…για προπονητή τερματοφυκάκων???:):!:
…μια χαρά…όμορφα αυτά τα βιντεάκια:):!:
Αρσέν, τον Κοσιελνί και τα μάτια σου.
Τελικά τον Τσεχ δεν φαίνεται να τον γλιτώνουμε. Είμαι περίεργος να διαβάσω το σκεπτικό του κόουτς για αυτήν του την επιλογή. :-k
κριμα για τον οσπινα αλλα μιλαμε για αλλη κλαση και αξια
Αναμενουμε πρωτο ματς απεναντι στην Τσελσι
Μακάρι να μην Ήταν μεγάλη κλάση. Είναι σε πτώση τα τελευταία χρόνια και Οσπίνα είναι μόλις 26 και έκανε τρομερή πρώτη χρονιά. Αλήθεια, το παιχνίδι Κολομβία - Αργεντινή το είδατε;
Όπως και να 'χει, αφού είναι παίκτης μας, του ευχόμαστε το καλύτερο και οι αμφιβολίες μου να πάνε περίπατο.
Απαιτώ τοποθέτηση Γράκχου επί του θέματος. 8)
Ε, ντάξει, ο Τσεχ ακολούθησε μια πορεία εντελώς συνηθισμένη για πολλούς μεγάλους παίκτες: έδειξε από μικρός το ταλέντο του, έφτιαξε όνομα, έκανε μετά το μεγάλο βήμα με τη μεταγραφή του σε μεγάλη ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ομάδα, εκεί δοξάστηκε, πήρε τα πάντα κτλ., και όταν πέρασαν τα χρόνια και έχασε τη θέση του, ήρθε η ώρα να μεταπηδήσει σε έναν μικρότερου βεληνεκούς σύλλογο, με λιγότερη πίεση, λιγότερο ανταγωνισμό, μικρότερες προσδοκίες και πάει λέγοντας, έτσι ώστε να τελειώσει την καριέρα του ( με αξιοπρέπεια.
Συμβαίνει σε όλους σχεδόν τους μεγάλους παίκτες, δεν είναι κάτι περίεργο.
[SPOILER]Τα ήθελε ο κώλος σου βρωμογκούνερε :!:[/SPOILER]
Διακρίνω μία πίκρα στα λόγια σου, γέροντα. Πάντως, αν εξαιρέσεις τις όποιες “σάλτσες” που έχεις βάλει, δεν απέχουν από την πραγματικότητα αυτά που λες.
Αυτά που διαβάζω για 30 χαρτιά και Βιδάλ, πόση αλήθεια κρύβουν; Μήπως έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα και γι’ αυτό το ποσό είναι σχετικά χαμηλό;
Ε κάτι ξέρετε εσείς από πίκρες, λούζερς.
Και το άλλο που λες σωστό είναι. Αν εξαιρέσεις κάποιες υπερβολές, όπως ότι τον πήρανε τα χρόνια τον Τσεχ, όντως δεν έγραψα κάτι με το οποίο θα τολμούσε να διαφωνήσει ένας γκούνερος. Και η αναγνώριση αυτή είναι ένα θετικό βήμα.
Πέρα απ’ την πλάκα, εννοείται ότι με πόνεσε αυτή η ιστορία. Αλλά ο Τσεχ θα το μετανιώσει που διάλεξε να πάει στα σιχάματα. Αν ξαναπάρει τίτλο μέχρι το τέλος της καριέρας του εμένα να με χέσει. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στα ματς με την Τσέλσι θα τα τρώει με το τσουβάλι και δε θα μπορεί να πει και τίποτα.
Στις 2 Αυγούστου μην είσαι για μπανάκι. Έχει να πέσει χέσιμο, θα είναι όλο δικό σου! :roll:
Κοίτα, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ μας. Αν εσύ πάρεις το Community Shield θα χύσεις μπάμιες, θα νιώσεις σα να πήρες το Champions League - και δε θα χεις και πολύ άδικο, γιατί την Τσέλσι ούτε που θυμάσαι πότε την κέρδισες τελευταία φορά. Αν το πάρω εγώ το Community Shield (που είναι και το πιο πιθανό, γιατί είχα, έχω και θα έχω καλύτερη ομάδα), απλά θα τεντωθώ και θα πω “καλό ζεσταματάκι” - ενώ αν γίνει κάνα απρόοπτο και το χάσω, θα σηκώσω τους ώμους μου σε φάση “oh well” και θα προετοιμαστώ για τις νίκες που έχουν πραγματική σημασία, αργότερα μες στη σεζόν.
