Barcelona

Συμφωνω για Ανρι.

Συν τοις άλλοις αν είναι να φύγουν από την Μπαρτσελόνα όσοι απογοήτευσαν φέτος θα μείνουν μόνο δυο-τρεις παίκτες.

πολύ καλή κινηση…:smiley:

Και αυτή εδώ είναι μια ευχάριστη είδηση:

Ο Γκουαρντιόλα θέλει «Ρόνι»

Από τα μέσα περίπου της φετινής σεζόν θεωρείτο δεδομένη η αποχώρηση του Ροναλντίνιο από το «Καμπ Νου», αφού οι σχέσεις του Βραζιλιάνου άσου με τον Φράνκ Ράικαρντ δεν ήταν και οι καλύτερες.

Αποτέλεσμα αυτής της κόντρας ήταν να χάσει ο «Ρόνι» τη θέση του στην Μπαρτσελόνα και να μείνει εκτός δράσης για πολύ μεγάλο διάστημα. Το ενδιαφέρον της Μίλαν και οι προχωρημένες επαφές της με τον παίκτη ήταν η αφορμή για να θεωρηθεί τελειωμένη η μεταγραφή του στους «ροσονέρι», ενώ στην Καταλονία πλέον έμοιαζε ξένο σώμα.

Από τη στιγμή όμως που ο Πέπε Γκουαρντιόλα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και άρχισε να σχεδιάζει τη νέα χρονιά, ήταν φανερό ότι σκόπευε να επανεντάξει στην ομάδα τον Ροναλντίνιο, τον οποίο θαυμάζει πολύ ως παίκτη.

Εξάλλου, το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τη Μίλαν και η άρνηση του ίδιου να πάει στη Μάντσεστερ Σίτι, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι πιθανότητες να παραμείνει στην Ισπανία και την Μπαρτσελόνα αυξάνονται μέρα με τη μέρα…

Μάλιστα, φημολογείται ότι ο Γκουαρντιόλα αναμένεται να εισηγηθεί στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» την παραμονή του πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, γλιτώνοντάς την έτσι από πολλά χρήματα, δεδομένου ότι ο Ροναλντίνιο θα έπρεπε να αντικατασταθεί από ένα μεγάλο όνομα…

Οχχχχχ, όχιιιι, τι θα τον κάνουν τον τελειωμένο…

Ευχάριστη είδηση είναι ότι ακούγεται το όνομα του Ζεράρ Πικέ…
edit: Πολύ σημαντική μεταγγραφή ο Χούντελααρ, ειδικά εφ`όσον η Ρεάλ έμεινε με το πουλί στο χέρι…

Ο ροναλντινιο νταξ μην τρελαθουμε δεν ξεχασε την μπαλα ξαφνικα ,απλα πρεπει να του τραβηξει καποιος το αυτακι και να τον βαλει να λιωσει στις προπονησεις γιατι σαν να εκανε μαγουλα…Και φυσικα να τον βαζουν να παιζει ελευθερος πισω απο τους 2 επιθετικους κ οχι οπως τον παροπλιζει κ τον αχρηστευει ο ραικαρντ τωρα στα δεξια.

Οριστικά στην «Μπάρτσα» ο Κεϊτά

Ο Σεϊντού Κεϊτά είναι και επισήμως το πρώτο απόκτημα της Μπαρτσελόνα για τη νέα περίοδο. Οι «μπλαουγκράνα» θα καταβάλουν 14 εκατ. ευρώ στη Σεβίλλη, ποσό που προέβλεπε η ρήτρα παραχώρησής του από την ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία τον είχε αποκτήσει για μόλις 4 εκατ. ευρώ από τη Λανς το περασμένο καλοκαίρι. Ο 28χρονος μέσος από το Μάλι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με buy-out ύψους 90 εκατ. ευρώ. Στη μοναδική του χρονιά στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο Κεϊτά, που έχει αγωνιστεί σε Μαρσέιγ, Λοριάν και Λανς, είχε 31 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ σε 9 εμφανίσεις στο Champions League είχε 3 τέρματα.

Πολύ καλή μεταγραφή. Αν δέσει καλά με Τουρέ και Τσάβι θα έχει ισχυρότατο κέντρο του χρόνου η Μπάρτσα. Ελπίζουμε σε ανάσταση Ρόνι και μακριά από τραυματισμούς ο Μέσι.

Παικτουρα ο Κεϊτα. Τον εψησαν απιστευτα τα παιχνιδια με την ΑΕΚ.

:stuck_out_tongue:

ναι, του τόνωσαν το ηθικό!

Kι άλλη μεταγραφή:

Πικέ ο δεύτερος

Η ενίσχυση της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Μετά τον Σεϊντού Κεϊτά, οι Καταλανοί ολοκλήρωσαν και τη δεύτερη μεταγραφή τους, που δεν είναι άλλη από τον Ζεράρ Πικέ. Η συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 21χρονο αμυντικό ολοκληρώθηκε και ο ταλαντούχος άσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, στο οποίο προβλέπεται ρήτρα παραχώρησης ύψους 50 εκατ. ευρώ. Το νέο απόκτημα της «Μπάρτσα» αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά το 2004 μετακόμισε στους «διαβόλους», πραγματοποιώντας συνολικά 23 συμμετοχές. Η παρουσία των Φέρντιναντ-Βίντιτς καθιστούσε αδύνατη την καθιέρωση για τον διεθνή με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Δεν τον έχω δει, δεν τον ξέρω. Καταλανός είναι, ταλέντο μεγάλο λενε ότι είναι, ίδωμεν. Γνώμη μου είναι ότι θέλει κι άλλον έναν (πιο έμπειρο) κεντρικό αμυντικό η ομάδα, μετά τον τραυματισμό του Μιλίτο.

εγω φετος εχω πιστεψει οτι παμε για μεγαλα κυπελα… που τον ξεθαπσαν μωρε τον γκουαρδιολα? σε 2 χρονια το πολλυ ποδι θα φαει και δαυτος.

Ανεβαίνει η ομαδάρα απ’ όσο μπορώ να παρακολουθήσω.
Ελπίζουμε σε σταθερότητα…

ναι ρε κατι 5αρες και 4αρες που χει βαλει… να ναι καλα ο μεσσι και ο χαβι

καλα η μπαρτσα φετοσ γ@ει και δερνει.:D. μου φαινεται οτι φετος θα το παρουμε ανετα.
viva barca!:yahoo:

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!!!

Φέρτε την Ευρωλίγκα από τώρα ρεεε!!!

Ανθέλληνα!!

ελπιζω σε νικη το σκ… να σκισουμε τη δηθεν βασιλισσα…

Το ματς βρισκεται στο πρωτο 10λεπτο και ηδη ο Μεσι εχει κανει ρομπα ολο το συμπαν…

βεβαια μετα τον σαπισαν και σοβαρευτηκε…:stuck_out_tongue:

2-0 την ομάδα του Φράνκο και στους 12 πόντους η διαφορά :smiley: