ρε συ.! πανηγυρίζει???!
…ποπο πριν λίγο ήδα στιγμιότυπα…και έμεινα8O
:):!:
Παίρνουμε Ποντόλσκι λέει.
Για αρχη, απο ποτε εισαι εσυ Αρσεναλ ρε?
Και…Ο Ποντολσκι που παιζει τωρα/σε τι κατασταση ειναι? Αν ειναι ετσι οπως τον θυμαμαι, μας κανει και με το παραπανω!
Για αρχή, σαν να λέμε από πάντα. 8)
Δεν έχω ιδέα ρε για τον Ποντόλσκι. Έχω καιρό ν’ ακούσω να αναφέρεται το όνομά του. Αλλά για 20 μύρια που αν θυμάμαι καλά διάβασα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλή κίνηση.
Στην Κολωνία είναι τώρα απ’ ότι είδα απ’ το '09 (77 συμμ.-30 γκολ) και έρχεται και από τραυματισμό ενός μήνα. Πραγματικά δεν ξέρω αν και κατά πόσο θα δουλέψει αυτή η μεταγραφή.
Παντως, στη φετινη Μπουντεσλιγκα εχει σκοραρει 15 φορες.
Van Persie εσύ superstar! :lol:
Αν οχι νικη για τη Λιβερπουλ θα ηταν τουλαχιστον η ισοπαλια πιο δικαιο αποτελεσμα. Σπουδαια νικη παντως. Ο Gibbs τραγικος. Ο Benayoun λιγος. O Arteta θυμισε τον περσινο τραυματισμο του Καραχερ.
Καλα ρε μεχρι το 87 το ειδα. Εβαλε γκολ η αρσεναλ μετα; Παντως μετα τον τραυματισμο του αρτετα δεν βλεποταν το ματς´ ηταν φυσιολογικο να υπαρχει παγωμαρα στους παικτες
Μονο rosicky!!!
Ας πει καποιος στον walcott οταν κοβει προς τα μεσα να σουταρει ή να δινει πασα εγκαιρως.
Ετσι φανταζομουνα οτι θα παιζαμε και στο πρωτο παιχνιδι οταν ελεγα πως θα περασουμε. Με τον Τσαμπερλειν να κανει παπαδες αντι να παιζει και ο Ραμσευ και ο Ροσιτσκι. Με το που βγηκε ο Τσαμπερλειν και μπηκε ο Σαμακ επεσε πολυ ο ρυθμος και ολη η Αρσεναλ.
*Ειμαι ο μονος που προτιμα να βλεπει Mertesacker με Koscielny center back και Vermaelen αριστερα απλα για να μη παιζει ο Gibbs;
Ειναι τυχαιο οτι απο τοτε που δεν παιζει ο ραμσευ η ομαδα παιζει καλα?
Τον Mertesacker τον φοβαμαι αλλα για τον gibbs συμφωνω οτι θελει αλλαγη.
[B]ΜΟΝΟ ΑΡΣΕΝΑΛ!
ΤΟΣΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ![/B]
αυτος ο Ζερβινιο ρε παιδι μου…
Τα σεβη μου !
Αλλα τα 4 που φαγαν ηταν πολλα…
Κουραστηκαν πολυ προς το τελος και ο Chamakh και Park δεν βοηθησαν καθολου
Μεγαλη ευκαιρια να πλησιασουμε στον ποντο αυριο τα κοκκορια.
ο Ποντολσκι εχει ηδη κλεισει για 13 μυρια πριν λιγες μερες
Δεν μπαινει η μπαλα ρε. Εχουμε χασει απιστευτες ευκαιριες.
[B]edit:[/B] χάσαμε αλλες πέντε
[B]edit 2[/B] ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ!!!
Ειλικρινα, η καριολα δεν εμπαινε ουτε με αιτηση. Λυτρωση ο Vermaelen στο τελος, το αξιζαμε.
-1 απο Τοτεναμ.