Banning!

ban στη Μαρια γιατι η αληθεια την ποναει :smiley:

ban στον tolkki γιατι με ξεσκεπασε#-o

ban στη Μαρια γιατι μου πηρε ολη την κουβερτα και αναγκαστηκα να την ξεσκεπασω

Δεν ξέρω τι κάνεις με τις σωστές κουβέντες Maria (RHCP) πάντως από την ώρα που το είπα έχεις κάνει 5-6 οφφτοπικ ποστς σε διάσπαρτα θρεντς.

Μπαν αλλαξε συνδεση.

:oops:
μπαν στον αποπανω που μου κανει ελεγχο:blow:

Θα ήταν καλύτερο για το κοινό καλό να σταματήσετε να τρολάρετε, είναι προτιμότερο όταν δεν λες ουσιαστικά πράγματα ποτέ τουλάχιστον να λες λίγα ανούσια.

εδιτ: Να όπως τώρα που είπες ένα. Η σύνδεση μου δεν φταίει όταν φορτώνουν όλες οι σελίδες, κατεβάζω με full ταχυτητα και μονο στο rocking μου βγαζει server is busy, try again later.

Το τι ειναι ανουσιο ή ουσιωδες ειναι υποκειμενικο. Δεν γραφει καπου στους κανονες οτι πρεπει να ποσταρουμε τοσο ωστε να μην εκνευριζεται ο χρηστης ban ή να μην του αργει το site.:wink:

Εδιτ: Και μπαινω σε sites με τεραστια φορουμς και δεν εχουν ποτε προβλημα, αρα μαλλον φταιει ο server του ροκιν.

ban στη sofi-k γιατι την παω:)

Άμα στερείσαι νοημοσύνης για να καταλάβεις ότι σπαμάρεις ανελέητα και θες κάποιον κανόνα για να σου πει ότι είναι χαζό αυτό, δικό σου πρόβλημα όχι δικό μου.
Ο server του rocking φταίει για κάποιο λόγο, όχι από μόνος του, και είπα και πριν αν αυτός ο λόγος ειναι το οτι ποσταρετε 100 φορες την ημερα επειδή “βαριέστε, πείτε οτι θελετε εκεί”, κόφτε το λίγο για την ομαλότητα του φόρουμ.

Αν λαβω παρατηρηση απο mod οτι σπαμμαρω ανελεητα ή εχω χαμηλη νοημοσυνη και δεν το αντιλαμβανομαι, τοτε ισως το σκεφτω να το κοψω. Προς το παρον μου επιτρεπεις ε;:slight_smile: Danke.

Οκ, αφού πέφτει σβήσιμο ας το πάμε αλλιώς
Σπαμάρεις ανελέητα και θες κάποιον κανόνα για να σου πει ότι είναι χαζό αυτό;
Έχεις πρόβλημα.
Ο server του rocking φταίει για κάποιο λόγο, όχι από μόνος του, και είπα και πριν αν αυτός ο λόγος ειναι το οτι ποσταρετε 100 φορες την ημερα επειδή “βαριέστε, πείτε οτι θελετε εκεί”, κόφτε το λίγο για την ομαλότητα του φόρουμ.

Μπαν στην απο πανω γιατι δεν εχει βαλει ακομα για αβαταρς ολο τα πρωην, νυν και μελλοντα μελη των πεπερς, μαζι με τα γενεαλογικα δεντρα των οικογενειων τους :stuck_out_tongue:

επειδη με προκαλεις θα βαλω το μωρο του kiedis για να σας τη σπασω:p

κ ban γιατι με ειρωνευτηκες:p

ban στην μαρια γτ 3υπνησα με ορε3ουλες για μπαν!!

μπαν στον wise γιατι ξυπνησε τωρα:p

και μπαν στην μαρια γτ ειναι γραμμενη στο φορουμ 5 μηνες και θα με περασει στα ποστς…

εισαι τρελη σπαμερου…:lol:

ban στον wise γτ έτσι γουστάρω 8)

Ban απ τη ζωη.