Πω ρε, πρέπει να κατεβάσω και τα υπόλοιπα 10 επεισόδια από την παλιά σειρά για να είμαι έτοιμος!
Για να είμαι ειλικρινής το φόβαμαι λίγο…κάτι παρόμοιο είχει γίνει και με τα τρανσφόρμερς και ήταν μεγάλη αποτυχία…
[SPOILER]http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers_Animated[/SPOILER]
Εντιτ…μιας και ξεθάψαμε το φόρουμ…ξέρει κανένας
ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ VOLTUS 5 ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΑ;;;;;
πάντως ελπιζω μαζί με το “πιο σκοτεινή” να ερθουν και πιο περίπλοκες λύσεις στα προβλήματα που θα έχουν τα “γατιά”…
γιατί σε πολλές φάσεις ήταν “ήρθε το τέλος μας…αλλά η τσιταρα τρέχει περισσότερο απο όλους…οπότε σωθήκαμε…:p”
*πάω να ξεθάψω τα αντιγραμμενα dvd μου…
** XOOOOO
http://splashpage.mtv.com/2010/06/02/new-thundercats-series-in-2011-first-image-and-poster/
For the project, WBA will collaborate with noted [B]Japanese animation Studio4°C (?The Animatrix,? ?Gotham Knights?), who will update the characters’ look for the series.[/B]
+θα ειναι απο Warner Brothers
ειδικα για τ Studio4C εχω την καλυτερη γνωμη…αρκει βεβαια ο κοσμος να μην γιουχαρει το στυλιστικο, που αναμενομενα θα ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτο του '80…δλδ ενα google στο concept art της σειρας δινει αυτο:
εμενα κλαιν και ναναι ετσι, εφοσων θελουν να γινει πιο σκοτεινο και ενηλικο…hope μονο-και ας κραξουν οι λοιποι- να μην εχει Σνιαρφ:p
ω θεε μου… by Kostetsios…
Mε απογοήτευσε λίγο η εικόνα που πόσταρε ο Lupin αλλά ελπίζω να μην είναι μαλακία τα καινούρια
Εγω μενω προσκολλημενος στα παλια.Ουτε ο νεος ΗΕ-ΜΑΝ μου αρεσε,ουτε οι νεοι Transformers.Mου τη δινουν στα νευρα!
μια απο τα ιδια με τον αποπανωνε:roll:
Ε, το στυλιστικό είναι ανάλογο της εποχής μας και του στυλ που επικρατεί. Σκοτεινό, χωρίς πολλά χρώματα, “σοβαρό”, κλπ. Έχει κάτι απο Final Fantasy. Δε νομίζω να περιμέναμε σύγχρονο Λάιονο με αυτά τα έντονα μπλε και κόκκινα χρώματα (χαρακτηριστική των '80ς η όλη γκλαμουριά και ίσως και το κιτς - ωραίο κιτς βέβαια).
Δε ξέρω αν μπορώ να περιμένω οτιδήποτε απο το όλο εγχείρημα, πέρα απο τα κλασικά στάνταρτς ανάλογων μεταφορών, δηλαδή μια ικανοποιητική μεταφορά το πολύ και τίποτα παραπάνω… Ωστόσο ποτέ δεν ξέρει κανείς…
[SPOILER]Βασικά περισσότερο απ’ όλα περιμένω να δω πως θα ναι η Τσιτάρα. Στο καρτούν στην αρχή εμφανιζόταν γυμνή να θυμίσω (οκ, χωρίς λεπτομέρειες βέβαια). Λένε πως η όλη φάση τώρα θα ναι πιο “ενήλικη”, άντε, αποδείξτε το λοιπόν. :P[/SPOILER]
εγω απλα προσδοκω μονο ομορφα πραματα απο το studio που εδωσε Animatrix και Batman:Gotham Knight
(και που οπως φαινεται θα μας δωσει και το νεο [B][SIZE=“5”]Berserk[/SIZE][/B])
και γω θελω να δω το αποτελεσμα,ενδιαφερον φαινεται
Γαμάτο video με σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές από τα cartoon των 90s να έχουν γεράσει κάπως να έχουν προσαρμοστεί στην πραγματικότητα.
Χελωνονιντζάκια 4 EVER