Arsenal

Δεν κλάνει μία μπροστά στον μεγάλο Ζιρού.

Δεν πειράζει, αγαπάμε Φαμπιάνσκι και ας μας πόνεσε σήμερα.

Τραγική επιλογή να βγει ο Ζιρού και να παίξει κεντρικός φορ ο Γουόλκοτ. Είναι φανερό πως έχει χάσει την εκρηκτικότητά του και προσπαθεί ο Αρσέν να τον βάλει στην κορυφή, μα ούτε εκεί μπορεί.

δεν το ειδα το ματς αλλα εδω και πολυ καιρο θελω να δω λιγο γουολκοτ και ο βεγκερ τον χρησιμοποιουσε με το ζορι 15 λεπτα. Αν το κανει για την ομαλη επανενταξη λογω των τραυματισμων το καταλαβαινω, αν και παλι φαινεται πολυ αργη. Αντε να παιξει και λιγο βασικος. Στον τελικο θα ειναι πολυ χρησιμος.

Και γω, αλλά τον βάζει σε λάθος θέση. Φώναζε σήμερα το παιχνίδι πως πρέπει να μπει για να παίξει η ομάδα από τα άκρα και τον βάζει σέντερ φορ όπως έκανε και στο τέλος με τη Χαλ.

Ο Τζακ έχει αρκετή όρεξη πάντως, θα βοηθήσει. Και σήμερα ήταν καλός όσο έπαιξε.

Από ένα ημίχρονο κάθε ομάδα, δίκαιο το 1-1. Το γκολ μας τυχερό, όμως είχαμε αρκετές φάσεις πριν και μετά από αυτό στις οποίες ήμασταν άτυχοι. Έκλεισε ουσιαστικά η τρίτη θέση σήμερα.

μονο ενα πραγμα εχω να πω…“ουφ!”

Ασταδιαλα μπηκε η ρουφιανα
τωρα κυπελο και αντε γεια!

Πάτε για σούπερ επιτυχημένη χρονιά σα να λέμε δηλαδή :razz:

κοιτα να μην λεμε μαλακιες σκατα πηγε η χρονια ανεξαρτητα απο το κυπελο

Απλα θελω να το παρουμε για να εχουμε μια πρωτης ταξεως ευκαιρία να σας δείρουμε αρχη αρχη του χρόνου

Anyway respect στην ομαδα σου φετος επαιξε την καλυτερη μπάλα στην ευρώπη και αν η αγγλια δεν ειχε τοσα παιχνιδια στη σεζον μπορουσες και καλυτερα στο CL
Aπο του χρόνου βλέπουμε ( αφου σας δειρουμε στο community shield)

Καλά, εδώ και χρόνια όλο “πρώτης τάξεως ευκαιρίες να μας δείρετε” έχετε :lol:

Αφού πάντα εσύ τις τρως φτωχέ μου γκουνεράκο…

“πάντα”?
όταν λες πάντα?
Η ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου αρχίζει μετά τον Αμπράμοβιτς σωστα?
Φίλε τσέλσι είσαι το θυμάσαι? Ακους εκει παντα…

Δηλαδή μόνο ο πρώτος αξίζει και οι υπόλοιποι να πάνε στον βούρκο έτσι; Πέρυσι δηλαδή που δεν πήρες τίποτα ήταν αποτυχημένη η χρονιά σου; Τι λες ρε παιδί μου, φοβερή (ελληνική) λογική…

Όσο για το “πάντα” που αναφέρεις παρακάτω, μόνο ως αποτυχημένο τρολ μπορώ να το εκλάβω.

ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ :lol:

Εντάξει, παιδιά. Όχι “πάντα”. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ. ΟΚ τώρα; Άντε, βρείτε κάτι και γι’ αυτό :!:

Kingslayer:

1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ήταν αποτυχημένη η χρονιά για μένα πέρυσι (εδώ ούτε καν φέτος δε μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα πετυχημένη), που διεκδίκησα τέσσερις τίτλους και δεν πήρα τίποτα.
    Αν, μάλιστα, ανατρέξεις σε κάτι συζητήσεις εδώ πέρυσι τέτοια εποχή, θα δεις ότι το debate ανάμεσα σε μένα και τους κάθε λογής “απέναντι” ήταν για το αν η χρονιά ήταν καταστροφική/ πλήρως αποτυχημένη/ γελάει ο κόσμος μαζί σου ρε ξεφτίλα Μουρίνιο (οι απέναντι) ή αποτυχημένη αλλά ΟΚ όχι και τόσο τραγικά τα πράγματα μωρέ (εγώ).

2. Επειδή δε θέλω να σας κάνω και υποδείξεις, σας αφήνω πρώτα να τα βρείτε μεταξύ σας για το αν η χρονιά με FA Cup θα είναι επιτυχημένη ή όχι - καθώς απ’ ότι φαίνεται διαφωνείτε. Ελπίζω πάντως (αν μου επιτρέπεις) εν τέλει να συγκλίνετε προς τη δική σου άποψη, ότι δηλαδή “ντάξει μωρέ, καλά είμαστε με Κύπελλο και συμμετοχή στο Champions League”, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι αυτός ο Άγιος Άνθρωπος, ο Θεός να τον έχει καλά, ο Αρσένιος, πέρα απ’ το θεάρεστο έργο που επιτελεί τα τελευταία χρόνια με το να σας μικραίνει καθαρά αγωνιστικά, έχει αρχίσει να πετυχαίνει και κάτι ακόμα πιο αριστουργηματικό, να σας μικραίνει και ευρύτερα ποδοσφαιρικά, ως μέγεθος αν θες, από τη σκοπιά των απαιτήσεων και των προσδοκιών. Και - τα χουμε πει αυτά - Αρσέν χωρίς αμφισβήτηση/να πιάνει ρίζες στον πάγκο της Άρσεναλ -> ένας πραγματικός αντίπαλος λιγότερος για μένα. Αν αντιθέτως συγκλίνετε περισσότερο προς την άποψη του Sixx, ότι δηλαδή δεν είναι επιτυχημένη μια τέτοια χρονιά για σας, αυτό σημαίνει ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, άρα σε βάθος χρόνου πρέπει να είμαι κι εγώ σε μια κάποια εγρήγορση ρε παιδί μου, γιατί αυτοί εδώ οι βάρβαροι (εσείς ντε) μπορεί ένα ωραίο πρωί να ξυπνήσουν, να διώξουν αυτόν τον Άγιο Άνθρωπο και να πρέπει μετά εγώ να μπω σε μπελάδες και να παίζω και μπάλα για να συνεχίσω να σας έχω πελάτες ξέρω γω - αν είναι δυνατόν δηλαδή, τι ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ πράγματα, ΤΙ ΑΠΟΚΟΤΙΕΣ είναι αυτά, με πιάνεις φιλαράκι;

Mα πως ρε;; Περσι η Τσελσι πηρε το πρωταθλημα των ντερμπι. :stuck_out_tongue:

Δεν θα κρίνει το κύπελλο την επιτυχία ή όχι της φετινής χρονιάς. Θα είναι αποτυχία αν το χάσουμε διότι φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Κανείς δεν είχε την απαίτηση να το πάρουμε για δεύτερη σερί χρονιά.

Η χρονιά είναι επιτυχημένη στα πάντα πλην Ευρώπης. Το πρώτο τρίμηνο ήταν απογοητευτικό, όμως (όπως πολλάκις έχω αναφέρει) δείτε με ποιους παίζαμε τότε. Γνωστά αυτά. Η ομάδα φέτος έβγαλε σκληράδα, δεν είχαμε τις περσινές τεσσαροπενταροεξάρες (που πάλι αυτές έγιναν την περίοδο με την μισή ενδεκάδα εκτός) και ολόκληρο το 15 παίζουμε την καλύτερη μπάλα στο νησί. Απλά τα πράγματα.

Κλείνοντας, με το να έχουμε απαιτήσεις, θα αλλάξει κάτι; Μήπως δεν θα πάρουνε τα λεφτά μας; Δείτε την μπάλα της ομάδας σας, κάντε τον χαβαλέ σας και σταματήστε να γράφετε κοινοτυπίες.

Μάγκες να τοποθετηθώ σε κάτι γιατί φοβούμαι ότι η κουβέντα εκτροχιάζεται…
ΔΕΝ υπάρχει ζήτημα να βρούμε τίποτα μεταξύ μας. Ο αδερφός Kingslayer έχει κάτι στο μυαλό του, εγώ έχω κάτι άλλο που καμία σημασία δεν έχει αν είναι το ίδιο ή όχι…ή ο γερο-γράκχος έχει μία άλλη.Δεν υπάρχει θέμα σύγκλησης μεταξύ κανενός

Αράζουμε. Γουστάρουμε το ροκ, την μπαλίτσα, (εμένα μ αρέσει και το ΜΜΑ), και ο καθένας γράφει την μαλακία του και χαιρόμαστε.
Όταν χάνουμε τσούζει, όταν κερδίζουμε χαιρόμαστε και όποιος πάει καλά γουστάρει και χώνει.
Ήρεμα και ωραία.

ΥΓ: Μου αρέσει πολύ να γράφω κοινοτυπίες στα [πλαίσια του χαβαλέ]

Το MMA ε; Ρε συ δε σφυράς μια του Αρσέν να το γυρίσει κατά κει; Θα χει (ακόμα πιο) πολλή πλάκα πιστεύω.

@Kingslayer:
Έεεεετσι σε θέλω! :smiley:
Πήρα την απάντηση που περίμενα και που με εξυπηρετεί, οπότε αποχωρώ ευχαριστημένος. :razz:

@iron_aris:
Σε παρακαλώ φίλος, κάνε στην άκρη να πούμε. Τι πετάγεσαι, που φέτος σου κάνανε πλάκα ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ.
Δηλαδή ντάξει όχι και να χώνεται ο “χαίρομαι μια φορά στα πέντε χρόνια - δηλαδή και πάλι όχι ακριβώς αλλά να…”

Εγω κατι θετικο ειπα ρε, για να μη λενε ο,τι να 'ναι οι κακοπροαιρετοι. :stuck_out_tongue:

Έτσι μπράβο, ΦΡΟΝΙΜΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ.

Βασικά, το ότι πέρυσι σας γλέντησα όλους στα ντέρμπι (εντός ή εκτός εισαγωγικών) ήταν ένας απ’ τους λόγους για τους οποίους δε θεώρησα τη χρονιά και τόσο κακή εν τέλει, άσε που παραλίγο να φτάσω σε άλλον ένα ευρωπαϊκό τελικό (ενώ φέτος εκεί την πάτησα μάλλον badly).
Βέβαια, μπάλα γενικά δεν έπαιξα (ενώ φέτος κάαατι έκανα για κάμποσο καιρό), αλλά κλάην, αυτά είναι για τους γκέη.

Kingslayer, κάτι λάθος έχεις καταλάβει για την Άρσεναλ για να θεωρείς επιτυχημένη τη φετινή χρονιά.

Λοιπόν, δεν ξαναγράφω για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί με την γρουσουζιά σας βλέπω να χάνουμε το κύπελλο και ποιος με σώζει μετά…

Για μένα είναι επιτυχημένη η χρονιά και τους λόγους που το πιστεύω αυτό τους παρέθεσα νωρίτερα. Τώρα, αν κάποιος έχει ως μέτρο σύγκρισης τις χρονιές από το 98-06, προφανώς και θα την θεωρεί αποτυχημένη. Δεν θα τα χαλάσουμε.