ααα τέλος πάντων,αρκεί που την βλέπουμε τώρα8)όλα τα άλλα δεν μετράνε8)8)
Now playing: Empyrium - Fossegrim
via FoxyTunes
ααα τέλος πάντων,αρκεί που την βλέπουμε τώρα8)όλα τα άλλα δεν μετράνε8)8)
Now playing: Empyrium - Fossegrim
via FoxyTunes
Nεαρε μου τους ξαναθυμηθηκαμε με το American Idiot, που ειναι και το καλυτερο τους αλμπουμ κατα την γνωμη μου:D
Αλλα εδω μιλαμε για Avril:p… ωραιο κοριτσακι ενταξει, απο μουσικη μετρια πραγματα αλλα μονο και μονο το γεγονος οτι εστω υποτυπωδως ροκαρει την κανει σαφως προτιμοτερη απο αλλες κοπελουδες τις ηλικιας της που το μονο προσον που εχουν ειναι “a nice pair of tits, a great ass and a beautiful face” και απο φωνη τπτ…
σιγουρα μουδικη για γυμνασιοπαιδα/γυμνασιοκοριτσα, αλλα απο την αλλη προτιμεοτερο να ακουν αβριλ ( ή και μοραλ :lol::lol:) απο το να ακουν βαδνηδες και βισηδες.
γιατί? δεν έχει ποιότητα ο στίχος της Βίσση
“Απόψε να πας μπορείς,
με τις τσούλες όλης της Γης”
??? Πήγαινε άκου τους παλιό Κουτσούς Μαύρους Φοίνικες σου και άσε εμάς να ακούμε τη μουσική του επαναστάτη Καρβέλα και ΣΙΑ![-X[-X[-X
απ’οτι βλεπω ομως τον ξερεις τον στιχο… :-k
κατι τρεχει εδω περα…[-X
διόρθωση από ίντερνετ :
Μπορείς απόψε να βγεις
με όλες τις τσούλες της Γης
Συγγνώμη για την παραπληροφόρηση :oops:
Πάνω που θα στο λεγα
ειστε ολοι ντιντιδες εδω μεσα μου φαινεται… :lol::lol:
E οχι και unknown artist ο Ξυλουρης!
Η Αβριλ ξεπουληθηκε.
και ο Λεμπέσης:!::!:αφού λέτε ότι να ναι:D
ον τοπικ:έβγαλε ένα τραγουδάκι που δεν ξέρω πως το καλό το ακούνε και πήραν δυστυχώς τα μυαλά της αέρα.[-X
Now playing: Cavalera Conspiracy - Terrorize
via FoxyTunes
η κοπελα ειναι ελεος!!!την ακουει η αδερφη μου κ απορω τι της αρεσει???
ηλιθιο,μυξιαρικο,αταλαντο,ψωνισμενο αμερικανακι:evil: να ψοφησει
Καλα ντε,οχι κι ετσι.
οκ παιρνω πισω το τελευταιο(να μη ψοφησει) επειδη ειμαι καλος ανθρωπος…και πολυ της ειναι
i’d tap that…κι ας μου τραγουδαγε το κομπληκεητεντ
Γαμάτη η Avril, ειδικά τώρα που μεγάλοσε είναι ψιλοθεά Τα κομμάτια τα παλιά όμως ήταν καλύτερα, τώρα χάλασε λίγο
αυτό. Παλιά είχε πιο όμορφα τραγουδάκια.
Είναι κολασμένη όμως η ρουφιάνα! 8)
ρε απλυτε μαλλια, δυσκολευομαι να σε φαντασω να ακους αβριλο, οσο χρονων και νασουν.
Θα μου πεις εχεις βινυλιο υπογεγραμμενο απο Παπαστρουμφ, αλλα και παλι
Θεαααααα!! Τα σπαει κανονικα…Βαζει κατω πολλα χαζα ροκ συγκροτηματα και στις αρχες ηταν πανκ με ολη την εννοια της λεξης…
Περιμενω εξαγριωμενο πληθος εξω απο το σπιτι μου…:p:p:p:p…