Μπααααα, δε νομίζω να χαρώ τόσο όσο λες, το πήρα πέρυσι εξάλλου με τρίμπαλο στη Σίτι. Πρέπει να σας νικήσουμε όμως για να φύγει επιτέλους η ρετσινιά από τον Αρσέν που δεν έχει νίκη απέναντι στον τύπο. Και σε οικογενειακό διπλό που λένε. Η τελευταία μας νίκη είναι εκείνο το επικό 5-3 στην έδρα σας; Θυμάμαι καλά;
Αυτές είναι στο CL και με τον Ζοσέ δεν τις έχεις κάνει ποτέ. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Ζοσέ πρέπει να είναι underdog για να πάρει το CL, οπότε μη το περιμένεις ούτε φέτος.
Δωράκι για τον Γράκχο ώστε να προετοιμαστεί ψυχολογικά γι’ αυτά που έρχονται μέσα στη χρονιά :!:
Το παιχνίδι δεν το είδα αλλά είδα τις αποκρούσεις του ναι. Ο Οσπίνα είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ο Τσεχ όμως είναι μεγάλος. Η απόκτηση του θα έχει αντίκτυπα σαν και του Οζιλ. Ψυχολογία και σιγουριά στην άμυνα. Μπορεί να γίνει και ο Οσπίνα κάποια στιγμή μεγάλος τερματοφύλακας αλλά ο Τσεχ είναι ήδη και στα 33 του έχει αρκετά χρόνια ακόμα. Ο Buffon είναι 37 και ο Van der Sar ήταν 40.
ε όχι και σιχάματα
σε αυτο το 3-5 ο Τσεχ δεν ηταν και πολυ καλος (βλ. γκολ santos και van persie)
Καλά θυμάσαι. Η τελευταία σου νίκη με μένα ήταν τέσσερα (πλην κάτι) χρόνια πριν, όταν είχα στον πάγκο τον χειρότερο μάνατζερ που μπορώ να θυμηθώ στα 17 χρόνια που βλέπω αυτή την ομάδα (σας ευχαριστούμε κιόλας για κείνη την πεντάρα, γιατί συνέβαλε καθοριστικά ώστε εκείνος ο βλάκας να πάρει τον πούλο λίγο καιρό αργότερα), μέσα στη σεζόν που πήρα το Champions League, ξέρεις ποιο ε; Εκείνο το κύπελλο με τα μεγάλα αυτιά; Αυτό που δεν έχεις; Α γειά σου.
Κατά τ’ άλλα, κάθε χρόνο λίγο πριν το ξεκίνημα της σεζόν αρχίζεις τα μεγάλα λόγια, και α ου, θα κάνουμε, θα δείξουμε κτλ., και κάθε χρόνο εγώ σου λέω πρόσεχε γκουνεράκο, μην ξανοίγεσαι, θα προσγειωθείς ανώμαλα, και παρ’ όλα αυτά κάθε χρόνο εσύ [B][I][U]δεν.θες.να.με.ακούσεις.[/U][/I][/B] Οκέεεεει. Εγώ εσένα προσπαθώ να σε βοηθήσω. Κανένα πρόβλημα όμως. Έχει και περισσότερη πλάκα έτσι. Εντάξει, για σένα ίσως όχι. Αλλά δεν μπορούμε να περνάμε κι οι δυο καλά.
Τόση ώρα δείχνει Άρσεναλ - Λυών στον οτέ και χαμπάρι δεν έχω πάρει. Έχασα 4 γκολ ήδη!
Ο Σέζνι μάλλον κλείνει δανεικός στη Ρόμα (το είπε ο Βενγκέρ και δεν βρίσκεται στην αποστολή σήμερα), συνεπώς ευτυχώς ο Οσπίνα θα παραμείνει.
…αυτός ο ΟΤΕ…όλα τα πήρε πια[-X
:):!:
Και Τσουλ Λου και Γιουρόπα για τα επόμενα 3 χρόνια. Επιτέλους, θα βλέπω την Άρσεναλ στην Ευρώπη σαν άνθρωπος.
Τον αγώνα με την Τσέλσι την άλλη Κυριακή δε νομίζω να τον δείξουν πάντως.
Γκολάρα διάολε!