α)ο “νεος” ηχος εχει περασει στο ελληνικο κοινο\διοργανωτες φερτε καινουργιες μπαντες!!!
συμπερασμα β)αργησαμε βεβαια λιγο να τις μαθουμε
η μπαντα επαιξε κανα μισαωρο και την εκανε με τρελα χειροκροτηματα απο το κοινο!!!
(κατα τη διαρκεια που περιμεναμε να ξεκινησει το λαιβ,στα ηχεια επαιζε το αλμπουμ των kinetic!!! )
περναει λιγη ωριτσα,βγαινουν και οι Kinetic
ημουν ανυπομονος να τους δω,καθως δεν τους εχω δει ποτε,και γουσταρα και τους acid death που παιζε ο μπασιστας,τραγουδιστης Σαββας.επισης το αλμπουμ τους που ακουγοτανε απο τα ηχεια μου χε κινησει την περιεργεια.
τεσπα με τα πολλα βγηκανε,αφου στησανε ενα σουπερ ντραμ σετ για τον ντραμερ τους (ειμαι ο ελληνας πορτνοι).λοιπον σκετη απογοητευση!προσωπικα τους βρηκα εντελως ακυρους.το στυλακι τους μελοδικοτεχνικο θρασντεθ με γυναικεια φωνητικα και πληκτρα δεν κολλαει καθολου!!!αυτο που ακουσα εγω ηταν ενα στυλακι σε φαση after forever!!δηλαδη ατμοσφερικα πληκτρα,εναλλαγες γυναικειων φωνητικων με τα brutal του τραγουδιστη,αρκετα γρηγορες ταχυτητες,μερικα τεχνικα σημεια και αρκετη ποζα!!!
ιδιαιτερα ο ενας κιθαριστας ητανε τρελο ποζερι.λες και ξεμεινε απο το λαιβ των wasp!!
για να μην πολυλογω.ενω το κοινο γουσταρε τρελα τους προηγουμενους,εδω απλως κοιτουσε και αρκετοι την γκομενα!!!ενω περιμενα σαν πιο γνωστο συγκροτημα να εχουν πιο πολυ απηχηση,τελικα επεσα εξω!!
τεσπα,αφου τελειωσανε και αυτοι,μετα απο λιγη ωρα,σκαει το ιντρο και ανεβαινουνε στη σκηνη ο ντραμερ και μετα απο λιγο ο μιχαλακης.καθεται στο κεντρο της σκηνης,ετοιμος να παιξει,μολις τελειωνει το ιντρο,καπακι σκανε και οι υπολοιποι και ξεκινανε το λαιβ με το blood on your hands!!!πανικος!!!
απο κει και περα ακολουθησε ενα καταπληκτικο σοου.με πολυ μικρα προβληματακια στον ηχο!που δεν πιστευω να ενοχλησαν κανενα.το κοινο ητανε καργα πορωμενο.καιρο ειχα να δω τετοιο κοινο.φωναζανε ρυθμικα το ονομα της μπαντας,κανανε οτι τους λεγανε και τετοια πραγματα.η μπαντα σοβαρη,χτυπιοτανε παροτρεινε τον κοσμο να χτυπαει παλαμακια,να φωναζει,τελεια ολα.η αντζελα σοβαρη και αυτη οχι σαν καποια ξεκωλα(ονοματα δεν λεμε!!)ακρως μεταλικη εμφανιση και αυτη,χτυπιοτανε και φορουσε μπλουζακι με την φιγουρα του σαμαελ!!
παιξανε κανα 15αρι και κομματια.απο τα 3 πρωτα παιξανε bury me an angel,the immortal,diva satanica και μισο το fields of desolation στο τελος!!!τα υπολοιπα κομματια ειναι αυτα που εχουν ποσταριστει σε προηγουμενο ποστ!!κανανε 2 ενκορ,καταχειροκροτουμενοι στα διαλειματα!!
αυτα!και του χρονου να τους ξαναδουμε!!!
παρατηρηση 1) το κοινο φανηκε να γνωριζει κυριως τα 2 τελευταια τους αλμπουμ!!γιατι αργουμε τοσο πολυ να μαθουμε τετοιες μπαντες??
παρατηρηση 2)μερικες μπαντες,δικαιως γινονται γνωστες και μεγαλες!
παρατηρηση 3)μιχαλακη θεε,παρε την παε!!!πωπω,τι κιθαριστας ητανε αυτος?!?!?ο βινι μουρ του μεταλ?!?!?
καληνυχτες παιδες!!!
λιγα λογια κι απο μενα για τη συναυλια…
οπως αναφερθηκε και πιο πριν υπηρχαν τελικα δυο σαπορτ, η πρωτη μπαντα παιζαν κατι σαν metalcore και εμενα προσωπικα με καναν να περασω ευχαριστα την ωρα μου με τα groovy riffs τους, οι kinetic εμενα δεν μου αρεσαν καθολου, αφου επιπροσθετα δεν ειμαι και γενικα οπαδος του ειδους μουσικης που παιζαν.
οσον αφορα τους arch enemy,
να ξεκαθαρισω πρωτα οτι δεν ειμαι οπαδος της μπαντας και γενικως του death metal (με λιγες εξαιρεσεις) και οι λογοι για τους οποιους πηγα στο live ηταν 1. για να κανω παρεα στον αδερφο μου επειτα απο παρακληση του 2. και κυριοτερον για να δω απο κοντα τον μεγαλο guitar hero [SIZE=“4”]michael amott[/SIZE] που τον λατρευω ελεω spiritual beggars. παρ’ολα αυτα πρεπει να παραδεχτω οτι το τελευταιο τους ηταν αρκετα καλο με φοβερα ριφς και σολος αλλα με μειονεκτημα τα φωνητηκα της angela (προσωπικη αποψη).
οσον αφορα το live αυτο καθε αυτο τα δικα μου ματια δυσκολα ξεκολλουσαν απο τον μιχαλακη (ημουν και ακριβως μπροστα του, και στο τελος επιασα και πενα:p ) αλλα γενικως ηταν μια ωραια συναυλια με καλο ηχο (απλα καλο, οχι αψογο ουτε τελειο) αλλα και με πολυ παθος απο τον κοσμο που πραγματικα ειχε μετατρεψει το κλαμπακι, ειδα τις μπροστινες σειρες σε κολαση!
γενικως ηταν μια ωραια βραδια που ειχε αρχισει κοιλας και με την νικη της παναθας:p …
p.s. michael σε παρακαλω βγαλε δισκο και βγες σε περιοδεια με τους beggars (σκεφτομουν να το γραψω και σε πανο για την συναυλια αλλα φοβηθηκα οτι θα με παιρναν με τους κλοτσιες οι ντεθμεταλλαδες )
λιγα λογια κια απο μενα για το live …
πηγα και εγω κατα τις 9 sto gagarin … η πρωτη μπαντα που επαιξε ( που αμα ξερει κανει το ονομα να το πει )
ηταν παρα πολυ καλη και μας ανοιξε τη βραδια με τον καλυτερο τροπο . ηταν ενα κραμα αμερικανιλας Deathcore … αλλα το κοινο ανταποκριθηκε με τον καλυτερο τροπο … προσωπικη γνωμη , τα παιδια γαμησαν !!! ο ηχος τους ηταν παρα πολυ καλος .
μετα απο κανενα τεταρτο βγηκαν οι kinetic … δεν τους ειχα ξαναδει , και ειχα ακουσει καλα λογια γι αυτους … δυστυχως εμενα μου αφησαν κακη εντυπωση για τον ντορο που γηνετε γι αυτους .ο ηχος τους ειδικα στις κιθαρες ηταν πολυ κακος , και τα φωνητικα ηταν εντελως ακυρα . και δεν καταλαβα η κοπελα τι ρολο βαραει .
η ωρα δεν θυμαμε ποσο ειχε παει οταν βγηκαν οι arch … ο μιχαλακης βγηκε πρωτος ενω επαιζε η εισαγωγη με τα φωτα να μας τυφλωνουν και … ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
γενικα η αποδοση ηταν απιστευτη . ο ηχος απλα τελειος . και η αντζελα γκαυλα 8) . δεν περιμενα να ηταν τοσο καλοι . πιστευω τα λεφτα τους τα εβγαλαν και με το παραπανω . δεν ξερω τι να πω … οτι και να πω θα φανει λιγο και υπερβολικο !!!
[SIZE=“6”]ARCH ENEMY ΡΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]
ααα ξεχασα
εγω το μονο παραπονο που ειχα ηταν τα φωνητικα της αντζελας
το χα ξαναπει και σε αλλο ποστ,ειχα δει κατι βιντεο στο youtube και το dvd τους και τα φωνητικα του δισκου δεν τα βγαζει λαιβ!!
αυτα!
Ας πω και εγω καποια λογια για χτες(θα ελεγα χτες αλλα εχασα το μετρο και γυρισα απο θυσειο με τα ποδια!:roll: )
Πηγα κατα τις 7 εκει!Οι Hardcorades Τα σπασαν αγρια με τον Scott Ian στο μπασσο:p (Ιδιος ηταν ο πουστης!)
τρελο Mosh.Στους Kinetic περιμενα καποια αντιδραση απο το κοιν ο αλλα απλα καθοντουσαν και κοιταγανε…(Την γκομενα,Ετσι οπως βγηκε…)Επισης αυτο που πηγαν να κανουν στην μουσικη τους πιστευω δεν το εχουν πετυχει με τον καλυτερο τροπο!
Μετα μπηκαν οι Arch!!!
Ο ηχος στην αρχη ηταν χαλια!Ουτε το Blood On Your Hands δεν αναγνωρισα! αλλα μετα απο 2 κομματια εφτιαξε και εγινε παρα πολυ καλος!οι Αφοι Amott κεντησανε o drummer ηταν απιστευτος και το derum solo του με την ενορχηστρωση εσπερνε!Η Angela σαν σκηνικη παρουσια γαματη οσων αφορα τα φωνητικα ηταν πολυ καλα αλλα καποια σημεια δεν τα εβγαζε η αληθεια ειναι!
Edit:Oi Hardcoreαδες που ανοιξαν ειναι οι Eden Demise(Πρωην Providence)
Δεν τρελάθηκα κιόλας…