ελατε ρε,απο ολες τις φωτο και τα βιντεο που βγηκαν(ολα μεσα σε μια μερα εν τω μεταξυ,ελεος),μονο του πικε με τον ζλαταν μπορει να ειναι κατι.
ο Μπογιαν ειναι ευκολα το ευκαιρο πουτανακι της ομαδας παντως…υπαρχει σχετικο βιντεο που τον κυνηγαει ο πικε μετα τα ντους με την πετσετα…
ρε τα δροσερα αγορια στη βαρκελωνη…
Μερακληδες
Ibrahimovic: « Έλα σπίτι μου και θα δεις αν είμαι πούστης»
Ο διεθνής σουηδός επιθετικός είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την φώτο που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο. Έτσι μία ρεπόρτερ του πιο διάσημου μεσημεριανού στην Ισπανία (Sálvame) του την έστησε έξω από το αμάξι του για να τον ρωτήσει αν τρέχει κάτι με τον Πικέ, και αυτός της απάντησε…
« Έλα σπίτι μου και θα δεις αν είμαι πούστης» με νευριασμένο ύφος και μισοκατεβασμένο παράθυρο.
:lol::lol:
εδω το βιντεο για το απο πανω…
σιγά το νευριασμένο ύφος εν τω μεταξύ. συμπαθητικό το γκομενάκι (αν ήταν αυτό που μίλαγε στην αρχή).
με τους ερωτες ξεχασαμε οτι σημερα εχει σεββιλη - μπαρτσα…!!
παιζουν ολοι μαζι σημερα στις 10
ετσι θα μπουν σημερα οι παιχτες της μπαρτσελονα??
http://www.youtube.com/watch?v=DyMVP4tFZEY&feature=related
το σκαι τη ρεαλ θα τη δειξει με μια ωρα καθυστερηση για να δειξει τον πυροβολακη??? #-o#-o#-o
το καρφωσε και παλι ο μαγος! 8) στο 4
ο δημοσιογραφος του espn φωναζει και λεει οτι ειναι σιγουρα οφσαιντ το γκολ…!!!
τι λες ρε τσοπανε που εισαι και σιγουρος…
παιζει να ειναι το πιο δυσκολο που εχω δει φετος…
Ηταν οντως δυσκολη φαση αλλα το ποδι του αμυντικου τον καλυπτε σιγουρα. Νταξει για τον Μπογιαν τι να λεμε τωρα; πολυ καλο πλασε!
μιλάμε για το γκολ του μεσσί? λολ, οριακό μεν αλλά καθαρή η φάση πιστεύω.
Πού το βλέπετε, ρίχτε λινκ.
Έδιτ: Βάλτο ρε Μέσι να τελειώνουμε
Έδιτ 2: Γειά σας. :bye:
Έδιτ 3: Ε, την άμυνά μου, γαμώ!
Τι κανουν οι δικοι μας πισω??? 8O8O
με 10 παιζουν οι αλλοι
ας βαλουμε 4ο να το (ξανα)σιγουρεψουμε γιατι δε μας βλεπω καλα
Ελα νταξ, βρεθηκαμε να κυνδινευουμε απο το τιποτα. Η σεβιλλη δεν υπηρχε στο γηπεδο. Φαγαν το τριμπαλο και υσηχασαν. Εντομεταξυ ρε σεις, η ρεαλ εβαλε 4 γκολ σε ενα 20λεπτο… ελεος. Πεταμενοι… [-X
με 10 παίζουν οι άλλοι. ωραίο το γκολ της μπιλμπάο btw.
ενταξει…
επαιζαν και με 10 οι αλλοι…
αμα ειναι καθε μερα να βλεπουμε και απο ενα ματς που τελειωνει στο 0 θα παμε ολοι απο καρδια…
ελπιζω αυριο να μην εχει παλι τετοια με τον ολυμπιακο…
παντως τραγικο…
στο 0-3 κολλαει το stream και λεω αστο μωρε…
βαζω bob marley και αραζω και βλεπω στο live score 2-3…!!!
αντε παλι να δω μηπως γινει η πατατα…
το δευτερο γκολ της σεββιλης το προσπαθει και η μπαρτσα πολλες φορες
αλλη μια νικη για το πρωταθλημα και τους 99 βαθμους…!!
παντως ο τυπος απο το espn απλα τραγικος…
τρεις φασεις τις ειδε με τα ματια της νεας ελληνικης τηλεορασης…:?
Πριν φαμε τα 2 γκολ πρεπει να ηταν ΤΟΣΟ ξενερωμενοι που ουτε καν κυνηγουσαν τη νικη μετα του εδωσαν να καταλαβει ομως
Μάλιστα, θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε στο 77’ καθαρό πέναλτι, με τον Πικέ να σπρώχνει με τα δύο χέρια απο πίσω τον Κανουτέ στην μεγάλη περιοχή.
=D>=D>=D>=D>=D>=D>
και ομως,στην φαση δεν πεφτει απο το σπρωξιμο αλλα απο την συγκρουση με τον πουγιολ.(αν δεν κανω λαθος…)