Arsenal

Μολις γυρισα απο Emirates.

Εμπειρια.

ανεβασε φοτος!!!

ξερει κανεις σε τι κατασταση ειναι αυτος?

οσο επαιζε στην αρσεναλ μ’αρεζε πολυ αλλα εχει ενα προβλημα με το γκολ

απο τα καλυτερα του παιχνιδια ειναι αυτο απεναντι στην λιβερπουλ με τα 4 γκολ του μπαπτιστα,

το πρωτο γκολ ειναι δικο του ,στο τεταρτο ,το πεμπτο και το εκτο βγαζει την ασσιστ

μάντεψε με ποιανης ομάδας την φανέλα θα σκοράρει μέσα στη έδρα του αστερα:p

Θα ανεβασω σε λιγες μερες που θα τις περασω!
Τι να σας πω ρε παιδια, τετοιες εμπειριες πρεπει αν τις ζησετε εστω και μια φορα στην ζωη σας. Εχω παει και Stamford Bridge αλλα καμμια σχεση. Επομενος μεγαλος στοχος το θεατρο των ονειρων! :smiley:

μεγαλη νικη σημερα
ο αρσαβιν εχει ξαναβρει την φορμα του στα τελευταια 3 παιχνιδια
αλλα ο νασρι θα λειψει πολυ απο την αρσεναλ οσο θα ειναι τραυματιας

τι γινεται ρε φιλε 0-2 στο 3’ ευτυχως προλαβα το δευτερο

[B]edit :[/B] να το και το τριτο

0-4 ρε

και μια εικονα που ξεχασα να βαλω απο το προηγουμενο παιχνιδι

κατοχη 100%

[B]εντιτ 2 :[/B]ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε ντιαμπυ ?

[B]εντιτ 3[/B] τι γινεται ρε 3-4, κανονιστε [COLOR=“White”]μαλακες[/COLOR]

4-4 αυτα γινονται οταν βαζεις τον σκιλασι χωρις λογο,παιρνει κοκκινη ο ντιαμπυ και δινει και ο διαιτητης πεναλτυ με την επαφη

τι παιχτηκε εκει περα ρε?τωρα το ειδα στο live scores,μαλακια μου που δεν το ειδα απο την αρχη.πως καταφεραν να μην κερδισουν αυτο το ματς?

ρε τωρα εβαλε μια γκολαρα ο φαν περσι και το κορακι εδωσε ανυπαρκτο οφσαιντ

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

edit: τουλάχιστον από ομάδες που θέλουν να διεκδικήσουν πρωτάθλημα.

η κοκκινη και καλα τους φρεναρε? απαραδεκτο να μην μπορεις να κρατησεις υπερ σου σκορ με 0-4…
δεν μπορουν τα παλικαρια που λεει και ο αλεφας…

Το αφησα στο 0-4 και το γυρισα στο 3-4 και τελικα…
Τι σκατα ρε πουστη μου!
Ηταν πεναλντυ τα 2 ?
Κολοπαιδι μπαρτον…

Ήταν δεν ήταν τα πέναλτι, όταν είναι 0-4 το σκορ δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Εκτός και αν είναι η Αρσεναλ. Και με τότεναμ τα ίδια δεν έκανε;
Δηλαδή τι σκατά, 1 βήμα μπροστά και 3 πίσω αυτή η ομάδα. Και εκεί που με την εμφάνισή της στο πρώτο ημίχρονο λες, ότι άντε ψάξε τον δεύτερο, η κούπα θα πάει στη μάρκετινγκ γιουνάιτεντ με τα 12 λεπτά (συνολικά) καλής μπάλας.

Κορακι-ξεκορακι, απαραδεκτοι ή οχι, η πικρα ειναι δεδομενη. Οποτε αντε λιγο αν σας την απαλυνω με μερικες φωτος του ναου σας. Αργησα λιγο αλλα τα καταφερα. Απο τον προημιτελικο Καρλιγκ Καπ με την Ιπσουιτς. Εντζοϋ. :slight_smile:

Μιση ωρα πριν την σεντρα

Οι φωτογραφιες ολων των προπονητων της ιστοριας της

:D:D:D:D

Οκ, το 0-4 δε γίνεται 4-4, τραγική Άρσεναλ κτλ αλλά:

Κόκκινη μόνο σε Ντιαμπί, ενώ ή αποβάλλεις και τους δύο ή κανέναν
2 ανύπαρκτα πέναλτυ

Μια από τις χειρότερες αλλοιώσεις αποτελέσματος που έχω δει ποτέ μου.

Αλλά όταν τελειώνει η κωλοφαρδία της Γιουνάιτεντ, αρχίζει η παράγκα της. :smiley:

Εδώ που τα λέμε πάντως, η διαιτησία στα ματς της Αρσεναλ αυτή τη σεζόν είναι σε πολλές περιπτώσεις προκλητική. Και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, παρόλο που το αναλύσαμε ότι δε γίνεται να μην κερδίζεις ματς που είναι 0-4 στο 25’, ο διαιτητής βοήθησε σε αυτό σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Δε λέμε για την κόκκινη στο Ντιαμπί, η οποία προήλθε από μαλακία του παίκτη, αλλά για την συνεχόμενη πρόκληση του μπάρτον. Αλλά στο 0-4 κτλ κτλ, φαίνεται ότι ο διαιτητής άφηνε το σκληρό παιχνίδι της νιουκάστλ. Ειδικά κάτι μαρκαρίσματα σε Αρσάβιν, Γουίλσερ και στον ντιαμπί, ορισμοί κάρτας. Και βέβαια τα πέναλτι, ειδικά το δεύτερο τι να λέμε τώρα. Ούτε καν. Και στο 4-4 ακύρωσε μάλλον καθαρό γκολ του Φαν Πέρσι.

Και όλα αυτά όταν την προηγούμενη αγωνιστική έχει προηγηθεί η Έβερτον με καθαρό οφφσάιντ και 60,000 κόσμο στο emirates να κράζει το διαιτητή έτσι;
Έχει δρόμο ακόμα, η Μαντσεστερ θα χάσει κιάλλους βαθμούς, το ζήτημα είναι να συνεχίσει η Αρσεναλ να δείχνει χαρακτήρα.

Εξακολουθουν να εμφανιζονται οι φωτος?? Γιατι εμενα μου βγαζει “Χ” σημερα… :-k