Banning!

ban γτ λες ψέματα 8)

Μπαν γιατι αμα συνεχισεις ετσι θα ειναι αληθεια αυτο που λεω.

ban γτ σμυφωνώ !!!

χαχαχαχα :lol::lol::lol::lol:

Μπαν γιατι νυσταζω.

ban κ να πας στο κρεβατάκι σου 8)

εγώ εδώ θα είμαι

Μπαν γιατι απαντας γρηγορα και μπραβο σου.:slight_smile:

Good night.

ban κ Gute Nacht

είδες ?

είμαι γρήγορη σε αυτά 8)

Ban σε αμφότερους τους από πάνω, γιατί έχουν χάσει το νόημα του παιχνιδιού και απλά spamάρουν. Βρείτε και μια «λογική» αιτία για το banάρισμα. Κρατείστε και κανένα πρόσχημα, ρε παιδιά. «Ban γιατί απαντάς γρήγορα» και «ban και καληνύχτα»… Τς τς τς…

μπαν στον βεγγα γτ οποτε διαβαζω το νικ του μου ρχεται στο μυαλο ο ηρωας του στριτ φαιτερ.
(δεν μπορεις να πεις,πιο λογικος λογος για μπαν απο τους απο πανω…:slight_smile: )

Μπαν στο Γουάιζ γιατί δεν ψήφισε στο προαιώνιο δίλημα “Γονίδης ή Λεπά”

Ban στον απόλυτο WISE γιατί α) αγνοεί τον Vic Vega και β) με μπερδεύει με μια αποτυχημένη αντιγραφή του Wolverine.

&

Ban στον Bleeding, γιατί ενισχύει το thread «Λεπά-Γονίδη», ενώ είναι σαφώς μειωτικό και για τους δύο καλλιτέχνες (μπρρρρ τί λέω!) το γεγονός ότι αυτό βρίσκεται στο off- topic και όχι σε μουσική ενότητα. Τσακ!

Ban στον Vig Vega γιατι…μου φανηκε οτι αυτο το ειπες ειρωνικα για ΛεΠα και Γονιδη;:-s

Επιβάλλω το λεγόμενο «ban» στον χρήστη Restless, διότι με απέρριψε δια του δικού του «ban» βασιζόμενος σε αθεμελίωτη εικασία. Παρά την εμετική τέχνη (μπρρρ…) των αηδών αυτών (μπρρρρρρρ…), το επιχείρημά μου ήταν αδιαμφισβήτητο. Αφού είναι μουσικοί (τσαμπρρρρ…) να τους βάλουμε στα μουσικά. Οοοοορίστε!

ΜΠΑΝ ΣΤΟ ΒΕΓΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΛΕΠΑ! :lightsabre:
(Μήπως είσαι σε λάθος φόρουμ? :p:p:p:p:p:p:p)

Και δευτερο και μονιμο ban στον Vig Vega γιατι συνεχιζει να ειρωνευεται και να αμφισβητει την καλλιτεχικη αξια των δυο μεγαλυτερων κεφαλαιων της παγκοσμιας μουσικης ιστοριας.[-X

Ban στους δύο από πάνους, εκ μέρους του ίδιου του Λεπά, γιατί πιστεύει ότι τον ειρωνεύεστε εσείς. Ο Γονίδης δεν αντέδρασε, δεν ξέρω αν το έπιασε.

Μπαν στον ΒικΒεγκα γιατι θεμητα ριχνει μπιχτες ως προς τον δεικτη νοημοσυνης του κυριου Σταματη

ban γτ υποστηρίζεις τον Γονίδη 8)

(όχι ότι είναι κακό!! απλά το λέω)

ban γιατί το λες απλά!

μπαν γτ εχω καιρο να μπαναρω

και να σπαμαρω…:-s