Banning!

:slight_smile:

μπαν στον ντουντ γτ την πεφτει στο δεσποινακι με εμμεσο τροπο…

βαν στον γουαιζ γιατί είανι πεφωτισμένος νέος και κατάλαβε τους πονηρούς σκοπούς μου :lol:

μπαν στον ντουντ γτ τελευταια φορα που τον πετυχα στο φορουμ ειχε αρκετα λιγοτερα ποστς…

σπαμερ μου εσυ!!:lol:

Ban στον dude γιατί είναι επίδοξος σαβουρογ…

γκουχ, γκουχ

:stuck_out_tongue:

ban στον αποπανω γιατι βαρεθηκα το αβαταρ του

Μπαν στην αποπάνω γιατί δεν εκτιμά τις σταθερές αξίες μέσα στην εφήμερη και ατέρμονα ρευστή αβαταρολαγνεία και αβαταροαλλαξοκωλίαση του φόρουμ. [-X

Πάντως το σκέφτομαι να πραγματοποιήσω λείαν συντόμως ανανέωση που θα κάνει πάταγο… υπομονή. :stuck_out_tongue:

ban στον αποπανω γιατι με ταπωσε:lol:

αμην παναγια μου!ιδωμεν…:slight_smile:

Βan στη Mαρια για το spoiler…:!:

Μινι βαν στον αποπα’ γιατι ειναι Αρειανος!:vibrate:

Μπαν στη γριά τον Ρέστλες γιατί είχε μέρες να σκάσει μύτη στο οφφ τόπικ, αν θυμάμαι καλά. :smiley:

(μπαουγκ ειναι ο ρεστλες.Και συμπαθει τον Κικε.)

Παρεξήγησις!

Μπαν στον εαυτό μου που είπα τον Ρέστλες γριά! :lol: #-o

Μπαν και στους δυο,στον Γρακχο γιατι με κατηγορει αδικα οτι δεν εμπαινα,την στιγμη που εγω εδινα νυχθημερον σκληρη μαχη με την ρουφιανα την συνδεση μου που τα επαιξε και δεν ειχα ιντερνετ,και στον Θεριον γιατι ειναι υπερβολικα φειδωλος οσον αφορα τα αισθηματα ακραιφνους λατρειας που τρεφω για τον Κικαρο!:smiley:

ban σε σένα γτ έγραψες πολλά … :lol:

Μπαν στον Ρέστλες γιατί μου λειψε και γιατί θεωρεί ότι είναι πολύ καλύτερο να είσαι μΠΑΟυγΚ απ’ ότι σκουλήκι! :lol: :stuck_out_tongue:

Μπαν και σε σενα γιατι κι εσυ μου ελειψες και γιατι θεωρεις οτι ειναι καλυτερο να εισαι σκουλικι απο το να ρεει πριγκιπικα στις φλεβες σου το αιμα του αμεσου προγονου σου Μεγαλου Αλεξανδρου:p

Μπαν γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι δεν θεωρώ κάποιο απ’ τα δύο καλύτερο (και οι ίδιοι είστε πάρτον ένα και βάρα τον άλλο! :lol: :p)

Δεύτερο μπαν γιατί θέλεις να είσαι και απόγονος του Σφαγέα του Μεγάλου, τρομάρα σου… [-X#-o:p

Μπαν γιατι βγαζει ο Ηρακλακιας της Αθηνας γλωσσα και δευτερο και μονιμο μπαν γιατι αποτελεις ντροπη για το πολεμοχαρες και αιμοδιψες τρου φορουμ μας.Ω θεοι![-X

ban σε σας γτ με ξεχάσατε [-X

Συμφωνω απολυτα:thumbup: