Ayreon - 01011001

βασικά παρόλο πυ θέλω να το κατεβάσω να το ακούσω και όλοι λέτε τα καλύτερα θα περιμένω μέχρι να βγει να το πάρω σε αυθεντικό να ευχαριστηθώ την ποιότητα στο ήχο γιατί πάλι θα έχει κάνει τρελές ενορχηστρώσεις…

το κατεβασα τουτο δω,ακουσα 3 - μετρημενες!:stuck_out_tongue: - νοτες κ μετα το εκλεισα! διοτι πολυ απλα καταλαβα οτι προκειται για δισκαααρα,την οποια κ θελω να την απολαυσω με ολο το πακετακι…στιχους,εξωφυλλο,κλπ…
το ριφακι του πρωτου κομματιου μ χει μεινει ακομα στα αυτια!8) :smiley:

Με ενα μικρο performance Web of Lies

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Όταν ο ψηλός αποφασίσει να βγάλει Ayreon δίσκο, το αποτέλεσμα δεν έχει παρά να χαρακτηριστεί αριστούργημα.

Λοιπον στο spoiler ακολουθουν 2 photos της Limited συσκευασιας…
Περιττο να πω ειναι οτι κωλομετραει…βεβαια 30ε ειναι αυτα…να πω οτι το Booklet σε αυτη την εκδοση ειναι 40σελιδων αν δεν κανω λαθος…οποτε θα πεσει διαβασμα!!

Τα cd ειναι 2,εχουν κανει μια ωραια μαγκια και μαγκωνει το ενα κατω απο το αλλο!

[SPOILER]

[/SPOILER]

Πηρα κι εγω την limited…KAΒΛΑ!!! Χαλαλι το 30αρι!

το limited ομως εχει dvd bonus???Ειναι παρα πολυ σημαντικο…απαντηστε γρηγορα!!!

Φυσικα!

Υπαρχει easter egg στο dvd. Δειτε τα Behind the Scenes και οταν σας παει στο κυριο menu να πατε με τον κερσορα πανω και θα σας εμφανισει ενα πρασινο κυκλακι
ειναι τα μηνυματα που εφτιαξαν οι τραγουδιστες για το release party

πολυ καλος δισκος κ τουτος δω αλλα πασχει απο πολλα πραγματα…πρωτον που ειναι οι κιθαρες??ελεος δλδ ο ψηλος μ φαινεται καθεται κ τα ξυνει…δε λεω ωραια γραφει το παιδι αλλα σχεδον σε ολα τα τραγουδια βρισκει κανεις samples,κομπιουτεριστικες λαλακιες…κανοντας το συνολο απο βαρετο ως χαζο…
το age of shadows(we are forever) ειναι ισως το καλυτερο σημειο του δισκου…
εχει ομως κ κατι θεικες φολες ρε φουστη μ που αναρωτιεσαι ωρες ωρες τι σκατα σκεφτοτανε οταν τις εγραφε…
ας πουμε το connect the dots τι χαζοακυρο κομματι που ειναι…γιατι το comatose?ασχολιαστο…
προσωπικα περιμενα πως κ πως τον Jonas Renske σε ολα τα κομματια…δεν παιζεται ο τυπος…

εμ το τυπάκι εκτος απο κακός μεταλλάς είναι και λιιιιιιγο χίππης ?
αυτό εξηγεί πολλά.

κακος μεταλλας = καλος μουσικος! :stuck_out_tongue:

Επισης, το οτι καποιοι περιμενουν καθε δισκος να εχει κιθαρες ειναι δικο τους προβλημα…

Σωστά… ντουέτο με Jorn και Anneke απλά ασχολίαστο.

Ο δίσκος είναι μπόμπα εν ολίγοις, αν και σε ψιλοπαρόμοιο μοτίβο με το “Human Equation”.

γουά οι συλλογισμοί σουν κρισπι, ακυρώνουν όλα τα πριστ και όλα τα μαίνταν. και δεν μπορείς να τους πεις ακριβώς κακούς μουσικούς.

Μονο που δεν το ελεγα σοβαρα. :slight_smile:
Αλλα με το “κακος μεταλλας” που εγραψες πως να το σχολιασω? Οταν εχει γραψει ενα Into The Electric Castle η ενα Universal Migrator pt. II…

Στ’ @@ μου αν έχει κιθάρες, μπαλαλάικες ή samples (τζιιιιιζζ, δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτήν τη λέξη)

Αφού είναι τόσο εύκολο να γράφεις τέτοια, πειτε μου καμιά εικοσαριά άλλα παρόμοιας ποιότητας groups με τόσο χάλια κιθαριστική δουλειά και ηλεκτρονικές λαλακίες να γουστάρω κι εγώ ο κακομοίρης. :stuck_out_tongue:

στα δοκιμαστικά του 2008 για τους 2 πρώτους μήνες έχει φύγει μπροστά…
α ρε Arjen, το έχεις παλικάρι μου…

Comatose και Beneath The Waves τα απόλυτα έπη.

Aπο προχθες που το εχω και οριτζιναλ επιτελους το χω λιωσει.Ειναι ΘΕΙΚΟ.Για αλλη μια φορα ο ψηλεας καταφερε να κανει εναν πολυ ομορφο δισκο.

Υ.Γ.:Στο βινυλιο ακουγεται ακομα καλυτερα.Φετιχ…αχ…:stuck_out_tongue:

δισκάρα. μόνο αυτό. έχω 2 βδομάδες που τον ακούω και δε μπορώ να σταματήσω. και όταν σταματάω, το ακούω μέσα στο κεφάλι μου! …0…1…0…1…1…:?

χαχα. Matrix! :slight_smile: