Banning!

μπαν στον μπληντιν γιατι ακομα στα γιδια ειναι

μπαν στο χαλισέκο γιατί η υπογαφή του είναι μούφα.
Βάλε ξανά Θωμά Μάτσιο ρε!!!:lol:

Ban στον Bleeding History, γιατί κόβει το μούσι του με την ψαλίδα του κηπουρού.

Ban στον Vega γιατί δεν έχει ακούσει ακόμα το “Night Raider” από Crippled Black Phoenix…

Ban στον potofgold, γιατί όποτε του καπνίσει να ανακαλύψει καινούρια μπάντα, ματώνει η τσέπη μου.

Ban σε Pot επειδή είναι μακριά να του βάλω ένα ποτηράκι τσίπουρο. :stuck_out_tongue:

(Ξανά) Ban στο Vega, γιατί δεν έχει πάρει πρέφα πως οι CBP είναι “παιδιά” του Daz!

Ban σε Pot επειδή είναι μακριά για να του βάλω ένα ποτηράκι τσίπουρο. :p:p

Ban στον από πάνω, γιατί μόνο αυτός κι εγώ θα χάσουμε τους My Sleeping Karma :frowning:

Ban σε nimlot, γιατί τα χέρια του είναι μακριά και φτάνουν, αλλά βαριέται να τα απλώσει :stuck_out_tongue:

[SPOILER]

Ναι μωρέ οι Κρίπλιντ μου φταίξανε τώρα! Κωλοσπόνσορα του δισκοπώλη![/SPOILER]

Ban στον Karvou, γιατί τον ξεχάσαμε.

Ναι, ναι, ναι! Ban στον Karvou γιατί “σμπρώχνει” Βελγίδες με γερμανική προφορά που κατάγονται από τη Σουηδία, με Ιβοριανό πατέρα και είναι παρτάκιας :stuck_out_tongue:

Ban στον potofgold, γιατί από όλες τις δισκάρες που ανακάλυψε πέρσι, ξεχώρισε… κρατηθείτε… Τους Lamp Of Thoth…#-o#-o:lol:

Ban σε Vega γιατί δε γουστάρει Lamp Of Thoth

Ban στον nimplot, γιατί πραγματικός λόγος, που είναι φαν των Maiden και όχι των Metallica, είναι για να αποφεύγει να λέει πολλά «λ».

Ban στον από πάνω, γιατί δεν έχει μπλουζάκι My Sleeping Karma :stuck_out_tongue:

Ban στον potofgold, γιατί με ζηλεύει, που οι My Sleeping Karma με συμπαθούν πιότερο από κείνονα.

Ban…ξέρει ποιός και γιατί…“Μιλάμε, τί θα μας πεις τώρα; - Μορφωμένο. Πού μορφώνεται ρε”;

Μπαν στον ποτοφγκολντ γιατι ειναι η πρωτη φορα που τον βλεπω!

Ban στον απού πάνου που δε μοιάζει καθόλου στο original Νεκρομέηχεμ :stuck_out_tongue: