Atmospheric Night (Aπο Μy Dying Bride σε Ulver και απο Τherion σε Ved Buens Ende)

ε, ειναι το πιο πιασαρικο κομματι απ το πρωτο τους (το οποιο ειναι και το καλυτερο πλακα πλακα)

Δε λες τπτ!

ναι αλλά το Songs For The Withering έχει μέσα το Transfixion…

ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ

Μόλις με ψησες! Θα περάσω σίγουρα!8)

Μάλλον θα ρθω από νωρίς γιατί τελειώνω σχολή 9 οπότε πάω κάτι να μασαμπουκώσω και έρχομαι.

Εχθές έσκασα μύτη στις 23.00 αλλά δεν κάτσαμε και πολύ, περίπου μια ώρα και λίγο παραπάνω…
Ξενερώσαμε λίγο σε αυτή την ώρα, καθώς δεν μας άρεσαν εκτός από 1-2 τραγούδια μόνο…
Βέβαια όταν φύγαμε άρχισε να χώνει τα καλά, αλλά έπρεπε να την κάνουμε…
Την άλλη φορά πάντως!

ΑΑ επίσης είχε περισσότερο κόσμο από την προηγούμενη φορά, και αυτό καλό είναι μόνο!

Now playing: Before The Dawn - Vengeance
via FoxyTunes

και μεις σκασαμε μυτη τελικα

βεβαια μπορω να πω πως την αλλη φορα περασαμε πιο ωραια

λιγο οι μεγαλες διαρκειες ορισμενων κομματιων

λιγο το μπλακ στην αρχη (ειπαμε atmosferic night - οι immortal που κολλανε???)

λιγο καποια oldschool κομματια

ητανε καπως περιεργη η κατασταση
τουλαχιστον για τα γουστα μου

anyway
till next time

Αυτό ξέχασα να πω και εγώ.Μέχρι την ώρα που έφυγα έπαιζαν μπλακές και αυτό είπε ακριβώς η κοπέλα μου “ειπαμε atmosferic night”…

Τέσπα την επόμενη φορά…

Πολύ μπλακ…εγώ έφυγα κατά τις 3, δεν άκουσα therion, in the woods, moonspell, paradise lost και αρκετά άλλα που περίμενα, αλλά κάτι anathema από pentecost και arcturus - alone με έφτιαξαν…α και το 15 κομμάτι από το ιστορικό cd του hammer με τα ατμοσφαιρικά (που δεν θυμάμαιι ποιοι είναι :p)…

καταρχήν ευχαριστώ που ήρθατε.

α) συνήθως τα κομμάτια σε αυτή την φάση αγγίζουν+πολλές φορές ξεπερνούν τα 7 λεπτά.
β)αν το mountains of might δεν θεωρείται ατμοσφαιρικό…
γ)είπα να ξεκινήσω με λίγο μελωδικό,avant-garde black μέχρι να μαζευτεί λίγο κόσμος.αν πήγαινα με doom απο τις 10 μέχρι τις 4 θα ψοφάγαμε.

doom night ελεγε ρε παιδια. Νταξει εβαλε μεχρι τις 12 μπλακ μεταλ μεχρι να μαζευτει και ο κοσμος υποθέτω, εμενα μ αρεσε, αλλά απ οτι καταλαβαινω εχει να κανει με τα γουστα του καθενος.

αποκλείεται να έφυγες στις 3+να μην άκουσες in the woods (weeping willow) paradise lost (remembrance) (true belief).therion+moonspell όντως δεν έπαιξαν, αλλά όποιος ήθελε μπορούσε να μου ζητήσει.

To Μountains Of Might ειναι επικο ρε 8)

οτι+να είναι,γ**εί.

Ωραια ητανε. Εσκασα μυτη αργα βεβαια, κατα τις μιαμιση. Εβαλε κιε Gods to the Godless, αμε. Και το In the Woods απλα: \m/

Until next time

Μα γιατί να βαρέσουμε ενέσεις:-s εγώ ήθελα να πάρω τη δόση μου :-s…τέσπα δυστυχώς δε με κάλυψε το event…βέβαια κάτσαμε λίγη ώρα, αλλά όταν φύγαμε άρχισε να χώνει τα καλά…πρίν ήταν όλο blackιές, κ εντάξει μου αρέσουν κάποια αλλά δε μπορώ να ακούω συνέχεια…άσε που η αφίσα έγραφε με τεράστια γράμματα: DOOM…η προηγούμενη φορά ήταν απείρως καλύτερη για μένα κ ελπίζω την επόμενη φορά να χώσει πολύ περισσότερο death-doom…

Καταρχήν είναι όλα θέμα γούστου και επίσης δεν νομίζω ότι είναι δυνατό κάποιος να μπορέσει να ικανοποιήσει 50 διαφορετικά γούστα σε τόσο λίγη ώρα. Αν νομίζατε ότι σας αδικήσανε, τα λεφτά σας πίσω 8)

Παιδιά ευχαριστώ!
Όλα τα μνμ λαμβάνονται σοβαρά υπόψην,έτσι την επόμενη φορά θα ξέρω που να κινηθώ.
στην επόμενη αργία θα κανονίσουμε μια βραδιά αποκλειστικά doom/death-funeral κτλ.

Τετοια λεγε μας. Unholy, Skepticism, Funeral και ζωη χαρισαμενη.

α)ναι βρε απλα πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια λιγο με τις διαρκειες - επισης κερδιζεις χρονο με το να βαζεις μικροτερα σε διαρκεια κομματια πχ αντι το return of the beautiful βαζεις ενα fever sea :slight_smile:
β)ατμοσφαιρικα μπορουν να θεωρηθουν πολλα πραγματα - απο το remember tommorow μεχρι ολα τα γκρουπς του post rock/metal - αυτο ομως δεν τα κανει της ιδιας συνομοταξιας με τον ηχο που μαζευτηκαμε να ακουσουμε χθες
γ)ειδες ομως που υπηρχαν πραγματα που δεν ακουστηκανε

anyway
next time θα σε ζαλισουμε στις παραγγελιες :p:p:p

Mπορεί να έφυγα και 3 παρά…:stuck_out_tongue: Το weeping willow ήξερα ότι θα έπαιζε (τους ζήτησε ο αδερφός μου :D) αλλά φαίνεται μέτα μπήκαν τα πιο ατμοσφαιρικά. Anyway καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να χωρέσουν όλα αυτά τα συγκροτήματα, αν παίζουν πολλά διαφορετικά δεν ικανοποιούνται όλοι, αν πάλι παίζεις μόνο ένα είδος κάποιοι θα βαρεθούν…:wink:

Πάμε πάλι [SIZE=“6”]ΤΡΙΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 [/SIZE] στο γνωστό μέρος,Undergound Metal Club.