ποσο ακυρος εισαι?εδω για avntasia δεν μιλαμε???η μηπως κανω λαθος??
Δεν ξέρω τι λες αλλά πιστεύω ότι άνετα το Wicked Symphony είναι στα 5 καλύτερα της χρονιάς μαζί με τα καινούργια απο Overkill και Orhaned Land μέχρι στιγμής και όχι του μήνα…
Για να το λες κατι θα ξερεις…Αλλωστε κανει μπαμ απο το πρωτο ακουσμα οτι ειναι ενας μουσικα αδιαφορος δισκος με απαισιες ερμηνειες μετριων συνθεσεων…
Στο nuclear blast shop που ρωτησα χθες μου παν οτι ηρθε,εξαντληθηκε-σε πρωτη φαση- και θα φερουν απο Δευτερα.
(τα ξεχωριστα τα ειχαν κανονικα)
Το ‘‘Death is just a feeling’’ στο οποιο τραγουδαει ο Johnαρας ειναι για πολλα προσκυνηματα !!!
τα αλμπουμ ειναι ΦΟΒΕΡΑ!!!
τελικα ειναι απιστευτα και τα 2 με κομματαρες και οσο πανε μου αρεσουν περισσοτερο…!!!
οι ερμηνειες ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ.!!!
κλασσική περίπτωση βλάβης σε παραγγελίες από την εταιρεία, που κάποιο άλλο (συνήθως αυτό που σε ενδιαφέρει λιγότερο) παίρνει παράταση κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να καθυστερεί όλη την παραγγελία.
Πολυ εμπνευση ρε παιδια ο τυπος…πολυ εμπνευση…
Εγω κλεινω πιο πολυ στο wicked symphony,μου εκανε πιο πολυ κλικ και αυτο παιζει πιο συχνα…
…κριμα ομως,γιατι μετα το metal opera part II μπαλαντα σαν το in quest for δεν ξαναφραφτηκε απο δαυτους… :-s
Εχω ακουσει μονο σκορπια κομματια και καποια ειναι πολυ καλα… Οταν ακουσω και τα 2 αλμπουμ ολοκληρα θα πω την γνωμη μου…
Αγαπάμε Tobias γιατί τόσες φορές έχει αποδείξει ότι είναι μουσικός με όλη τη σημασία της λέξης και συνεχίζει να το κάνει με κάθε καινούργια δουλειά που κυκλοφορεί. Έχουμε 2 album τα οποία είναι πολύ καλά, με δυνατές μελωδίες, δυνατά κομμάτια και φυσικά το ατού, με καταπληκτικούς καλλιτέχνες στα φωνητικά.
Συμφωνώ πως έδωσε βαρύτητα στη φωνή, στα 2 albums o Tobias, λόγο των πολλών καλλιτεχνών που συμμετείχαν,αλλά δεν μας πειράζει πολύ, το αποτέλεσμα είναι που μετράει.
Υπάρχουν μερικά fillers μέσα, αλλά για μένα είναι 3-4 και στα 2 albums, οπότε δεν είναι και μεγάλο ποσοστό. Τα υπόλοιπα όπως είναι από πολύ καλά μέχρι άριστα όπως τα Stargazer, Rat Race, Death is Just A Feeling, Symphony of Life, Promised Land, The Wicked Symphony, Wastelands, Scales of Justice είναι μερικά από αυτά.
Γενικά δεν φτάνει σε καμιά περίπτωση τις 2 όπερες, αλλά είναι 2 αξιόλογα albums, είναι ακόμα θετικό στοιχεία, στο όνομα που ακούει Avantasia. Ελπίζω να τους δούμε κάποτε,
πολύ καλά και τα 2 άλμπουμ, ειδικά το angel of babylon κατά τη γνώμη μου… Sammet είναι αυτός ό,τι και να βγάλει τα σπάει (πλήν του τελευταίου edguy που δεν μου έκανε κλικ)
Καλησπερίζω την όμορφη παρέα σας. Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα και εγώ να πω την άποψή μου, άν και όχι τόσο γνώστης της metal σκηνής, αφού απαριθμώ περίπου…μερικούς μήνες απο το πρώτο άλμπουμ που άκουσα.
Τα λίγα συγκροτήματα που έχω ακούσει (αρκετές ώρες όμως) και μου άρεσαν ώστε να θελήσω να ασχοληθώ με τη metal, ήταν οι blind guardian, kamelot, nightwish, ολίγον τι manowar, και avantasia εξ ου και ο λόγος.
Είχα πάει τις προάλλες σε ένα κατάστημα, και ο πωλητής μου το πρότεινε με τα χίλια! (απίστευτα άλμπουμ και τα συναφή…)…ρε παιδιά με το συμπάθειο…μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που χάλασα τόσα λεφτά. Πέρα απο το “Wicked Symphony” και το “Death is Just a Feeling”, κομματάρες με την έννοια του όρου, άλλες δεν βρήκα. Δεν είπα πως όλα τα άλλα είναι σκουπίδια, αλλά κατ εμέ δεν αποτελούν επ ουδενοί “φοβερές” συνθέσεις. Απορώ πχ πως σε κάποια fora/reviewers εκθιάζουν το “Stargazers” πως το θεωρούν κομματάρα…το έχω ακούσει τόσες φορές…είναι τόσο μονότονο…Και με τον τραγουδιστή των Scorpions ok χαριτωμένο αλλά σε καμια περίπτωση κανα “τρελό” κομμάτι.
Όλα αυτά κατα την ταπεινή μου άποψη (βεβαίως βεβαίως).
ΥΓ: Έχω παραγγείλει και τα “Metal Opera” αλλά αυτά πιστεύω πως είναι φοβερά άλμπουμ απο το λίγο που τα έχω ακούσει.
Μετα απο πολλες ακροασεις κατεληξα στο συμπερασμα οτι και τα 2 albums ειναι ΤΕΛΕΙΑ !!!
Τοσο το Angel Of Babylon οσο και το The Wicked Symphony εχουν 8/11 φοβερα τραγουδια !!!
Angel Of Babylon
Top-3 songs : Stargazers, Death Is Just A Feeling, Promised Land.
Επισης μετρανε πολυ και τα : Rat Race, Down In The Dark, Symphony Of Life, Alone I Remember, Blowing Out The Flame.
The Wicked Symphony
Top-3 songs : Dying For An Angel, Wastelands, States Of Matter.
Επισης μετρανε πολυ και τα : Scales Of Justice, Crestfallen, Forever is a Long time, The Edge, The Wicked Symphony.
Δεν ξέρω αλλά μετά απο τόσες ακροάσεις ίσως ψήφιζα το Wastelands κομμάτι της χρονιάς στον χώρο του power… Μου θυμίζει παλιές εποχές :drunk:
AVANTASIA will be out on tour in December 2010 and is the first headliner of Wacken Open Air Festival 2011 confirmed. AVANTASIA will play a best-of set.
Tobias Sammet wrote in his official site:
[I]
"There has always been the desire to touring again, but of course there is always a risk. It requires a huge amount of time and energy, there are no figures based on experience, because I don’t anybody who has taken an allstar Metal Opera on the road to play indoor venues. The stage production is abnormally expensive and you must not forget the many people who are involved and who come from different parts of the world. It requires a good timing. At some point we sat together and checked if and how we could possibly do it once again and we soon found out, that December 2010 would be the right period to do a real tour. I admit that four weeks are not really a long time frame, but it’s better to do a short tour than no tour at all. And if we hadn’t taken that chance, it would have never happened because we will come with a lot of musicians and vocalists and it’s a nightmare to mind all our individual schedules with our main bands.
It was great to play Wacken or Sweden Rock Festival but playing a festival you only have so much time. You play ten songs and people have a party and everybody’s got fun. But doing our own tour we can really create an atmosphere, we can play a lot longer and take people on a journey through the history of Avantasia. We can actually take people to the world of Avantasia itself. Fans can expect a bombastic concert experience. Many so called ‘Metal Operas’ have been released on albums recently, but Avantasia will bring it on stage and take fans around the globe with them.
You can’t compare a normal band to what we are going to do. If all your favourite singers appear on one stage at the same night to take you on a musical journey, then this isn’t just great, it’s über-great!"
[/I]
Michael Kiske said in 2008 about touring with AVANTASIA:
Tobias offered me a lot of money to play on these shows with AVANTASIA, money I really need, but after 15 years without touring I’m not prepared to join in a metal tour. I have no problems singing on Tobias’s albums, but I have to be careful with the way I return to the stage. It was really difficult to reject Tobias’ offer, cause it was a very good offer… if I started to play with my own stuff then it would be different, perhaps I haven’t a problem to make it.
Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα όμως για τον Kiske… Να πω την αλήθεια δεν απολάμβανα τα μέρη του να τα τραγουδάει ο Matos όπως πιστεύω θα σύμβαινε και στην αντίθετη περίπτωση. Νομίζω ότι αυτό το touring θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία… Περιμένω νεότερα…