καλά τα μαλλιά είναι υπερβολή, ΑΛΛΑ πέθανα στο γέλιο :lol::lol::lol::lol:
Μαγεια για αλλη μια φορα ο Μεσι, μακραν ο καλυτερος παικτης στον κοσμο, φετος σβηνει και οσες αμφιβολιες υπηρχαν απο καποιους… Πρωταθλημα και Champions League και φετος και φυσικα καλυτερος της χρονιας ηδη απο τωρα ο Μεσι… Λετε να σηκωσει και Μουντιαλ?
τωπα ψαχνω εισιτηρια μπας και κατσει και παω ημιτελικα με ιντερ σαν σιρο *αν περασουν η ιντεριστας!
Τι να πρωτοπω για σημερα? Ολη η ομαδα ηταν καλη, αλλα αυτος ο Messi… Μαγεια ηταν παλι, δεν πιανοταν, εβαλε 4 γκολ, ηταν συνεχης πηγη κινδυνου και δεν υπηρχε κανενας τροπος να τον σταματησουν… Σε καθε παιχνιδι μεγαλωνει και αλλο τον μυθο του, δεν υπαρχει ομαδα να κοντραρει αυτη την Μπαρτσα και αυτο τον Messi… Ασταματητος, απλα :respect: Η Αρσεναλ προσπαθησε να παιξει δυνατα και σταθηκε αξιοπρεπως και εφαγε 4… Που να μην επαιζε και καλα…
Ολη η Ευρωπη προσκυναει τωρα τον μικρο ΜΑΓΟ…
Ερχεται και το ντερμπι με την μισητη Ρεαλ και αναμενεται παρτι…
Το ντέρμπι θάναι πόλεμος.
Καμιά σχέση με το περσινό 2-6 ούτε με το χτεσινό παιχνίδι.
Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα όμως.
ειναι δυσκολο το ντερμπυ…
δεν ειναι καθε χρονο το ιδιο…
επιης εχω κατι ενστασεις για το ποσο καλα λειτουργησε χθες η μπαρτσα(και ειδικα το κεντρο.) αλλα μετα τα 4 γκολ του μεσι τι να πεις…?
δεν εχει νοημα…
αντε σαββατο βραδυ με μπυρες και τα λοιπα και θα μας βγουν τα ματια εξω…
Σιγουρα το ντερμπι θα ειναι πιο δυσκολο απο το περσινο, αλλα με τετοιον ‘‘αφιονισμενο’’ Messi, θα νικησει η Μπαρτσα… Αν ειναι σε μερα οπως με την Αρσεναλ μπορει και να ειναι μεγαλο το σκορ… Αντε 2 μερες μεινανε…
Tot el camp
És un clam
Som la gent blaugrana
Tant se val d’on venim
Si del sud o del nord
Ara estem d’acord estem d’acord
Una bandera ens agermana.
Blaugrana al vent
Un crit valent
Tenim un nom que el sap tothom
Barça, Barça, Barça !
Jugadors
Seguidors
Tots units fem força
Són molts anys plens d’afanys
Són molts gols que hem cridat.
I s’ha demostrat s’ha demostrat
Que mai ningú no ens podrà tòrcer.
Blaugrana al vent
Un crit valent
Tenim un nom que el sap tothom
Barça, Barça, Barça !
:bye:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΩΡΗ!
Χωσε το κρεας στην κωλαρα σου μωρη βασιλισσα!
ChrisP λαθος…
Τον Ινιεστα τι τον εβαλες;
γιατι το παλικαρι μπηκε να παιξει λιγο μετα απο τραυματισμο κ εκανε πλακα σε ολη τη ρεαλ οποτε ειχε τη μπαλα στα ποδια του.
τον εβαλα γιατι σε 9 φορες που ακουμπησε την μπαλα αρχησε να ποναει η μεση μου…
γιαυτο…
ειπαμε ειναι κοντοι παιχτες και ειναι καπως πιο ευκολο,αλλα οχι και ετσι…
παντως η ρεαλ τα εκανε μουσκεμα…
στην αρχη ηταν προσεκτικη πισω αλλα οταν πηγαινε στην επιθεση εχανε κατα πολυ σε ατομα και σχεδιο…
ηταν και κλειδωμενη η μια πλευρα με πουγιολ-αλβες και δεν ειχε ολες τις επιλογες για αναπτυξη…
αντι να το παρει το ματς με φουλ επιθετικο παιχνιδι το πηγαινε σιγα σιγα και ηρεμα…(οι κλωτσιες δεν μετραν…αλλου ειναι η μαγκια)
ποιο ειναι το νοημα.??
μην χασει 2-6…? αντε εχασε 0-2 τρομερη αλλαγη…
επισης ο μαρσελο θα μπορουσε να παιξει λιγο ακομη…
να τον παει στα ακρα και να φερει τον ροναλντο στον αξονα…
και οι δυο θα ειχαν παραπανω ετσι να δωσουν…
και αυτος ο ροναλντο…
αδικει τον εαυτο του…
ενω εχει την ταχητυτα στο ενας με ενας την χρησιμοποιεί στις λαθος στιγμες…
και αμα εχει και απεναντι τον πικε που εχει τρελαθει να τον κοβει, βραστα…
κατα τα αλλα δεν τελειωσε ακομη τιποτα…
μακαρι να το παρει…
λαθος…
ΤΑ παρει…
Στο γκολ σημερα σαν να βουρκωσε παλι,ετοιμος ηταν.Γενικα μιλαμε οντως για τον πιο ολοκληρωμενο παικτη,ισως με τη καλυτερη βουτια στην Ευρωπη.Τουλαχιστον συγκρισιμος με Μεσσι(με τα τοσα μειονεκτηματα που τα καλυπτει ομως ο τροπος παιχνιδιου της Μπαρτσελονα που με αυτο το αθλιο passing game δε μπορει παρα να στηριζεται σε ατομικες εξαρσεις και να εχει ενα μονιμο 10αρι γυρω απο το οποιο ειναι εμφανως χτισμενη…),εγω λεω και καλυτερος…Σημερα ο Πορτογαλος ξανασηκωσε τις ομαδες στις πλατες του οπως κανει σε ολα τα μεγαλα ματς.Συγκινητικος…
Να πω επισης οτι η απουσια Κακα απελευθερωσε επιθετικα τη Μπαρτσελονα και γι’αυτο σκοραρε ο Μεσσι(και βγηκε αλλες 2 φορες φατσα με το τερμα με δικη του -χωρις τη μπαλα-κινηση),αλλιως πριτς που θα κανε τιποτα.Eιχε και πολυ χωρο αλλωστε σημερα,ε λογικο ειναι να οργιαζει σχεδον οποτε ακουμπαγε τη μπαλα…
Μπενζεμα για λιμπερο στο βολλευ του Θρυλου,απ’τον Μηνουδη εχω να δω τετοια υποδοχη!
δε ξερω τι λετε αλλα μου φυγανε λιγα τσισακια οταν ειδα Ραουλ
εδιτ: οκ μη το χεσω, για τη πλακα τους η μπαρτσα
αλλα ραουλ ρε μαλακες
Ετσι ρε ομαδαρα Μπαρτσα, το ειχα πει εγω… Και μικρο ηταν το σκορ… Τερμα τα ψεματα, δικο μας και το φετινο πρωταθλημα… Γεια σας ‘‘βασιλικοι’’ πελατες…
Καταλαβετε το…
[SIZE=“4”]MES QUE UN CLUB[/SIZE]
Aπλά η καλύτερη ομάδα του γαλαξία. Period.
Αφού χώνουν όλοι φωτό, ας χώσω την λατρεία